ralph-ralph 15.04.05, 07:35 Czy wiecie, że w jednym z ostatnich wydań AutoBild nowy passat wygrał w teście porównawczym z eklasą??! Ale jaja... Link Zgłoś Obserwuj wątek
michal_p11 Re: Passat vs. Eklasa 15.04.05, 09:07 Punktow moze i dostal wiecej. Ale jak napisali - emocji nie wzbudza zadnych, nuda az wieje. -- Wygraj samochod www.fajnekonkursy.pl Link Zgłoś
gls1 Re: Passat vs. Eklasa 15.04.05, 20:53 Passat jest porownywalny z C Classe Bmw 3 Accordem Laguna Avenbsis Audi A4 i innymi tego typu!!! Link Zgłoś
vafancullo Re: Passat vs. Eklasa 16.04.05, 10:44 gls1 napisał: > Passat jest porownywalny z C Classe Bmw 3 Accordem Laguna Avenbsis Audi A4 i > innymi tego typu!!! umieszczanie bmw3 w jednym rzedzie z accordem laguna czy avensisem ma taki sam sens jak porownywanie mini coopera z volkswagenem polo czy toyota yaris. a co do samego wyniku passat vs. mb - to w co wygral? Link Zgłoś
habudzik Re: Passat vs. Eklasa 15.04.05, 21:10 ralph-ralph napisał: > Czy wiecie, że w jednym z ostatnich wydań AutoBild nowy passat wygrał w > teście porównawczym z eklasą??! Ale jaja... Nie rozumiem Twego zdziwienia. Od ponad 3 lat koncern VW na czele z superB wygrywa nawet z R-R a co dopiero z MB. Link Zgłoś
czisyskrajst Re: Passat vs. Eklasa 15.04.05, 21:38 www.autobild.de/test/neuwagen/artikel.php?artikel_id=8456&artikel_seite=5 Link Zgłoś
czisyskrajst Re: Passat vs. Eklasa 15.04.05, 21:40 Ale jaja . Czekam na prównanie Sklasy z SuperB i Octavi 2.0 TDi z BMW 525d . Link Zgłoś
literka_m Re: Passat vs. Eklasa 16.04.05, 09:53 Panowie, czemu sie dziwicie. Same punkty niewiele daja, bo mozna je roznie przyznawac, przeciez nawet Oktavia z Ferrari bez problemu w rankingu na auto rodzinne wygra. Na koncu artukulu facet wyraznie pisze, jakosc, wykonczenie itd wyraznie mercedes. Ale cena -> passat. tak na marginesie, czy Volvo V40 to klasa Skody Oktawki ? Bo jak na wyjazd na narty dla 5 osob, to oktawia bije volvo pod kazdym wzgledem. Link Zgłoś
bocian4 Re: Passat vs. Eklasa 16.04.05, 12:11 > tak na marginesie, czy Volvo V40 to klasa Skody Oktawki ? Bo jak na wyjazd na > narty dla 5 osob, to oktawia bije volvo pod kazdym wzgledem. TA sama klasa - Fokus i Golf. JAk na wyjazd na narty dla 5 osób to wspołczuję siedzącym z tyłu i w jednym i w drugim (jechałem w 5 oosób ostatnio Vectrą C kombi na narty i też było srednio). PZdr Link Zgłoś
vini3 Re: Passat vs. Eklasa 16.04.05, 12:19 A ja widziałem na Motorvision (najlepszy niemicki program motoryzacyjny)!!! JAk Peugeot 407 wygrał z nowym Audi A4 i BMW seria3 więc co w tym dziwnego??????? Link Zgłoś
vini3 Re: Passat vs. Eklasa 16.04.05, 15:17 Dokładnie też to widziałem jak juz na niemieckich programach wygrywaja francuzy to nie mam pytań... Link Zgłoś