grakow 21.04.05, 13:14 jeżdżę Seicento 900. ma już 5 lat. kończy mi się pakiet ubezpieczenia w PZU i chcę ubezpieczyć sie w Towarzystwie UNIQA. Czy ktoś z Was ma doświadzenie z nimi ? Jakie są opinie na temat Uniqi. Dzieki. Link Zgłoś Obserwuj wątek
reader_at_vp_pl ja mam... 21.04.05, 13:49 ...niestety samo pozytywne... Tzn. tam gdzie ubezpieczam, jest bardzo mila i szybka obsluga (zaluje, ze pani przurocza blonyndka juz tam nie pracuje :( Na szczescie nie musialem korzystac z innych uslug niz przedluzanie umowy :) Poza tym mieli najnizsze ceny (OC+AC). Link Zgłoś
entry Re: ja mam... 21.04.05, 19:40 > Na szczescie nie musialem korzystac z innych uslug niz przedluzanie umowy :) no właśnie, tylko ubezpiczasz się właśnie na wypadek, a nie po to, żeby płacić składkę, a słuchy niosą, że Uniqa to nazwa trafna, bo unika wypłat Link Zgłoś
reader_at_vp_pl Re: ja mam... 22.04.05, 06:10 byc moze...przyznam sie, ze trudno mi to stwierdzic. Sluchy chodza (rowniez gorsze) o Warcie czy PZU (w zaleznosci od miejsca ubezpieczenia). A ubezpieczam sie by miec spokojne sumienie a nie be "przycierac" gruchotem :) Poza tym testowac ubezpieczyciela tez nie mam ochoty :) BTW. jak mialem ubezpieczenie promocyjne typu OC+NW+Mieszkanie to za zacieki w mieszkaniu zaplacili bez szemrania :) Link Zgłoś
zgryzliwy1 Re: ja mam... 22.04.05, 06:23 reader_at_vp_pl napisała: > BTW. jak mialem ubezpieczenie promocyjne typu OC+NW+Mieszkanie to za zacieki w > mieszkaniu zaplacili bez szemrania Czy po wyplacie za te zacieki stawka za OC wzrasta ? Link Zgłoś
grakow Re: ubezpieczenie w UNIQA 22.04.05, 07:20 Dzięki za opinię. Dzisiaj idę ubezpieczyć Seicento w Uniqa. Różnica pomiędzy PZU i Uniqa to prawie 300 zł. A dla mnie to dużo !!!! Link Zgłoś