vidmantas 26.04.05, 09:58 pytanie do fachowcow: kiedy byl lifting tego auta, a dokladniej od kiedy dawali srebrne znaczki Mitsubishi zamiast czerwonych? co byscie o tym aucie powiedzieli, przymierzam sie do kupna... Link Zgłoś Obserwuj wątek
polokokt Re: Mitsubishi Carisma 26.04.05, 10:17 Witam Mam i uwazam ze to bardzo fajnie i w miare bezawaryjne autko. Ale klasa srednia od czasu jego premiery troszke urosla. Co do liftingu to byl w okolicy 2000 roku, ale dokladnie kiedy to nie powiem. Pozdrawiam Link Zgłoś
polokokt Re: Mitsubishi Carisma 26.04.05, 10:23 poprawka, facelifting carismy byl w 99 roku Pozdrawiam Link Zgłoś
vidmantas Re: Mitsubishi Carisma 26.04.05, 10:42 ale srebrny znaczek byl chyba jakos pozniej niz 99? czyli byc jeszcze jakis lifting po 99 Link Zgłoś
polokokt Re: Mitsubishi Carisma 26.04.05, 11:11 wiesz co, w 99 roku byl lifting polegajacy na zmianie wygladu z przodu (zmiana swiatel na takie z przezroczystym szklem, troszeczke inne linnie blach), tylnych swiatel wraz z innymi przetloczeniami i delikatne zmiany w srodku, troszke inne materialy zastosowane we wnetrzu. I byl to jedyny lifting carismy. Co do znaczka to o ile sobie przypominam to byla to ogolnofirmowa zmiana logo z takiego z czerwonymi diamentami na cale srebrne. Ale tyczylo sie to chyba od razu wszystkich modeli a nie tylko Carismy. Niestety nie jestem w stanie teraz znalezc info kiedy ta zmiana nastapila. Czy w momecie liftingu byl juz nowy znaczek czy jeszcze przez chwile byl jeszcze stary, czerwony. Pozdrawiam Link Zgłoś
polokokt Re: Mitsubishi Carisma 26.04.05, 11:14 teraz znalazlem info ze SpaceStar dostal srebrny znaczek podczas faceliftingu w 2002 roku, wiec pewnie w tym samym roku dostala go tez Carisma. Ale czy to bylo w styczniu czy listopadzie to... Pozdrawiam Link Zgłoś
mar_elx był liftnig w 2002 albo 2003 26.04.05, 13:44 Zmieniły się na pewno przednie reflektory, które dostały czarnoszare obudowy i przyciemniane szkła. Pamietam, bo sam wtedy chciałem kupić ten samochód, ale jakoś nie wyszło z różnych względów. Link Zgłoś