adam 07.09.01, 13:16 Mam Golfa IV 1.6 105KM Generalnie jestem zadowolony z maszynki, ale posłuchałbym chętnie o możliwościach wyciągnięcia jeszcze paru koni ? pozdr. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: z Re: Golf IV :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: IP: 62.67.88.* 09.09.01, 15:56 z czego ty jestes zadowolony ,1,6 motor nadaje sie bardziej do pily tarczowej albo do kosiarki do trawy . To jest dobre dla rencistow albo emerytow.Sprawdz golfa VR6 .po malej przerobce ma to210KM .I co powiesz na to? pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: a Re: Golf IV IP: 10.129.1.* 10.09.01, 10:48 Gość portalu: z napisał: > golfa VR6 .po malej przerobce ma to210KM .I co powiesz na to? pozdrawiam Słyszałem, 2.8 litra, pewnie pali jak smok, nie ma co porównywać bo to inna liga. pozdr. Link Zgłoś
auto_dzis_i_jutro Re: Golf IV :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 17.09.01, 17:14 adam napisał(a): > Mam Golfa IV 1.6 105KM > > Generalnie jestem zadowolony z maszynki, ale > posłuchałbym chętnie o możliwościach wyciągnięcia jeszcze paru koni ? > > pozdr. Witamy! Możliwości wyciągnięcia paru dodatkowych koni z Golfa jest bardzo dużo. W zależności od silnika (benzynowy czy diesel) proponujemy delikatny elektroniczny chip tuning (benzyna i diesel) albo dla silników wysokoprężnych coraz bardziej popularne tuning boxy. Da to przyrost mocy (w zależności od wielkości wyjściowej i pojemności silnika ) od kilku do kilkunastu procent. Jeżeli tego będzie mało pozostaje tuning mechaniczny czyli zmiana wałków, tłoków itp. a nawet zwiększenie pojemności. Link Zgłoś