Dodaj do ulubionych

Volkswagen Golf IV

IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 13.07.02, 23:24
Opinia o Golfie jest bardzo trafna mam to autko od roku isbie
chwale.
Obserwuj wątek
    • Gość: doom Re: Volkswagen Golf IV IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.02, 18:28
      Nie moge powiedzieć tego samego, kupiłem nową IV i po miesiącu do wymiany ABS
      (komputer) powiedzieli że wada fabryczna... samochód ma 13tyś. a wszystkie
      plastiki wewnątrz skrzypią jak diabli, drzwi przy zamykaniu też wydają dziwne
      dźwięki. To już chyba nie ten sam standard co kiedyś
      pozdrowienia
    • lukaszd Re: Volkswagen Golf IV 10.08.02, 19:55
      Ja tez mailem i tez bardzo sobie chwalilem.
    • Gość: vonrem Re: Volkswagen Golf IV IP: 217.98.124.* 11.08.02, 02:02
      Tak skrzynia biegów jest rewelacja jednym palcem biegi wchodzą, ABS była akcja
      fabrycznej wymiany sterownika - ich strata - przynajmniej ładnie autko przy
      okazji wypucowali za friko :)). Golf to samchód przecietnych zjadaczy chleba
      odpowiedniej klasy(w sumie niskiej ) to ze sie nie psuje to dobrze , mogły by
      jednak Helmuty klime dorzucać w cenie!
      • Gość: stop Czesc Golfow jest skladana w Czechach IP: *.dip0.t-ipconnect.de 12.08.02, 00:01
    • Gość: mar Re: Volkswagen Golf IV IP: *.citicorp.com 20.08.02, 14:56
      Ocena ogólna 4.
      Wady: twarde zawieszenie - czuć każdą dziurę na drodze, brak niezależnego
      zawieszenia tylnych kół, droga klima, śmieciowe opony goodyear'a - piszczą jak
      u wieśniaka na każdym zakręcie, brak lampki włączonych świateł.
      Zalety: łądne nadwozie, solidna budowa, dobre wyciszenie w środku, dobre
      wykończenie w środku-dopracowame szczegóły, mały promień skrętu, silniki o
      sporej dynamice w pełnym zakresie prędkości, tanie ubezpiecznie w ... bez
      reklamy.
      W konkurencji z Golfem odpadły samochody japońskie z powodu dennej stylistyki,
      oraz Focus i Xsara ponieważ za kilka mies, po moim kupnie miały wyjść zmienione
      modele.
      Pozdrawiam. mar

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka