Gość: Andrzej Re: Audi A8 IP: *.lubsko.sdi.tpnet.pl 19.07.02, 13:00 Rzeczywiscie zaaaajebista. Powiekszona Skoda Octavia. VolksWagen od 10 lat robi ten sam samochod, nie rzucilo Ci sie to w oczy??? Link Zgłoś
Gość: krzycho Re: Audi A8 IP: *.bogatynia.sdi.tpnet.pl 19.07.02, 13:05 Gość portalu: Andrzej napisał(a): > Rzeczywiscie zaaaajebista. Powiekszona Skoda Octavia. VolksWagen > od 10 lat robi ten sam samochod, nie rzucilo Ci sie to w oczy??? Chciałeś powiedzieć zaaaaaaaa(ziewnięcie)aaaajebista fura?:) Link Zgłoś
Gość: młody Re: Audi A8 IP: *.pl 19.07.02, 13:52 A ilu debili nią jeździ :(( Nie chcę generalizować bo to bardzo nie ładnie i mało sensownie ale tak się składa że ostatnio samych bandytów za kókiem A8 4.2 L widzę. - w Bydgoszczy dresiarz w wieku 18-25 lat popierdzielał na złamanie karku(jakby go wyciągnąć z tej krowy to by inaczej zaśpiewał) -wczoraj trasa Radom-Kielce, koleś z Krakowa wyprzedzał wała na dwukierunkowej od prawej strony(dlatego piszę wała bo tamten również nie był bez winy, droga przechodziła po ich stronie w dwa pasy i jako gentleman mógł zjechać by przepuścić szybszego) Tak więc wybieram A6 :) Link Zgłoś
Gość: MojoJojo Re: Audi A8 IP: *.makor.pl / 192.168.1.* 19.07.02, 15:40 Gość portalu: młody napisał(a): > A ilu debili nią jeździ :(( > > Nie chcę generalizować bo to bardzo nie ładnie i mało sensownie ale tak się > składa że ostatnio samych bandytów za kókiem A8 4.2 L widzę. > - w Bydgoszczy dresiarz w wieku 18-25 lat popierdzielał na złamanie karku (jakby > > go wyciągnąć z tej krowy to by inaczej zaśpiewał) > -wczoraj trasa Radom-Kielce, koleś z Krakowa wyprzedzał wała na dwukierunkowej > od prawej strony(dlatego piszę wała bo tamten również nie był bez winy, droga > przechodziła po ich stronie w dwa pasy i jako gentleman mógł zjechać by > przepuścić szybszego) > > Tak więc wybieram A6 :) Wczoraj widziałem łysego debila w A6, więc jego też nie powinieneś kupować :-( Co to za głupi pomysł - kierować się wyborem auta patrząc na innych użytkowników tego modelu ? Idąc dalej tym tropem "myślenia" można stwierdzić że jeśli do dobrego samochodu (dajmy na to A8) wsiądzie dres, czy jakiś gangster, zmienia ten samochód w zły samochód, tak ? Poza tym lepiej nie kupuj żadnego samochodu, bo zawsze znajdzie się jakiś debil w takim samym modelu jak potencjalny twój - ostatnio widziałem dresów w tuningowanym lanosie, czy też w felicii....... Link Zgłoś
Gość: młody Re: Audi A8 IP: *.pl 19.07.02, 16:11 Traf chciał że (prawie)każda A8 prowadzona była przez gangsta-dresa czy gangsta wsiocha i jedynie podzieliłem się swoimi spostrzeżeniami. Nie denerwuj się bo nie ujmując nic modelowi, A6 wybrałbym gdyż moim zdaniem A8 to spasła krowa i tyle. POza tym nie czytasz postów dokładnie i kierujesz się niczym dla mnie nie wytłumaczalnymi emocjami. Link Zgłoś
Gość: MojoJojo Re: Audi A8 IP: *.makor.pl / 192.168.1.* 01.08.02, 08:56 Gość portalu: młody napisał(a): > Traf chciał że (prawie)każda A8 prowadzona była przez gangsta-dresa czy gangsta > > wsiocha i jedynie podzieliłem się swoimi spostrzeżeniami. Nie denerwuj się bo > nie ujmując nic modelowi, A6 wybrałbym gdyż moim zdaniem A8 to spasła krowa i > tyle. POza tym nie czytasz postów dokładnie i kierujesz się niczym dla mnie nie wytłumaczalnymi emocjami. Co znaczy termin "spasła krowa"? - A8 jest duży, bo to samochód o klasę wyżej od A6, jest w nim więcej miejsca i jest bezpieczniejszy. Przecież to ty kierujesz się emocjami! Ja chcę ci wytłumaczyć że kupno danego samochodu powinno być spowodowane jego walorami użytkowymi, a nie takimi stereotypami. Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Audi A8 IP: *.telia.com 31.07.02, 18:05 Ciekawe czy tak sie bedzie psul jak poprzednik,znajac VW nic nie jest wykluczonego. Pzdr.Michal Link Zgłoś
Gość: sebro o a8-ce IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.02, 21:42 Zobaczymy czy będzie lepsza od swojej poprzedniczki, tak czy siak to zawsze będzie audi. Link Zgłoś
Gość: ja Re: Audi A8 IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 31.07.02, 17:59 z zewnątrz jest ok ale wnętrze a szczegulnie kierownica i konsola środkowa do poprawki Link Zgłoś
Gość: darekk Re: Audi A8 IP: 217.153.15.* 01.08.02, 10:24 coz, u mnie w firmie mamy sluzbowe a8 3.7, ale jego uzytkownik z pewnoscia nie wyglada na dresa. wprawdzie jest lekko lysy, ale chyba nie z wlasnego wyboru :) samochod ten wychodzi tragicznie drogo w utrzymaniu, ale kto by sie tym przejmowal :) Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: Audi A8 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.02, 16:26 Całkiem całkiem jak na Audi Link Zgłoś
greenblack Re: Audi A8 10.01.03, 17:15 A8 to świetny samochód, ale podobno są jakieś problemy z powietrznym zawieszeniem - to samo Phaeton. I jest jeszcze jedna kwestia - cena. 352 tyś za 3.7 i 373 tyś za 4.2. Rozumiem, że jest tu quattro, ale 7 kosztuje 312 tyś za 3.6 i 381tyś za 4.4. Żeby się nie przeliczyli. Pozdrawiam Link Zgłoś