Dodaj do ulubionych

Sprzedam F...

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.02, 19:57
Sprzedam Furmankę kombi. Stan bardzo dobry, przebieg cztery żniwa i 3
wykopki, full wypas (pełna siana), sportowy dyszel, napęd na cztery,
woodfelgi 32" 20 szprychowe, wykończenie skóra (lejce i bat), tapicerka
derkowa, klima automatyczna (ogrzewanie zadowe), sportowe zawieszenie,
nawigacja automatyczna (w pewnych sytuacjach sama trafia do domu),
wyposażenie dodatkowe; dwa wiadra i łopatka (do tankowania i do zbierania)
pełny ocynk - 3 lata gwarancji na korozję i 6 lat na perforację, boczne i
tylne oświetlenie naftowe, przyciemniane klapki na oczy. Zarejestrowany jako
osobowo-ciężarowy (kratki po bokach).Tylko poważne oferty proszę składać na
ten post.
Woznik
Obserwuj wątek
    • Gość: Michal Re: Sprzedam F... IP: *.telia.com 05.08.02, 20:48
      Witojta Woznik!
      Toscie as tytoj psysli do nosego forumo,aby wepnac nom tutoj to badziewie.Wicie
      Wozniok tuta se momy pikne kumbojny co chudza une na motory i olejo.Une mojo
      zomontowone fobrycnie kompetery mobil telofuny tokie wisz komurko po nosemu
      godojo.Wy ino bat skuzony oferujeta icta ztym no jokie gieldo,moze ktus kupi.
      Wita co,jokbyscie mieli tokie co to daje no tokie karte automtycna co wpusco
      odrazu do elewatura i mozno tom zboze oddoc,to jo Wom zoploce nizle.Bo wita
      stoc coly tydzien to jo nichce.
      Zegnom Wos hondlazu od furmonek no ctery nopedy,ach zapominolbym Wos
      zapytoc,jok sie bigi zminio,mocie tip-tronic pod ogonem ino batem cy wolita
      kunia jaka laga,tzn polautomatycna.To strosnie wazne odpowijto.
      Pzdr.Michol
    • Gość: XXL Re: Sprzedam F... IP: *.echostar.pl 05.08.02, 20:56
      Nooo, wszystko pięknie, ale nie napisałeś jakiej mocy jest ta furmanka !
      Znaczy się ile koni czterokopytnych ma, no i jakie zużycie na 100 (kroków).
      A jak z przyspieszeniem w deszczu pod wiatr ??????
      • Gość: Michal Re: Sprzedam F... IP: *.telia.com 05.08.02, 21:14
        Te strosnie duzy!
        To jo Ci troche zdrodze,cytalem w owsietygudniku,ze jok domy kuniowi troszku
        mokrego siona,furmonka osiunga podwojna sybkosc.Podobno zwieksona jest muc
        gozow odlotowych.
        Tsymujto si.
        Michol
        • Gość: Michal Woznik robita ofertu ,a potym cicho sidzita.... IP: *.telia.com 06.08.02, 11:24
          No tom zglosta sie do tygo kompetera.Wita jo se pomyslo tok no glos,co by to
          bylo,gdyby Olek w teh Hameryce dogodal z Georgem i zokupil tonio toki systemo
          do elewotora.Nos rolnik by se pojechal i stanol pod elewaturem i se wlozyl te
          automatycna karte i wtedy elewtor som co ma kompetera w glowie wyciognl taka
          wielko ssawa te zboze do siebie ,a potem psy koncu roboty rolnik by jesce raz
          karte wlozyl i juz dostol pieniodze za te zboze.Ile to by sie tych grubych bab
          co sidza po konturoch i gadaja i kulejki sa bo moja duzo roboty,wyslalo do
          innej bordziej produktywnej roboty.Tak to nimo biznesa co zzuca to uzedniki
          zjidzai najka cholere tok si mecyc.
          Jo tylko glosno ino myslol.
          Pzdr.Michal
          • Gość: Woznik Re: Woznik robita ofertu ,a potym cicho sidzita.. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.02, 23:55
            Co tu dużo gadać.
            Przebieg niewielki (konia nie odkręcałem wiertarką), centralny zamek - znaczy
            skrzynia na wozie na jedną kłódkę ale mieści kontener gorzołki. Poza tym czasu
            nie ma tylko do roboty i do roboty, a to żyto przerzucać, a to w banku się
            pochandryczyć (a jak się to pisze?, przez ch? czy samo h?). Furmankę trza
            sprzedać, może być nawet za wodę. Zresztą jak widzę Michal zaglądasz tu nie
            tylko dlatego żeby się dowiedzieć jakie opony są dobre na zimę. Jak czytam
            niektóre posty to uwierzyć nie mogę jakie małe dzieci w internecie grzebią. Co
            prawda nie pamiętam meczów piłkarskich 2 x 45 minut w niedzielę na zakopiance w
            Myślenicach z jedną przerwą na przejazd samochodu, ale chyba już stary jestem.
            Pozdrawiam Cię Michal. Woznik
            PS. Do tych elewatorów z kartom to by dopiero trzeba bab nausadzać w urzędach,
            a ile by było potrzebnych różnych pomocników informatyków, e to już lepiej
            niech chłopy to zboże sami wysypują.
            • Gość: Michal Re: Woznik robita ofertu ,a potym cicho sidzita.. IP: *.telia.com 07.08.02, 11:02
              Widzisz wszedzie moze funkconowac i nie rodzi i niema mozliwosci naduzyc,chlopa
              nie leja batem po grzbiecie,tylko inkasuje swoje i inwestuje i cos sie
              dzieje.Te setki Bab najpierw na odchudzanie a potem do produkcji.Inaczej to
              beda na zwolnieniach i sie leczyc na wszystko na cale zycie.Na zachodzie
              dlatego z takich synekurek zostal wyparty czlowiek ,aby nie bylo naduzyc.Wtedy
              zaczynaja byc efekty dla wszystkich.Ja wiecej nie bede zabieral glosu ,trzeba
              wy bylo od poczatku wszystko przebudowac od zalozen.Tak to wyrzucone pieniadze
              wbloto.Unia bedzie miala problemy z piec lat a potem zrobia porzadek i
              zaczniecie obrastac w banku w sadelko.Mam na mysli ludnosc.
              Pzdr.Michal
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka