Gość: vd IP: *.waw.cdp.pl 06.08.02, 13:18 cos sie skrapla na postoju pod samochodem, czy to cos z klima zwiazane i czy to normalka? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Marek Re: woda pod samochodem IP: *.atlanta.ga.us 06.08.02, 13:26 To normalka - jak schladzasz wilgotne powietrze to skrapla sie woda. Cos z ta woda trzeba robic wiec zwykle wypuszcza sie ja pod samochod. Czesto uzywa sie jet tez do chlodzenia czegos - np. u mnie scieka ona po specjalnej mikrochlodnicy skrzyni biegow. Link Zgłoś
Gość: vd Re: woda pod samochodem IP: *.waw.cdp.pl 06.08.02, 13:33 dzieki to mnie uspokoilo, ktos mi ostatnio zwrocil uwage ze mi sie cos leje spod auta, empirycznie stwierdzilem ze to woda, Link Zgłoś
Gość: Marek Re: woda pod samochodem IP: *.atlanta.ga.us 06.08.02, 13:42 Ja mialem stracha ostatnio jak zabilem krolika. Stanalem zeby zobaczyc czy mi nic nie zepsul. Patrze a tu sie leje. Wiedzialem ze z klimy sie leje, ale nie wiedzialem ze az tak (bylo 32C i zaraz po deszczu). Wiec nura pod samochod macac co to i skad sie tak ciurkiem leje. No i w ten sposob odkrylem ta chlodnice skrzyni. Link Zgłoś
Gość: azemski Re: woda pod samochodem IP: *.electrolux-na.com 06.08.02, 13:31 Gość portalu: vd napisaý(a): > cos sie skrapla na postoju pod samochodem, czy to cos z klima zwiazane i czy > to normalka? I jedno i drugie. Oziebiajac powietrze wykrapla sie wilgoc. Im bardziej parno tym wiecej. Dabrze ze widzisz wode pod somochodem. W przeciwnym wypadku swiadczyloby, ze odplyw parownika w samochodzie jest zatkany i niedlugo bedziesz mial basen w samochodzie Link Zgłoś
Gość: zs Re: woda pod samochodem IP: 212.160.128.* 06.08.02, 13:31 Gość portalu: vd napisaý(a): > cos sie skrapla na postoju pod samochodem, czy to cos z klima zwiazane i czy > to normalka? Mój drogi VD.Jak widzę jestes niezłym prowokatorem.Jeżdzisz juz którymś z rzędu samochodem i zadajesz takie pytania. Zaraz odezwie sie jakiś np.tomek i powie ,że to właśnie wyciekł olej z Laguny II,a to że ma on konsystencję wody ,to nieważne,bo ELF nawet oleju nie potrafi zrobić. Wiem,że jest sezon letni i jest Tobie ciepło,ale nie obniżaj dodatkowo tego już i tak słabego poziomu na tym forum. Masz Stilo ponoć z klimą i jeszcze nie dostałeś hercklekotów,gdy zaglądałes pod woje auto i ujrzałeś plamę cieczy??? Link Zgłoś
Gość: vd Re: woda pod samochodem IP: *.waw.cdp.pl 06.08.02, 13:36 tak mam stilo z klima i marysie z klima, ale nigdy nie zagladam pod samochod, dopiero ktos mi zwrocil na to uwage. Oba samochody z klmatyzacjami mam od tego roku, wczesniej nie mialem takiej radochy stad moj klimatyczny analfabetyzm. Link Zgłoś
Gość: j Re: woda pod samochodem IP: *.pl 06.08.02, 14:04 A czy jest gdzies napisane ze to forum jest tylko dla specjalistow lub "specjalistow" ? Czy normalni ludzie nie moga tu wchodzic ? Link Zgłoś