aventura1 Re: czy mozna OC w innym towarzystwie niz AC? 14.07.05, 12:09 kobieta pyta -musisz zrozumiec ;;-) a gdzie najlepiej? moze cos doradzisz, bo dzis zarejestrowalaam auto i musze szybko zdobyc oc Link Zgłoś
kszyrztow Re: czy mozna OC w innym towarzystwie niz AC? 14.07.05, 12:10 aventura1 napisała: > kobieta pyta -musisz zrozumiec ;;-) a gdzie najlepiej? moze cos doradzisz, bo > dzis zarejestrowalaam auto i musze szybko zdobyc oc gg 4640015 Link Zgłoś
kszyrztow Re: czy mozna OC w innym towarzystwie niz AC? 14.07.05, 12:21 kszyrztow napisał: > aventura1 napisała: > > > kobieta pyta -musisz zrozumiec ;;-) a gdzie najlepiej? moze cos doradzisz > , bo > > dzis zarejestrowalaam auto i musze szybko zdobyc oc > > gg 4640015 > Nie masz gg? Czy Cie w sumie nie interesują moje porady? Link Zgłoś
mar_elx można, ale 14.07.05, 12:24 zazwyczaj się nie opłaca. Taniej jest kupić polise pakietową - OC/AC/NW w jednym. Ale jeżeli ktoś cjhce potm dokupić AC, to nie ma problemu, żeby to zrobił gdzie indziej i na inny okres niż OC. Link Zgłoś
konrad.boryczko Re: można, ale 14.07.05, 12:33 A ja mam taka sytuacje, ze pelny pakiet OC, AC, NW, KR, NRD i PZPR:) wychodzi od tego roku przy moim samochodzie strasznie drogo. Natomiast najtansze OC gdzies tam plus sama kradziez w PZU wychodzi ok 60% takiego pakietu. Nie wiem gdzie tu logika, ale taki zubozony wariant zupelnie mnie satysfakcjonuje. Link Zgłoś