Dodaj do ulubionych

agresywni apologeci german tech

21.09.05, 15:00
tacy jak habudzik, waskes i inni, ostatnio pomyslowoscia swojej tworczosci na
forum nie blyszcza. za kazdym razem, kiedy wypatrze jakis watek nt. hondy to
nawet bez zagladania doń moge byc pewien, ze znajde tam tych panow
obrzucajacych blotem wszystkich tych, ktorzy ta marka jezdza, ktorzy ja lubia,
albo nawet tych, ktorzy maja czelnosc dobrze o niej pisac. i tak do znudzenia.
dziwi mnie tylko, ze im sie jeszcze nie znudzilo. moze zajmiecie sie wlasnymi
- przez was faworyzowanymi - markami, zamiast ujadac jak ratlerki?
Obserwuj wątek
    • cc_2004 Re: agresywni apologeci german tech 21.09.05, 15:05
      bo forum, to taki hyde park, gdzie najezdza sie bezkarnie na wszystko i
      wszystkich, zeby dac upust swoim frustracjom.
    • waskes29 Re: agresywni apologeci german tech 21.09.05, 15:12
      Jako ze tez i o mnie mowa powiem tak :
      Honda jest jaka jest jednym sie podoba inny mniej lub wcale ale czy juz musi
      byc dokladnie co 4 watki na temat jaka jest wspaniala ,jakie to ma nowoczesne
      silniki czt bedzie silni 6cyl czy nie itd.
      Wlasciciele jakiej innej marki z takim uporem wipisuja zalety swoich
      samochodow .
      Macie swoj odrebny dzial dla wlascicieli hond i tam mozecie sie przeciez
      dowartosciowywac czy co tam chcecie, bo nie jestem tego wstanie zrozumiec
      czemu ten kult hondy ma sluzyc.
      Tylko jeszcze o skodzie rownie duzo sie pisze przy czym najczesciej w sposob
      ktory z samymi samochodami nie ma nic wspolnego.
      • black.iron Re: agresywni apologeci german tech 21.09.05, 15:21
        czy aby na pewno? nie jestes niecio zbyt wybiorczy? mam Ci podac wszystkie linki
        z tego forum na temat np. bmw?

to jest forum ogolnomotoryzacyjne i nie widze powodu, dlaczego fascynatow hondy
        mialoby sie zamykac na oddzielnych forach jak w gettach:) jesli masz uraz do tej
        marki, albo do ostentacji ich wlascicieli, to po prostu pomijaj te watki. proste.
        • waskes29 Re: agresywni apologeci german tech 21.09.05, 15:27
          black.iron napisał:

> czy aby na pewno? nie jestes niecio zbyt wybiorczy? mam Ci podac wszystkie
          link
          > i
          > z tego forum na temat np. bmw?
          >
          > to jest forum ogolnomotoryzacyjne i nie widze powodu, dlaczego fascynatow
          hondy
          > mialoby sie zamykac na oddzielnych forach jak w gettach:) jesli masz uraz do
          te
          > j
          > marki, albo do ostentacji ich wlascicieli, to po prostu pomijaj te watki.
          prost
          > e.
          Wiec jesli to wolne forum to dlaczego dziwi Ciebie ze ktos moze byc innego
          zdania niz posiadacze hond .
          Juz raz napisalem nie o samochody tu chodzi a o wlasnie wlascicieli ,jako
          jedyna grupa tak zaciekle promujaca i wychwalajaca marke jaka jezdzi .
          Jesli zdobylbys sie na obiektywizm i poczytal wszystko co jest wypisywane o
          hondach to rowniez wynioskujesz ze tak oto wylonila sie najlepsza marka pod
          kazdym wzgledem.
          • black.iron Re: agresywni apologeci german tech 21.09.05, 15:47
            waskes29 napisał:

> Wiec jesli to wolne forum to dlaczego dziwi Ciebie ze ktos moze byc innego
            > zdania niz posiadacze hond .

mnie to nie dziwi, mnie to juz nudzi, a konkretnie sposob, w jaki te sady sa
            wyrazane.

> Juz raz napisalem nie o samochody tu chodzi a o wlasnie wlascicieli ,jako
            > jedyna grupa tak zaciekle promujaca i wychwalajaca marke jaka jezdzi .

tak jak napisalem - nie musisz tego czytac. jesli masz zamiar byc don kichotem
            tego forum i zwalczac to co jawi Ci sie jako kretynizm innych, to faktycznie
            bedzie to walka z wiatrakami:)

> Jesli zdobylbys sie na obiektywizm i poczytal wszystko co jest wypisywane o
            > hondach to rowniez wynioskujesz ze tak oto wylonila sie najlepsza marka pod
            > kazdym wzgledem.

na obiektywizm nikt sie tu, jak i nigdzie indziej nie zdobedzie. taka ludzka
            natura.
            wg mnie sytuacja wyglada tak: honda ma tu swoich wielbicieli, ktorzy potrafia
            przesadzic, ale nie spotkalem jeszcze zadnego postu, gdzie ktos by pisal: honda
            jest najlepsza marka z najlepszymi i najnowoczesniejszymi silnikami. to sa
            wlasnie wasze naduzycia, slowa, ktore probujecie wsadzac w usta (klawiatury?)
            hondziarzy.
            pozatym nie jedna honda ma tu swoj maly fan-klub i jezeli faktycznie dazysz do
            obiektywizmu, to od czasu do czasu dosraj innym.
        • radomir996 Re: agresywni apologeci german tech 21.09.05, 15:31
          black.iron napisał:

> czy aby na pewno? nie jestes niecio zbyt wybiorczy? mam Ci podac wszystkie
          link
          > i
          > z tego forum na temat np. bmw?

Przy BMW akurat jest sie czym zachwycac a przy hondzie to sie mozna tylko
          onanizowac liczba KM z litra co mnie specjalnie nie podnieca, ale rozne sa
          zboczenia.
    • ml_500 Re: agresywni apologeci german tech 21.09.05, 23:30
      mam kosiarke spalinowa z silnikiem hondy. tnie jak szatan. to musi byc firma z wyzszej polki bo zeby wyciagnac z tak malego silnika taka moc by sciac te chwasty u mnie to trzeba miec nie lada technike...
      • franek-b Re: agresywni apologeci german tech 21.09.05, 23:50
        ml_500 napisał:

daj spokoj w tej kosiarce pewnie plastiki sa lepiej spasowane niz w ml robionym
        przez mexicancow...
        • ml_500 Re: agresywni apologeci german tech 22.09.05, 21:31
          nie jest az tak zle choc bym co nieco poprawił:)
          za to nie mam wody pod nogami jak to w hondach bywa:P
      • astro_glide Re: agresywni apologeci german tech 22.09.05, 01:56
        Ile ma twoja kosiarka koni i jaka pojemnosc?
      • black.iron Re: agresywni apologeci german tech 22.09.05, 02:08
        :-))
    • wujaszek_joe Re: agresywni apologeci german tech 22.09.05, 07:24
      na dżermancarfans dają im wskazówki jak ujadac na inne marki ;)
      • knurzynski GÓWNO PRAWDA! 22.09.05, 22:15
        Właśnie, od kilku tygodniu zaglądam na To forum i mogę z całą
        odpowiedzialnością i pewnością stwierdzić ,że właśnie Niemieckie i pochodne
        czyli przede wszystkim VW,Mercedes,BMW jakoś Audi się upiekło i oczywiście
        pochodne to Skoda i Seat, są krytykowane i wyśmiewane!!!!!!
        Oczywiście czasem dostało sie trochę Francuzom....
        Zażarta walka jest i będzie między Japońcami i Niemcami....

kwestia jest taka ,że właśnie co niektórym puszczją zwieracze i niemogą się
        pogodzić z tym że Niemieckie Auta są Bardzo dobre i coraz ładniejsze-kwestia
        gustu oczywiście.

Ja sie kiedyś już na ten temat wypowiedziałem , ze wiele osób tutaj piszące
        NIEZNA się na motoryzacji bardziej niż dzieci w szkole podstawowej.

Niemcy robią zupełnie inne samochody niż japończycy....
        Niestety dlamnie japończyk słabiej się kojarzy z niemieckim i na umotywowanie
        tego stwierdzenia można przetoczyć fakt ,że BARDZO ŻADKO porównuje się takie
        marki jak BMW,MErcedes ,Audi z żekomo ich odpowiednikami Japońskimi...

Jako fan Niemieckich aut,wcale nie wyśmiewam Japończyków,poprostu mnie nie
        kręcą.

Zresztą zauważyłem ,że czasami sie pojawiają osoby które piszą ,że TO W FIRMIE
        JEDŻĄ TAKIM A TO TAKIM AUTEM I PIERD....LĄ GŁUPOTY JAKBY BYLI ZNAWCAMI, a
        kompletnie się osmieszają gdyż samochody firmowe to przede wszystki "sztrcucle"
        obite,zniszczone i nie to oni je serwisują ,każdy nimi jeździ...

Dlamnie Niemieckie wozy zawsze będą niezawodne i niedozdracia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka