greenblack Re: PIMP MY RIDE 13.10.05, 08:02 Lubię. Co prawda niektóre ich pomysły mi się nie podobają (za wielkie felgi, płomienie na karoserii, monitory w zderzakach), ale ten meksyk potrafi bardzo ładnie i ze smakiem urządzić wnętrza. Link Zgłoś
wsk175 Re: PIMP MY RIDE 13.10.05, 08:30 zwróćcie uwagę , jaki chlew panuje w autach trafiających do tuningowania. Typowo buracki tuning , płomienie , spoilery i wieśniackie (przeważnie ) koła. Zero przeróbek zawieszenia i szpachla na rdze Link Zgłoś
lolo75 Re: PIMP MY RIDE 13.10.05, 12:55 eee tam, pindolisz...basen w srodku i tak chciaUbys mieć... Link Zgłoś
pindoll Re: PIMP MY RIDE 13.10.05, 13:07 lolo75 napisał: > eee tam, pindolisz... cos o mnie beze mnie?? Link Zgłoś
literka_m ciekawe 13.10.05, 15:02 jak szybko ta cala szpachla zaczyna zlaziz o rudzie nie wspominajac. Ogolnie program fajny, tyle, ze sensu wielu przerobek nie ma i trzeba byc kompletnym idiotom, zeby w takie strucle ladowac tyle kasy w gadzetach. Link Zgłoś
dr.verte Re: PIMP MY RIDE 13.10.05, 16:50 Pierwsze słysze ale podaj date i godzine to sobie lookne na to. Link Zgłoś
szymizalogowany Re: PIMP MY RIDE 13.10.05, 19:38 reniferek1 napisała: > Czy lubicie ten program na MTV? program lubie, szczegolnie ja xzibit sie cieszy jak debil "hyhyhyhyhy jea hyhyhyhy jea hyhyhyhy" ale samochody przerabiaj wiesniacko Link Zgłoś