Gość: Robo IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.09.02, 08:34 Mam zamiar kupić zonie uzywanego yarisa ale nie mam szans. Mam wrażenie że kupowane sa na pniu. Może cos innego a może czekać. Pzdr Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Adam W. Re: Uzywany yaris IP: *.acn.pl / 10.128.137.* 26.09.02, 23:24 Używany yaris na rynku to rarytas. Podobno u dealerów mających używane auta w ofercie trzeba zapisywać się w długą kolejkę. Pewnie trochę się to zmieni w przyszłym roku gdy pierwszym japońskim egzemplarzom skończy się trzyletnia gwarancja - to mogą być niezłe kąski. Jak chcesz czekać to ok. czerwca - kwietnia sam będę zapewne sprzedawał wersję luna 1.0 5d , ciemnoczerwony metalic `2001 , przewidywany przebieg - 60 - 70 tys. km. PZDR. Link Zgłoś
Gość: Robo Do Adama W IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.09.02, 09:13 Dzięki za info, jak możesz napisz mi coś wiecej o yarisie bo niby na forum było o tym dużo ale nigdy za duzo informacji o nim. Reflektowałbym na twojego yarisa, jak możesz to powiedz jakie wyposażenie itd. Bedę bardzo wdzięczny, termin sprzedazy też mi odpowiada. Pzdr Robo Link Zgłoś