Gość: pancio Re: Subaru Impreza IP: *.tele2.pl 03.10.02, 11:54 uffff... jaka ulga wczoraj miałem kupić model ze "starymi" światłami ;-) a tak serio - oba modele sa SUPER! Chociaż te 225 KM w nowym... Link Zgłoś
Gość: huragan Re: Subaru Impreza IP: *.uza2sr.wu-wien.ac.at 03.10.02, 12:05 wyglada jak huinday !!! Link Zgłoś
Gość: hubi Re: Subaru Impreza IP: *.szczebrzeszyn.sdi.tpnet.pl 05.10.02, 14:35 podzielam zdanie pana huragana ,auto rzeczywiście upodobniło się do japońsko-koreańskiej tandety Link Zgłoś
Gość: koker Re: Subaru Impreza IP: *.e-nterart.pl 03.10.02, 23:09 wielkie brawo dla panstwa za to cudo Link Zgłoś
Gość: Szymonides Re: Subaru Impreza IP: 213.155.184.* 05.10.02, 12:41 okrągłe świetła były bardziej orginalne Link Zgłoś
Gość: cc Re: Subaru Impreza IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.02, 14:33 Lancer Evo VII lepszy Link Zgłoś
lancerm Re: Subaru Impreza 08.10.02, 13:57 Gość portalu: cc napisał(a): > Lancer Evo VII lepszy Masz racje - lepsze osiągi, łądniejsze auto.... Jak to zwykle Lancer EVO... Pzdr LancerM Link Zgłoś
Gość: lucky Re: Subaru Impreza IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.10.02, 20:14 zajebisty samochod Link Zgłoś
Gość: maja Re: Subaru Impreza IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.02, 22:29 światła jak światła ale ten dźwięk silnika... Link Zgłoś
Gość: verte Re: Subaru Impreza IP: 62.233.163.* 07.10.02, 23:27 Kurwa w pizdu wolałem poprzednie światła,przynajmniej były oryginalne. Teraz wygląda jak "masówka" z pod znaku huyndai,kia.Ale nic to.Auto nadal kest kooltowe.Miałem przyjemność jezdzić,choć krótko poprzednią wersją r.99.Ale nie kupiłbym choćbym wygrał w totka,EVO VII jest tylko 20k droższe. Link Zgłoś
Gość: Hiszpan Re: Subaru Impreza IP: 213.25.43.* 16.10.02, 15:14 mi sie bardziej podoba od poprzednika! dżwiek stawia to auto w najlepszym gronie! osiagi co najmniej zadowalające zwłaszcza STi, szkoda że cena nie pozwoli mi przez długi czas na jego zakup! PZDR! Link Zgłoś
Gość: Ryzy Re: Subaru Impreza IP: ProteriansFwNet:* / 172.20.6.* 17.10.02, 20:28 WYPAS - zawsze był, jest i będzie Link Zgłoś
Gość: Luk.pwr Re: Subaru Impreza IP: *.t15.ds.pwr.wroc.pl 06.11.02, 10:01 Kurde... troche hyundai... Niby lepiej, ale gożej... Swoją drogą jak zmienią jeszcze kształt tylnych, to może zdobędą mistrzostwo:-) Link Zgłoś
Gość: motofan Re: Subaru Impreza IP: proxy / *.vn.shawcable.net 25.11.02, 06:18 dlaczego wszyscy sie podniecacie zmiana przednich swiatelek jak tylne sa tragedia,o ktorej nikt nie wspomina,tylne z 1999r.to byla klasa !! Link Zgłoś
Gość: frankowski Re: Subaru Impreza IP: 62.233.165.* 25.11.02, 16:24 Kształt świateł jest dla tych, którzy kupują Subaru po to, żeby inni myśleli, że umieją nimi jeździć. uważam, że ten samochód nadal wygląda kiepsko, ale co z tego, jeśli ma: optymalnie skuteczny system przeniesienia napędu naprawdę na 4 koła progresywnie zestrojone zawieszenie o niespotykanym skoku przewidywalność zachowań w zmiennych sytuacjach. której nie znajdziecie w EvoVII. Jak się siedzi w środku, to zewnętrznej brzydoty i tak nie widać.:) Link Zgłoś
Gość: robert Re: Subaru Impreza IP: *.acn.pl / 10.71.9.* 25.11.02, 16:49 Gość portalu: frankowski napisał: > przewidywalność zachowań w zmiennych sytuacjach. której nie znajdziecie w > EvoVII. Tego żadne testy niestety nie potwierdzają. We wszystkich jakie miałem możliwość przeczytać, korzystniejsze wyniki w jazdach po torach testowych były udziałem Mitsubishi. > Jak się siedzi w środku, to zewnętrznej brzydoty i tak nie widać.:) W środku, to też uniesień estetycznych nie ma za wiele:-)) Link Zgłoś
letalin Re: Subaru Impreza 26.11.02, 01:45 Przychylam się do opinii, że subaru może wyglądać jak koreańczyk z dolnej półki, ale nie ma to dla mnie żadnego znaczenia. Wybiera się technikę nie wygląd. A lancer to chyba o jakies 70 tys droższy jest ... Link Zgłoś
Gość: robert lancer rzeczywiście jest droższy IP: *.acn.pl / 10.71.9.* 26.11.02, 10:01 jednak sprawiedliwiej byłoby porównywać Imprezę Sti z Lancerem. Parametry normalnej WRX są zdecydowanie słabsze. W przypadku Sti różnica w cenie nie jest już taka znaczna. W Ojropie będzie tego ze 4tyś ojro:-)) U nas nie wiadomo, bo nowych Evo się nie sprzedaje (są evo7, ale modele produkcji 2001). Chociaż nie wiem, czy Sti jeszcze są w ofercie importera (w lecie jeszcze były). Link Zgłoś