Dodaj do ulubionych

Do Redakcji Forum AUTO-MOTO

IP: 212.244.170.* 28.09.01, 12:23
Hej, redakcja! Zróbcie coś aby wejście na stronę autoforum stało się
łatwiejsze, szybsze i bez przekłamań. Strona jest normalnie zatkana wielką
ilością starych postów, gromadzonych nie wiedzieć po co i komu. Proponuję
usuwać wszystkie z datami starszymi jak miesiąc – w tej chwili najstarszy
dostępny to z 18 czerwca , a wejście o tej porze dnia graniczy z cudem. Co na
to Sz. Forumowicze? Pozdr. toj.
Obserwuj wątek
    • Gość: benek Re: Do Redakcji Forum AUTO-MOTO IP: 172.30.20.* / 62.87.254.* 28.09.01, 12:36
      popieram wniosek:)
      • Gość: Radaktor Re: Do Redakcji Forum AUTO-MOTO IP: *.popnet.pl 28.09.01, 13:55
        Gość portalu: benek napisał(a):

Nie> popieram wniosek:)

Słuchaj koleś wszystko w forum jest okej.

Radaktor

• Gość: Michal Re: Do Redakcji Forum AUTO-MOTO IP: *.mediacom.pl 28.09.01, 14:23
          NIe jest wszystko ok, bo rzeczywiscie dostep jest utrudniony (ja dodalem sobie
          do ulubionych i jest ok), forum chodzi wolno i wejscie z modemu jest prawie
          bezsensowne.
    • Gość: Wadziu Re: Do Redakcji Forum AUTO-MOTO IP: 212.106.173.* 28.09.01, 14:30
      według Mnie jest teraz ok, wczesniej szwankowało a teraz jest na srednim
      poziomie raz za kiedy rzeczywiscie nawala, wczoraj miale taka sytuacje ze
      wchodze a tu na wszystkich postach 0 wypowiedzi, no i naturaknie wejscie na
      FORUM mam w ulubionych.
      tylko ze ja korzystam ze stałego łacza niewiem jak to jest na modemach......
      pzdr.
    • Gość: Mirek Re: Do Redakcji Forum AUTO-MOTO IP: *.makolab.pl 28.09.01, 19:09
      Chodzę na modemach i jest nieźle. Zdarzają się usterki, ale nie ma co narzekać.
      A stare wątki też mogą być przydatne (szczególnie nowym lyb żadko zaglądającym)
      i nie wiem po co oszczędzać dyski Gazety. Natomiast faktem jest, że wątki z
      dużą ilością postów stają się trudno dostępne. Może o to Ci chodziło? Z tym się
      zgadzam.
      • Gość: Michal Re: Do Redakcji Forum AUTO-MOTO IP: *.telia.com 28.09.01, 19:39
        Nie mam zadnych problemow z wejsciem jest blyskawiczne,ale ostanio pojawily
        sie problemy,ale nie spowodowane bledem gazety czy Waszych lini
        przesylowych,po prostu jest olbrzymia kontrola internetu przez wszystkie
        specjalne sluzby na calym swiecie w zwiazku z atakiem na N.Y.Nasz internet
        chodzi na optokablach czy jak Wy nazywacie swiatlowodach i dzisiaj sa pewne
        problemy jesli idzie o przesylanie obrazu VEB CAM itp.Ciagle dostaje od
        amerykanow przeprosiny, ale niestety jest duzy problem.To wy bylo
        wszystko.Pzdr.Michal
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka