Dodaj do ulubionych

Uwaga na Passaty TDi MEGABURAKI oraz "kraty" !

IP: 193.59.192.* 17.10.02, 10:12
Wczoraj "gościu" "wyprzedzał" i omal nie posłałby paru zwykłych ludków do
rowu. Za chwilę kolejny "nadsamochód" tego samego modelu. Tak było wczoraj w
Gdańsku na dojazdówce do obwodowej.
POPIEPRZEŃCY NADLUDZIE Z VVVVWWWWW - pół biedy gdy za jakiś czas zresetuje wam
"mózg" ciężarówka, prawdziwe nieszczęście kiedy zabijecie Bogu ducha winne
osoby !!! The Police uczulam na "nadludzi" w "nadwehikułach".
Przecież VW i inne krzyżaki to więcej niż samochody !
Obserwuj wątek
    • vwpassat A czym Ty jeździsz... ? MEGACIOTĄ ? 17.10.02, 10:19
      Nie generalizuj.
      Buraków chętnch do resetu mózgu jest sporo i nie tylko w VW z TDI.
      Ja co tydzień na trasie gdańskiej spotykam zakratowane marki różnej maści,
      które łamią przepis za przepisem narażając życie innych userów drogi.

Pzdr.
      • Gość: Tomasz Re: A czym Ty jeździsz... ? MEGACIOTĄ ? IP: 193.59.192.* 17.10.02, 10:36
        vwpassat napisał:

> Nie generalizuj.
        > Buraków chętnch do resetu mózgu jest sporo i nie tylko w VW z TDI.
        > Ja co tydzień na trasie gdańskiej spotykam zakratowane marki różnej maści,
        > które łamią przepis za przepisem narażając życie innych userów drogi.
        >
        > Pzdr.
        Sorry za uogólnienie. Jeżdżę Skodą Felicją na gaz i nie czuję się przez to
        gorszy. Wiozę ze sobą dziecko i mam wyobraźnię, dlatego źle oceniam coraz
        większą liczbę takich zachowań kierowców "aroganckich" marek: BMV, VW... .
        Ponieważ w naszym kraju wschodzącego buraka i podziemnej pomarańczy nie liczy
        się wykształcenie i uczciwa praca jeżdżę tym czym jeżdżę. W Niemczech za to co
        robię zarabiałbym w najgorszym przypadku 5 tys. EURO, tutaj "pałuję się" za 500.
        Mam jednak nadzieję, że już nie za długo ... . Ale to zupełnie inna historia.

• Gość: andrzej Re: A czym Ty jeździsz... ? MEGACIOTĄ ? IP: 183:* / 10.0.0.* 17.10.02, 10:42
          Biedaku! Ciekawe dlaczego jeszcze tu siedzisz? Nie chcą ciebie nigdzie?
          • Gość: Tomasz Re: A czym Ty jeździsz... ? MEGACIOTĄ ? IP: 193.59.192.* 17.10.02, 10:45
            Gość portalu: andrzej napisał(a):

> Biedaku! Ciekawe dlaczego jeszcze tu siedzisz? Nie chcą ciebie nigdzie?
            A Tobie odpowiada to co tutaj się dzieje ?
            Jesteś zadowolony?!
            • Gość: andrzej Re: A czym Ty jeździsz... ? MEGACIOTĄ ? IP: 183:* / 10.0.0.* 17.10.02, 11:39
              Próbuje szczęścia w Loterii Wizowej USA, jeśli nie to Niemcy, lub choćby
              Czechy. Ale nie siedziałbym tutaj jeszcze gdybym uważał, że JUŻ TERAZ jestem w
              stanie zarobić dobrze za granicą (co ty właśnie robisz). Ja jednak jeszcze
              trochę mam do nauczenia się (choćby język). W zasadzie popieram cię, ale nie
              rozumiem biadolenia. Jeśli jesteś taki dobry JUŻ powinno ciebie tu NIE BYĆ.
              Pozdrawiam!
        • vwpassat Nie generalizować... ! 17.10.02, 11:00
          Gość portalu: Tomasz napisał(a):

> Wiozę ze sobą dziecko i mam wyobraźnię, dlatego źle oceniam coraz
          > większą liczbę takich zachowań kierowców "aroganckich" marek: BMV, VW... .

Sądzisz więc że każdy kto jeździ jedną z tych marek jest "arogantem" ?
          Jeśli tak sądzisz, co wynika z twojej wypowiedzi, to sam jesteś arogantem,
          kolego. Nie kazdy kto jeździ szwabskim wózkiem jest arogantem, piratem czy po
          prostu gnojem.

Wkurza mnie kiedy co dzien starając się pokonać te pieprzone 40 km po ulicach
          warszawy w sposób przepisowy i życzliwy dla innych userów, czytam potem na
          forum takie wypowiedzi jak Twoje. Twoje wypowiedzi tylko zachęcają takich ludzi
          jak ja do tego "że nie warto byc miłym" skoro i tak jeździsz niemcem, bo i tak
          cie ciota ze Skody na bocznym pasie oceni po swojemu. Prawda ze proste ?
          Kurde, masz rodzine, dziecko a myślisz jak dzieciak. A może to kompleks ?
          Nie obraź sie na to co powiedziałem, ale codziennie w stołecznym bagnie widze
          gnoi różnej maści od marek na literę "A" na "Ż"uku skończywszy.

Pozdr i bez urazy.
          • Gość: Tomasz Re: Let it be ! IP: 193.59.192.* 17.10.02, 11:18
            vwpassat napisał:

> Gość portalu: Tomasz napisał(a):
            >
            > > Wiozę ze sobą dziecko i mam wyobraźnię, dlatego źle oceniam coraz
            > > większą liczbę takich zachowań kierowców "aroganckich" marek: BMV, VW... .
            >
            > Sądzisz więc że każdy kto jeździ jedną z tych marek jest "arogantem" ?
            > Jeśli tak sądzisz, co wynika z twojej wypowiedzi, to sam jesteś arogantem,
            > kolego. Nie kazdy kto jeździ szwabskim wózkiem jest arogantem, piratem czy po
            > prostu gnojem.
            >
            > Wkurza mnie kiedy co dzien starając się pokonać te pieprzone 40 km po ulicach
            > warszawy w sposób przepisowy i życzliwy dla innych userów, czytam potem na
            > forum takie wypowiedzi jak Twoje. Twoje wypowiedzi tylko zachęcają takich
            ludzi
            >
            > jak ja do tego "że nie warto byc miłym" skoro i tak jeździsz niemcem, bo i
            tak
            > cie ciota ze Skody na bocznym pasie oceni po swojemu. Prawda ze proste ?
            > Kurde, masz rodzine, dziecko a myślisz jak dzieciak. A może to kompleks ?
            > Nie obraź sie na to co powiedziałem, ale codziennie w stołecznym bagnie widze
            > gnoi różnej maści od marek na literę "A" na "Ż"uku skończywszy.
            >
            > Pozdr i bez urazy.
            Ok, nie czuję urazy. Punkt widzenia zależy przecież od miejsca siedzenia.
            Pozostaje więc tolerowć się bez sztywnych schematów. Szerokiej drogi.
            • vwpassat :-)))))))) 17.10.02, 11:25
              Cieszę się, że jednak rozumiesz ze nie wszyscy w vw czy bmw to gnoje.
              To samo ja będę uważał z userami... np. Skody. Szerokiej drogi panowie :-)

Pozdrawiam
              • Gość: cx Re: :-)))))))) IP: *.luminet.pl / 10.0.0.* 17.10.02, 11:37
                Zgadzam sie ze nie mozna generalizowac. Nie kazdy kierowca Passata to gnoj. Ale
                wiecej chamow jedzi VW, Audi niz Peugeotem, Renault. Ja tez zauwazylem ze jak
                jedzie passat to bardzo duze prawdopodobienstwo ze bedzie to cham. Nie zawsze
                czasem byla to osoba bardzo mila ale czesciej albo zajechal droge albo nie
                uzywal kierunkowskazow albo w inny sposob byl chamski.
                cx
                ps. prosze nie odpowiadac w stylu "a ja widzialem chama w renault" bo ja tez
                widzialem
                • barkas Właśnie, nie generalizujmy!!! 17.10.02, 20:12
                  > Wiozę ze sobą dziecko i mam wyobraźnię, dlatego źle oceniam coraz
                  > większą liczbę takich zachowań kierowców "aroganckich" marek:
                  BMV, VW... ."

Szlad mnie trafia, gdy czytam na forum teksty w stylu:

"dres w BMW"
                  "dresiarstwo w Golfie"
                  "burak w Passacie"
                  "drech w Octavi"
                  "biedak w Poloneie"

Ludki! Nie wypisujcie temu podobnych bzdur!!!
                  Nie mozna kiażdemu posiadaczowi BMW przyszywać łatki "bandyty", a głóupotą jest
                  wypisywanie mało mądrych fraz w zacytowanym przezemnie stylu.
                  Burak i arogant może podróżować zarówno Żukiem, jak i Volvo S80, więc jeszcze
                  raz apekuję: NIE GENERALIZOWAĆ!!!!!

Pozdrawiam wszystkich nie zestresowanych, Barkas 1.8 T.
    • Gość: bitri Re: Uwaga na Passaty TDi MEGABURAKI oraz 'kraty' IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.02, 22:23
      co za bzdurny tekst!Zadziwiajaco glupi punkt widzenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka