Gość: Pegaz IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 06.12.05, 10:55 Witajcie, temperatura spada poniżej zera i rano mam kłopot z otwarciem drzwi. Uszczelka przymarza. Jak sobie z tym poradzić ? Jaki środek kupić aby nie zniszczyć uszczelki ? pozdrawiam Pegaz. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: at Re: przymarzanie drzwi IP: *.net-serwis.pl 06.12.05, 11:12 Silikonowy preparat do uszczelek zalatwi sprawę - wystarczy popryskać raz przed zimą. Link Zgłoś
Gość: Max Re: przymarzanie drzwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 21:08 Zapraszam do mnie Geant Ursynów wybiorę coś Link Zgłoś
maedma Re: przymarzanie drzwi 26.02.06, 12:42 "plak" do plastików, jest dobry na przymarzanie Link Zgłoś
businka Re: przymarzanie drzwi 09.03.06, 15:48 nie śmiej się ale ja załatwiłam to za pomocą wazeliny... Oczywiście chodzi mi o przymarzanie drzwi ;))) Link Zgłoś
Gość: Fibin Re: przymarzanie drzwi IP: 196.40.31.* 09.03.06, 16:14 Ja sobie radzę z tym w niezwodny sposób: Zamiast rano sikać do kibla, wstrzymuję i sikam dopiero jak wyjdę przed blok - prosto na uszczelki. Natychmiast odmarzają. Praktycznie, zdrowo (ćwiczenia zwieraczy), i co ważne, całkowicie za darmo. Link Zgłoś
Gość: at Re: przymarzanie drzwi IP: *.net-serwis.pl 09.03.06, 16:31 Uważaj by w czasie dużych mrozów mały nie przymarzł Ci do drzwi, bo wtedy to już tylko żona z czajnikiem pomoże ;-) Link Zgłoś
Gość: ;) Re: przymarzanie drzwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 20:39 Może ma bardzo małą powierzchnię do przymarznięcia, więc nie ma się czego obawiać ;) Link Zgłoś
meps Re: przymarzanie drzwi 09.03.06, 22:32 A w jakimś hipermarkecie kiedyś byłeś? Bo tam w dziale auto - moto półki się uginają od różnych środków. Link Zgłoś