• palovlad Re: Rondo 22.12.05, 09:45
      ooops, puste poszlo. Codziennie rano jezdze przez rondo babka w wawie i dochodze
      do wniosku ze rodacy maja ulanska wrecz fantazje jesli chodzi o zachowanie sie
      na rondzie. Dzis np. pan wjezdzajacy na rondo z lewego pasa chcial mnie
      staranowac (wjezdzalem ze srodkowego), uznal ze powinien zajac srodkowy pas
      ronda czyli ten po ktorym jechalem ja. O maly wlos bylby niezly dzwon, pan sie
      strasznie zdenerwowal, zaczal trabic i machac rekoma, smiesznie tez poruszal
      ustami, jak na niemych filmach czy cos
      • emes-nju Re: Rondo 22.12.05, 10:27
        Zapewne wjechal na rondo o 0,00003 sek. szybciej niz Ty :-P
        • palovlad Re: Rondo 22.12.05, 10:29
          emes-nju napisał:

> Zapewne wjechal na rondo o 0,00003 sek. szybciej niz Ty :-P

Heh, moze i tak, sprawdze zapis z fotokomorki :)
      • typson Re: Rondo 22.12.05, 10:43
        a ja ostatnio siedzialem na kawce u kumpla, ktory mieszka w babka-tower. No i
        siedzimy, palimy i slychac, ze caly czas ktos gume pali. Wygladam przez okno i
        okazalo sie, ze dookola ronda driftują dwa auta - srebrne e30 oraz ford capri
        ;-) Jezdzili tak w kolko ze 20 minut. Podem udali sie na pobliskiego statoila,
        zapewne w celu nabycia zacnych hotdogów
        • palovlad Re: Rondo 22.12.05, 10:52
          typson napisał:

> a ja ostatnio siedzialem na kawce u kumpla, ktory mieszka w babka-tower. No i
          > siedzimy, palimy i slychac, ze caly czas ktos gume pali. Wygladam przez okno i
          > okazalo sie, ze dookola ronda driftują dwa auta - srebrne e30 oraz ford capri
          > ;-) Jezdzili tak w kolko ze 20 minut. Podem udali sie na pobliskiego statoila,
          > zapewne w celu nabycia zacnych hotdogów

Drift odbywal sie w godzinach szczytu? :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka