palovlad Re: Rondo 22.12.05, 09:45 ooops, puste poszlo. Codziennie rano jezdze przez rondo babka w wawie i dochodze do wniosku ze rodacy maja ulanska wrecz fantazje jesli chodzi o zachowanie sie na rondzie. Dzis np. pan wjezdzajacy na rondo z lewego pasa chcial mnie staranowac (wjezdzalem ze srodkowego), uznal ze powinien zajac srodkowy pas ronda czyli ten po ktorym jechalem ja. O maly wlos bylby niezly dzwon, pan sie strasznie zdenerwowal, zaczal trabic i machac rekoma, smiesznie tez poruszal ustami, jak na niemych filmach czy cos Link Zgłoś
emes-nju Re: Rondo 22.12.05, 10:27 Zapewne wjechal na rondo o 0,00003 sek. szybciej niz Ty :-P Link Zgłoś
palovlad Re: Rondo 22.12.05, 10:29 emes-nju napisał: > Zapewne wjechal na rondo o 0,00003 sek. szybciej niz Ty :-P Heh, moze i tak, sprawdze zapis z fotokomorki :) Link Zgłoś
typson Re: Rondo 22.12.05, 10:43 a ja ostatnio siedzialem na kawce u kumpla, ktory mieszka w babka-tower. No i siedzimy, palimy i slychac, ze caly czas ktos gume pali. Wygladam przez okno i okazalo sie, ze dookola ronda driftują dwa auta - srebrne e30 oraz ford capri ;-) Jezdzili tak w kolko ze 20 minut. Podem udali sie na pobliskiego statoila, zapewne w celu nabycia zacnych hotdogów Link Zgłoś
palovlad Re: Rondo 22.12.05, 10:52 typson napisał: > a ja ostatnio siedzialem na kawce u kumpla, ktory mieszka w babka-tower. No i > siedzimy, palimy i slychac, ze caly czas ktos gume pali. Wygladam przez okno i > okazalo sie, ze dookola ronda driftują dwa auta - srebrne e30 oraz ford capri > ;-) Jezdzili tak w kolko ze 20 minut. Podem udali sie na pobliskiego statoila, > zapewne w celu nabycia zacnych hotdogów Drift odbywal sie w godzinach szczytu? :))) Link Zgłoś