cyni 30.01.06, 09:12 Żonka ma siedmioletniego Matizka i ostatnio jak go myłem zauważyłem delikatne ognisko rdzy na tylnej klapie pod znakiem firmowym...Co mozna z tym zrobić i gdzie proszę o poradę. Link Zgłoś Obserwuj wątek
radioaktywny Re: Matiz a rdza.... 30.01.06, 10:35 Jesli niewielkie to trzeba drobnym papierem sciernym wyczyscic, odtluscic benzyna i malym pedzelkiem nalozyc lakier. Link Zgłoś
cyni Re: Matiz a rdza.... 01.02.06, 13:21 radioaktywny napisał: > Jesli niewielkie to trzeba drobnym papierem sciernym wyczyscic, odtluscic > benzyna i malym pedzelkiem nalozyc lakier. Dzięki, myslałem raczej o jakimś bardziej kompleksowym działaniu np. polakierowanie tylnej klapy. Niechciałbym sam tego malować bo może za ładnie nie wyglądać. Link Zgłoś
jusytka Re: Matiz a rdza.... 01.02.06, 20:38 Ale żonka ma dobrze ;) Mój mężuś nie weźmie sie za mycie nawet swojego auta, a co tu mówić o moim :( Ja tam w swoim Matizku z każdą większą ryską tak robię, oczyszczam i delikatnie lakieruje, pewnie że perfekcyjnie to nie wygląda, ale trzeba sie przyjrzeć, aby cololwiek zobaczyć, a rdzy nie ma :) Link Zgłoś