Dodaj do ulubionych

kolejny sukces

28.06.12, 18:42
Ogłaszam sukces panaprezesa jarosława kaczyńskiego ! Benzyna tanieje !!!
Obserwuj wątek
    • ave.duce Jarosław! Jarosław! 28.06.12, 18:59
      erte2 napisał:

> Ogłaszam sukces panaprezesa jarosława kaczyńskiego ! Benzyna tanieje !!!

Na nic knowania tuskoputinowych siepaczy!!!
      • zapijaczony_ryj przeprowadził męską rozmowę z pompiarzami 29.06.12, 08:24
        i zagroził im , ze ich wciągnie na swoją kutkOM liste
    • behemot17-13 Re: kolejny sukces 28.06.12, 21:15
      ceny benzyny spadły, powiadasz, a kogo to obchodzi, kiedy cena za kilogram truskawek 12 złociszów. bardziej martwi mnie cena jaką będziemy płacić, za przymrozki spowodowane przez Tuska(tyczy południa Polski) i tu liczę na alfę.
      • behemot17-13 Re: kolejny sukces 28.06.12, 21:17
        * orzechów włoskich, zapomniałem dodać.
        • wujaszek_joe Re: kolejny sukces 28.06.12, 21:51
          orzechów wolskich, chciałeś napisać
          • behemot17-13 Re: kolejny sukces 28.06.12, 22:50
            trafna uwaga, naprawdę trafna.
    • cookies9 Re: kolejny sukces 29.06.12, 08:13
      erte2 napisał:

Sporo jeżdzi i tankuje:-) Dwie albo trzy limuzyny z ochroną wzbudzają respekt na stacjach:-)
    • volupte Re: kolejny sukces 29.06.12, 09:05
      Wczoraj ON 5.46 spadek o 12gr w ciagu kilku dni. Dzieki ci jaro , zostało mi jeszcze na kebab:-)
    • remik.bz Co "Jaro" ma z tym wspólnego ? 29.06.12, 13:22
      erte2 napisał:

Musze Wam posuc te "jaja" , które se robicie, bo jeszcze jakieś biedne lemingi rzeczywiście uwierzą , że cena benzyny zależy od opozycji a nie od pracy rządu ( na wielu płaszczyznach).
      Dlatego spytam poważnie i oficjalnie :co szef najwiekszej partii opozycyjnej w RP ma wspólnego ze "wskaźnikami" ekonomicznymi będącymi efektem mrówczej i odpowiedzialnej pracy Rządu ? ( przez duże "Rz", aby wyrazić swój podziw i nieustający szacunek)
      • ave.duce Martw się o pelikany ;) 29.06.12, 13:25
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka