erte2 28.06.12, 18:42 Ogłaszam sukces panaprezesa jarosława kaczyńskiego ! Benzyna tanieje !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ave.duce Jarosław! Jarosław! 28.06.12, 18:59 erte2 napisał: > Ogłaszam sukces panaprezesa jarosława kaczyńskiego ! Benzyna tanieje !!! Na nic knowania tuskoputinowych siepaczy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj przeprowadził męską rozmowę z pompiarzami 29.06.12, 08:24 i zagroził im , ze ich wciągnie na swoją kutkOM liste Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Re: kolejny sukces 28.06.12, 21:15 ceny benzyny spadły, powiadasz, a kogo to obchodzi, kiedy cena za kilogram truskawek 12 złociszów. bardziej martwi mnie cena jaką będziemy płacić, za przymrozki spowodowane przez Tuska(tyczy południa Polski) i tu liczę na alfę. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Re: kolejny sukces 28.06.12, 21:17 * orzechów włoskich, zapomniałem dodać. Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: kolejny sukces 28.06.12, 21:51 orzechów wolskich, chciałeś napisać Odpowiedz Link Zgłoś
cookies9 Re: kolejny sukces 29.06.12, 08:13 erte2 napisał: > Ogłaszam sukces panaprezesa jarosława kaczyńskiego ! Benzyna tanieje !!! Sporo jeżdzi i tankuje:-) Dwie albo trzy limuzyny z ochroną wzbudzają respekt na stacjach:-) Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: kolejny sukces 29.06.12, 09:05 Wczoraj ON 5.46 spadek o 12gr w ciagu kilku dni. Dzieki ci jaro , zostało mi jeszcze na kebab:-) Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Co "Jaro" ma z tym wspólnego ? 29.06.12, 13:22 erte2 napisał: > Ogłaszam sukces panaprezesa jarosława kaczyńskiego ! Benzyna tanieje !!! Musze Wam posuc te "jaja" , które se robicie, bo jeszcze jakieś biedne lemingi rzeczywiście uwierzą , że cena benzyny zależy od opozycji a nie od pracy rządu ( na wielu płaszczyznach). Dlatego spytam poważnie i oficjalnie :co szef najwiekszej partii opozycyjnej w RP ma wspólnego ze "wskaźnikami" ekonomicznymi będącymi efektem mrówczej i odpowiedzialnej pracy Rządu ? ( przez duże "Rz", aby wyrazić swój podziw i nieustający szacunek) Odpowiedz Link Zgłoś