rekinolo 03.02.06, 14:13 Witam Posiadam Toyote Yaris, niestety ktoś wyłamał mi antene radiowa z dachu. Prosze mi powiedziec jaka antene musze dokupic ? Ewentualnie, czy znacie Państwo cene takowej ? pozdrawiam Link Zgłoś Obserwuj wątek
waskes29 Re: TOYOTA YARIS - pytanie 03.02.06, 14:30 poszukaj w kobiecych pismach albo zapytaj na forum kobieta takim samochodem raczej nie jezdza faceci Link Zgłoś
dlugopisem Re: TOYOTA YARIS - pytanie 03.02.06, 14:48 allegro.pl/show_item.php?item=83876782 18,9 taką powinieneś kupić Link Zgłoś
nocebo Re: TOYOTA YARIS - pytanie 04.02.06, 12:26 > takim samochodem > raczej nie jezdza faceci na pewno nie ci z małymi ptaszkami, bo tacy kupują 10-letnie passaty kombi (oczywiście "bezwypadkowe z małym przebiegiem") Link Zgłoś
wojtek33 Re: TOYOTA YARIS - konkurs 03.02.06, 20:25 Zgadnijcie ile ASO chciało za wymianę tej antenki, tyle że łącznie z podstawką ;-) Link Zgłoś
polokokt Re: TOYOTA YARIS - konkurs 03.02.06, 20:32 biorac pod uwage ze korek wlewu oleju do Starlet kosztuje 70 pln to obstawiam ze okolo 300 PLN Pozdrawiam Link Zgłoś
wojtek33 Re: TOYOTA YARIS - konkurs 05.02.06, 08:26 AMX w Rzgowie zaśpiewał 960zł z wymianą (taka konstrukcja, że wymaga odklejania podsufitki). I jeszcze cudo o yarisie z usnetu: "> U mnie jest na odwrot wchodza do srodka para nart dwie deski i cztery > osoby plus bagaz na jeden dzien, lopata, wiadro z piaskiem, lancuchy, > linka holownicza, lopata(szpadel)" Link Zgłoś
bemeta Re: TOYOTA YARIS - konkurs 05.02.06, 11:54 Witam, kedys mojej malzonce podprowadzili antene z yarisa. A kurat mialem w domu taka antene boscha (kiedys kupiona nie wiadomo po co) ktora sie przykleja od srodka do szyby. Ma toto niwielka podstawke plus dwa druciki z przezroczysta tasma do montazu. Zamontowalem w warsztacie na tylnej szybie - bez zdejmowania podsufitki - i spokoj. Jest jeszcze lepsza konstrukcja: antena ktora sie podpina do ogrzewania tylnej szyby, dziala swietnie kosztuje niewiele i praktycznie nie do ukradzenia. Kazdy porzadny woz ma takie cos od nowego - bejca na przyklad :) www.car-hifi-produkte.de/index.html?d_3040_Heckscheibenantenne_fur_Scheibenheizung1066.htm Pozdro, bart Link Zgłoś