jarek.gurtowski 07.02.06, 21:49 POTWORNE. CIEKAWY JESTEM ILE KASY W PROJEKCIE RODIUS POCHŁONĘŁY KOSZTY DESIGNU? DLA MNIE, TAK NA OKO JAKIEŚ 76-80 WONÓW PÓŁNOCNOKOREAŃSKICH EWENTUALNIE 130 TURKMEŃSKICH SKÓR Z KÓZ STEPOWYCH. Link Zgłoś Obserwuj wątek
vegah Re: Najbrzydsze auto swiata 08.02.06, 15:28 krasne autko :D wygląda jakby przedszkolak malował nowego merca r-klasy albo inaczej : r klasę klepał po wypadku pijany blacharz...ja rozumiem,ze w ostatnich czasach liczy sie to, zeby samochód był nieprzeciętnej urody...udowadniaja to zwłaszcza francuzi...no ale bez jaj.złota malina dla ssang yong'a. Link Zgłoś
orion22 Re: Najbrzydsze auto swiata 08.02.06, 15:51 No zbyt piękny to on nie jest ;) A to moja prywatna klasyfikacja brzydali : Fiat Multipla Renault Twingo Peugot 1007 Daewoo Tico Link Zgłoś
hermanowicz69 Re: Najbrzydsze auto swiata 08.02.06, 16:48 honda civic!!!!! okropność!!!!! a poza nią: -audi a2 -mercedes A -fiat multipla i idea -chevrolet aveo -iw iele innych................... Link Zgłoś
dr.verte Re: Najbrzydsze auto swiata 08.02.06, 17:00 nieprzeciętne autko chyba nikt nie zaprzeczy Link Zgłoś
greenblack Re: Najbrzydsze auto swiata 08.02.06, 17:13 Wpakowaliby do tego wozu np. dyzla 2.7 V6 od PSA i przy tej cenie Mercedes zesrałby się ze strachu. Link Zgłoś
zenek_z_puszczy Re: Najbrzydsze auto swiata 08.02.06, 17:37 redaktor to pewnie widziaj rodiusa tylko na prospektach... na zywo prezentuje sie (co moze byc zaskoczeniem) calkiem ok... choc do piekna to jeszcze daleko ;) Link Zgłoś
ljpc mercedes r 07.06.06, 20:49 Jeżeli chodzi o dziwne pojazdy to ostatnio pierwszy raz widzialem na trasie łazenkowskiej mercedesa klasy r i wyglądał jakby niemcy weszli z powrotem na drogę zbrojeń, temu autu brakuje jedynie wieżyczki z dzialem na dachu. a co do ankiety na najbrzydsze auto to właśnie np. merceses taki jak A tyle, że dostawczo-vanowy(zapomniałem jak się nazywa) dystansuje poloneza i wartburga o wiele długości. Link Zgłoś
franki8 Re: mercedes r 07.06.06, 20:57 Kurcze, Rodius to w jeździe SUPER auto. Jedyny minivan pełnej wielkości z napędem na cztery koła i reduktorem. Miejsca w środku pełno, naprawdę siedem osób się nie gniecie (wiem, bo jechałem). Wykonanie - przyzwoite, lepsze niż np. Carnival. No a co do wyglądu - istotnie, w rzeczywistości "zyskuje", jeśli można tak o nim powiedzieć. Natomiast, szczególnie czarny, cieszy się powodzeniem zakładów pogrzebowych - to mówi samo za siebie. Ale moim faworytem w tej kategorii i tak jest nowy Seat Toledo. To jest dopiero kupa! Link Zgłoś
habudzik Re: Najbrzydsze auto swiata 07.06.06, 20:56 Cały wic polega na tym że się dobrze sprzedaje . Najważniejsze żeby o nim mówili , dobrze czy źle ale żeby mówili. Link Zgłoś
habudzik Re: Najbrzydsze auto swiata 07.06.06, 21:04 Czy Mercedes A-klasa sprzedłby się w ilości ponad 2mln egz. gdyby nie szum wokół niego o łosiu ? Napewno nie . Czy George Michael sprzedałby tyle plyt gdyby na miesiąc przed premiera nie przyłapano go z "kolesiem" w Saint Tropez ? Link Zgłoś
franki8 Re: Najbrzydsze auto swiata 07.06.06, 21:07 Ale mój ulubieniec Toledo w poprzedniej - ładnej - budzie sprzedawał się świetnie, a w nowej - brzydkiej - jakoś nie schodzi. SsangYong Rodius to też raczej niszowe auto, a R-klasa - na każdym rogu nie zalega i nie będzie. Nadmuchana B-klasa za tyle kasy? Link Zgłoś
jako_tako Re: Najbrzydsze auto swiata 08.06.06, 07:09 > POTWORNE. CIEKAWY JESTEM ILE KASY W PROJEKCIE RODIUS POCHŁONĘŁY KOSZTY DESIGNU? Podobno tyle samo ile w Renault Thalia. Link Zgłoś
jedna_czwarta Re: Najbrzydsze auto swiata 08.06.06, 08:00 • Re: Najbrzydsze auto swiata Przeczytaj komentowany artykuł » hermanowicz69 08.02.06, 16:48 + odpowiedz honda civic!!!!! okropność!!!!! a poza nią: -audi a2 -mercedes A -fiat multipla i idea -chevrolet aveo -iw iele innych................... sam żeś jest brzydki jak obsrany słoń w gumowcach Link Zgłoś