pit_bull1 20.02.06, 10:22 cześ, mam imprezę trzy litrową w dieslu, pali mi 12/100km , co zrobic, żeby paliła mniej? dzięki za rady Link Zgłoś Obserwuj wątek
waskes29 Re: impreza 20.02.06, 10:25 pit_bull1 napisał: > cześ, mam imprezę trzy litrową w dieslu, pali mi 12/100km , co zrobic, żeby > paliła mniej? dzięki za rady Kupic 1.6 litrowa w gazie to na poczatek powinno cos zmienic. Link Zgłoś
fabrys01 Re: impreza 20.02.06, 10:34 pit_bull1 napisał: > cześ, mam imprezę trzy litrową w dieslu, pali mi 12/100km , co zrobic, żeby > paliła mniej? dzięki za rady Ale trzy litry w środu, czy silnik?? Ja bym przerobił na CNG, a jak to nie pomoże to tylko gaz biologiczny, albo na pedały... Link Zgłoś
paxton1 Re: impreza 20.02.06, 10:49 ale znawcy się znaleźli, przecież diesla nie da się na gaz przerobic, lepiej trochę sobie poczytajcie gazet motoryzacyjnych zanim zaczniecie się na forum wypowiadac Link Zgłoś
fabrys01 Re: impreza 20.02.06, 10:52 paxton1 napisała: > ale znawcy się znaleźli, przecież diesla nie da się na gaz przerobic, lepiej > trochę sobie poczytajcie gazet motoryzacyjnych zanim zaczniecie się na forum > wypowiadac I tu trochę sie mylisz. Do CNG można przystosować zarówno silnik benzynowy, jak i diesla. Przykładowo Fiat oferuje Doblo CNG, a Iveco model Daily CNG. I co terza? Link Zgłoś
waskes29 Re: impreza 20.02.06, 11:34 paxton1 napisała: > ale znawcy się znaleźli, przecież diesla nie da się na gaz przerobic, lepiej > trochę sobie poczytajcie gazet motoryzacyjnych zanim zaczniecie się na forum > wypowiadac Juz kilka razy jak pamietam sie osmieszylas na tym forum ,ale jak widze nie znudzilo ci sie to jeszcze. Idz lepiej pozmywac kobieto i nie kompromituj rodziny. Pelno autobusow z silnikami dielsa jezdzi na gazie ,to samo sztaplarki i wozki widlowe.Wystarczy troche poczytac. Link Zgłoś
mistrz_cietej_riposty Re: impreza 20.02.06, 20:01 ależ sie ośmieszył ja pierd...oleoleleoel hehehehehehehehehehe ile masz latek chłoptasiu ? Link Zgłoś
adrian_mole Re: impreza 20.02.06, 10:56 pit_bull1 napisał: > cześ, mam imprezę trzy litrową w dieslu, pali mi 12/100km , co zrobic, żeby > paliła mniej? dzięki za rady Wyje.ać psa z bagażnika, uciąć dwa gary i nie jeżdzić na imprezy.;)))) Link Zgłoś
kaczy.pisiorek Re: impreza 20.02.06, 14:32 to nie jest impreza, tylko leganza. Nabrali cię przy kupnie. Link Zgłoś