Gość: Rad IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 25.11.02, 10:24 czy mozna w jakiś prosty sposób jest otrzymać, mowa oczywiście o bezobsługowej stacji benzynowej... Pozdrawiam, Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: robert można IP: *.acn.pl / 10.71.9.* 25.11.02, 10:25 trzeba się do nich zgłosić (zadzwonić), dać swoje dane, otrzymac kartę klienta. Potem raz na miesiąc się dostaje fakture zbiorczą. Link Zgłoś
Gość: Pitz Re: Faktury na Neste..... IP: *.u.mcnet.pl 25.11.02, 10:35 Gość portalu: Rad napisał: > czy mozna w jakiś prosty sposób jest otrzymać, mowa oczywiście o > bezobsługowej stacji benzynowej... > > Pozdrawiam, Przerabialem to niedawo. Spisalem numer z dystrybutora i zadzwonilem. Pani poinfirmowala mnie, ze na kazdej stacji sa formularze, ktore trzeba wypelnic, wlozyc w koperte i wlozyc do skrzyneczki na stacji a potem oni przysla karte. Jak ja dostaniesz, to przy kazdym taknowaniu musisz ja w odpowiednim momencie wlozyc i potem przysla Ci fakture zbiorcza raz na miesiac poczta (jak fakture za telefony kazdego rodzaju). Dopuki nie dostaniesz faktury musisz trzymac swistki ze stacji "na wszelki wypadek". Ja teraz czekam na karte i zobaczymy. Link Zgłoś
Gość: Rad Dzięki za info.!!!!!! IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 25.11.02, 10:48 Dzięki za pomoc , nie ma zatem co czekać tylko tam podjechać :)))) Link Zgłoś
Gość: MaciejK Re: Dzięki za info.!!!!!! IP: *.radiomerkury.pl 25.11.02, 10:56 Juz odpowiedzi uzyskaleś mogę jedynie je potwierdzić z praktyki. Jak tylko w Poznaniu taka stacja sie pojawiła wypelnilem formularz, po około tygodniu dostałem kartę Neste ID. Wkladasz ja w momencie gdy dystrybutor pyta paragon czy faktura i potem raz jeszcze gdy chcesz ewentualnego potwierdzenia dokonania transakcji. Fakturki przychodzą czesem troszke późno(np. około 15-ego z ubiegły miesiac) ale generalnie system jest bardzo fajny. PZDR Link Zgłoś