Dodaj do ulubionych

Bagażnik do Seicento - sprzedam

03.05.04, 11:53
Sprzedam orginalny bagażnik dachowy do Seicento - cena do uzgodnienia.
Zainteresowanym wyslę fotki.
Obserwuj wątek
    • Gość: rafał Re: Bagażnik do Seicento - sprzedam IP: 212.122.214.* 04.05.04, 18:55
      poproszę o fotki i cenę na adres kedy@wp.pl
    • ja_aga Re: Bagażnik do Seicento - sprzedam 06.05.04, 14:36

jestem zinteresowana, zdjęcia i cena na adres gazeta.pl
    • toyo69 Re: Bagażnik do Seicento - sprzedam 06.05.04, 17:15
      Fotki wysłałem - czy doszły?
    • Gość: darek Re: Bagażnik do Seicento - sprzedam IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.04, 08:07
      Podeślij zdjęcie i cenę na dgryzlo@poczta.onet.pl
      • jo-po Re: Bagażnik do Seicento - sprzedam 22.06.04, 18:29
        Nawet jeśli oferta jest nieaktualna, baredzo proszę o przesłanie zdjęcia z
        bagażnikiem do seicento oraz nazwą owego bagażnika
        adres:
        j.polatynska@gazeta.pl
    • Gość: zlapmnie Re: Bagażnik do Seicento - sprzedam IP: *.ramtel.com.pl 27.09.04, 12:15
      Jeśli być może jakimś zbiegiem okoliczności ta oferta wciąż jest aktualna, to
      jestem jak najbardziej zainteresowany. Cenę, miasto z którego jesteś i fotkę
      proszę
      prześlij pod: zlapmnie@plusnet.pl
    • Gość: aferka Re: Bagażnik do Seicento - sprzedam IP: 80.72.34.* 02.10.04, 19:58
      cena i mail - aferka@poczta.wp.pl
    • Gość: tomek Re: Bagażnik do Seicento - sprzedam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 16:40
      Jestem zainteresowany zakupem bagażnika, proszę o fotki i cenę.
      Dzieki
      • Gość: tomek Re: Bagażnik do Seicento - sprzedam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 16:42
        Mój adres tomdorr@op.pl
    • Gość: muminia@poczta.one Re: Bagażnik do Seicento - sprzedam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 11:23
      proszę o cenę i foto na muminia@poczta.onet.pl
      ( nowy? )
    • Gość: smarcioch@onet.poc Re: Bagażnik do Seicento - sprzedam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 00:17
    • Gość: max1@mikroster.pl Re: Bagażnik do Seicento - sprzedam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.05, 10:21
      Czy oferta jest nadal aktualna? Jeśli tak to prosiłbym o zdjęcia i podanie
      swojego numeru telefonu(najlepiej przez sms,bo nie ukrywam że zależy mi na
      czasie)Mój numer tel.509 518 100; numer gadu-gadu 1045961....Dziękuję.
      Maksymilian Sadło
    • Gość: dajan Re: Bagażnik do Seicento - sprzedam IP: *.poczta.poznan.pl 26.02.06, 22:24
      proszę o foto i cenę na dajan@poczta.fm
    • Gość: krzysiek Re: Bagażnik do Seicento - sprzedam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.06, 09:12
      jestem zainteresowany kupnem tego bagaznika, prosze o wiecej informacji na jego
      temat, co wchodzi w jego sklad i jaki jest jego stan no i cena dziekuje
      betsaida5@wp.pl
    • Gość: gość Re: Bagażnik do Seicento - sprzedam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.07, 11:46
      Jestem zainteresowana kupnem bagaznika dachowego do seicenta.
      Chętnie zobaczę zdjęcia. To mój adres e-mail nana19@vp.pl
      Jaka cena wchodzi w grę???
    • Gość: Paweł Re: Bagażnik do Seicento - sprzedam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.08, 11:52
      Czy to aktualne?
    • Gość: ja Re: Bagażnik do Seicento - sprzedam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.09, 15:54
      Pewnie juz nieaktualne
      • Gość: wsk175 Re: Bagażnik do Seicento - sprzedam IP: 89.161.19.* 17.06.09, 23:34
        mam taki do zbycia, do obejrzenia w Białymstoku.
        prod.włoskiej, mocowania i dwie belki,jak nówka, parę razy woziłem nim rowery.
        Pasuje do seicento i cinquecento. Konstrukcja sugeruje, że do wersji z bocznymi
        szybami uchylnymi, ale i bez nich się sprawdza. Wytrzymuje ekstremalne prędkości
        , choć na to nie wygląda.Mocowanie tylnych "podstawek" budzi na początku wiele
        wątpliwości , chyba tylko włosi mogli coś takiego wymyślić, ale to działa! Co
        ciekawe, nie słychać w środku auta, że się jedzie z tymi belkami.
        • Gość: Grzegorz Re: Bagażnik do Seicento - sprzedam IP: *.lanet.net.pl 05.07.09, 22:02

Witam, jestem zainteresowany - czy mogę poprosić o fotkę na
          podgorzak@poczta.onet.pl ? jaką nośność ma ten bagażnik ?
    • Gość: Marcin Re: Bagażnik do Seicento - sprzedam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.09, 22:12
      Witam proszę o kontakt w sprawie bagażnika jestem zainteresowany
      proszę o możliwie szybką odpowiedz mój tel 602825905

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka