waskes29 02.03.06, 14:01 www.autobild.de/aktuell/meldungen/artikel.php?artikel_id=10933 Link Zgłoś Obserwuj wątek
izydaskes Re: VW Passat nr 1 w Europie 02.03.06, 14:07 ale teraz juz wiemy dlaczego - geje go uwielbiają... ps. za dużo auto bilda - moze miec problemy z trzymaniem moczu -------------------- wasiek29, habudzio i walenrodzik to fajne dziewczyny! Link Zgłoś
piotrpenar Re: VW Passat nr 1 w Europie 03.03.06, 00:41 Izdaskes ja cos widze ze masz straszne "ale" do VW. Czym to jest spowodowane ?? Niespelnionymi marzeniami o VW? Widze ze masz tez cos do dziewczyn czytalem nie raz obelgi z twojej strony. A moze jak jezdziles na stopa to wzial cie homo pan z VW zrobil swoje i od tej pory jestes troche skrzywiony??? POzdro Link Zgłoś
jimmi11 Re: VW Passat nr 1 w Europie 03.03.06, 07:48 Też mam wrażenie że Izydzie ktoś z d... zrobił jesień średniowiecza Link Zgłoś
izydaskes Re: VW Passat nr 1 w Europie 03.03.06, 08:32 dziewczyny, to taki prosty mechanizm obronny - nie przerzucajcie swoich ciezkich doswiadczen na mnie.. -------------------- wasiek29, habudzio i walenrodzik to fajne dziewczyny! Link Zgłoś
izydaskes Re: VW Passat nr 1 w Europie 03.03.06, 10:47 bylem sprawdzic czy jestes ale pani od wf-u powiedziala ze sie zesraleś podczas skłonów i pobiegłeś do domu... -------------------- wasiek29, habudzio i walenrodzik to fajne dziewczyny! Link Zgłoś
black.iron Re: VW Passat nr 1 w Europie 03.03.06, 01:42 no tytul watku brzmi efektownie, a tymczasem to jakis tam plebiscycik organizowany i sponsorowany przez auto bilda. wystarczy spojrzec na wyniki glosowania, zeby sie przekonac o ich tendencyjnosci: 5 pierszych miejsc to auta niemieckie. nie mowie, ze te auta sa kiepskie - wrecz przeciwnie - sa b. dobre i niewatpliwie zasluzyly na wyroznienie, ale rynek motoryzacyjny nie jest tak zdominowany technologicznie i jakosciowo przez Niemcy, jakby mozna wnioskowac z tego konkursu. nie znam niemieckiego, wiec moze nie doczytalem czegos istotnego, co by kazalo mi sie wycofac z tego co napisalem. Link Zgłoś
jimmyjazz Re: VW Passat nr 1 w Europie 03.03.06, 09:25 black.iron napisał: > glosowania, zeby sie przekonac o ich tendencyjnosci: 5 pierszych miejsc to > auta niemieckie. Też mi się to rzuciło w oczy. > niewatpliwie zasluzyly na wyroznienie, ale rynek motoryzacyjny nie jest tak > zdominowany technologicznie i jakosciowo przez Niemcy, jakby mozna wnioskowac > z tego konkursu. Co ważne - nagrodę za innowacje otrzymał C6 - to jak to jest, C6 innowacyjny ale nagroda i tak dla VW? Link Zgłoś
chris62 Re: VW Passat nr 1 w Europie 03.03.06, 08:01 W Polsce też nr 1 - w statyctykach kradzieży.... Link Zgłoś
neuken Re: VW Passat nr 1 w Europie 03.03.06, 08:31 Znaczy to ,że ten kto kupi Passata to nie stać go już na części i musi kupować kradzione na giełdach i szrotach ? Link Zgłoś
wojtek_blankietowy Grande Punto nr 1 na Swiecie 03.03.06, 09:05 Według włoskiej prasy Grande Punto to nr 1 na swiecie a wiec lepiej od Passata bo ten tylko w Europie. A tak powaznie kazda gazeta robi swoj konkurs na auto nr 1 nawet Playboy i winiki sponsorowanej przez vw gazety nic nie znacza. Link Zgłoś
greenblack Re: VW Passat nr 1 w Europie 03.03.06, 10:34 Ulubiony pojazd hodowców świń. Wystraczy zobaczyć jakieś targi żywca. Link Zgłoś
non_plus_ultra Re: VW Passat nr 1 w Europie 03.03.06, 11:42 Nie bylem nigdy na targach swin:)) ale przyznaje ze w Niemczech Passat Combi oraz A4 i A6 Combi to ulubione auta wiekszosci przedstawicieli handlowych. Tez najchetniej leasingowane. Stad pewnie ta popularnosc - 3/4 z poprzednich modeli przypadalo na combi. Link Zgłoś
przemekthor Re: VW Passat nr 1 w Europie 03.03.06, 16:06 W Polsce ulubionym autem handlarzy jest z kolei avensis - ten z czarnymi szybami z tylu. Juz bardziej mi podchodza te niemieckie preferencje... Link Zgłoś