primee 02.03.06, 15:09 witam, czy ktoś ma jakieś doświadczenia z tą firmą? zamierzam kupić auto na raty i zastanawiam się czy tej firmie można zaufać. z góry dziękuję za odpowiedzi. Link Zgłoś Obserwuj wątek
lemurka3 Re: kredyt w santanderze? 02.03.06, 15:20 Ja mam kredyt w santanderze i odpukac wszystko jest ok! Tylko nie zapomnij niezwłocznie po otrzymaniu stałego dowodu rejestracyjnego oddac do banku karty pojazdu - koleżanka zapomniała i naliczyli jej karę ok 500 zł - 25 zł za tydzień zwłoki. Można wcześniej spłacać kredyt, oprocentowania równiez dość korzystne. Dobre jest to ze przy wpłacie większej niz 10% wartosci nie potrzebujesz zaświadczeń z pracy - piszesz jedynie oświadczenie o zarobkach. Dealer Satntandera mówił nam ze spłata większej kwoty niz okreslona rata moze nastapic wowczas gdy jest to co najmniej trzykrotnosc raty - bujda na resorach! Nie ma nic takiego w umowie a nawet w prawie bankowym. Ja sobie spłacam tyle wiecej ile chce tyle ze na kilka dni wczesniej faksuje do banku info ile chce wpałacic - kalkulują wysokosc pozostałych rat. Link Zgłoś
jimmyjazz Re: kredyt w santanderze? 02.03.06, 15:57 Nie bierz kredytu w salonie! Idz sobie do banku i tam załatw. Może więcej pracy ale troszke zaoszczędzisz. Link Zgłoś
wobuziak1 Re: kredyt w santanderze? 02.03.06, 16:36 Santander ma bardzo dobre wyniki finansowe - nowy jest tylko na polskim rynku. Nie ma potrzeby nikomu oddawać twojej własności jaką jest karta pojazdu. Prócz niemałej papierologii, godne porady. Również pakiet ubezpieczeń z PZU mają wynegocjowany taki, że niewiele (jeśli jakikolwiek) 'noname' jest w stanie konkurować. Pozdrawiam Link Zgłoś