grubaska20 09.03.06, 17:14 panowie, gdzie ogłosić tego potwora, żeby go szybko sprzedać? Link Zgłoś Obserwuj wątek
teqilaa Re: JEEP Grand Cherokee 09.03.06, 17:17 o matko! sprzedać to cudeńko? ja bym nie miała serca, swojego kocham bardzo i nawet jak sie bedzie sypał to i tak nie sprzedam:) Link Zgłoś
grubaska20 Re: JEEP Grand Cherokee 09.03.06, 17:22 :) taaak kochana, ale przesiedliśmy się do subaru outbcka, ma najwyższe noty bezpieczeństwa. mamy małe dzieciątko i odstawiliśmy jeepa do lamusa hehehh. dobry samochód, praktycznie nóweczka, automat, 17tys na liczniku, w środku śm,ierdzi jeszcze nowością Link Zgłoś
teqilaa Re: JEEP Grand Cherokee 09.03.06, 17:26 aaaa nie to ja mam stara wersje cherokee, typowa terenówka, te nowe to takie duże limuzyny a nie terenówki. Link Zgłoś
grubaska20 Re: JEEP Grand Cherokee 09.03.06, 17:28 hehee:) no limuzyną, to ja bym drania mimo wszystko nie nazwała:)) tak czy inaczej, chce wyciągnąć z niego gotówkę, tylko jak najszybciej go sprzedać..? Link Zgłoś
teqilaa Re: JEEP Grand Cherokee 09.03.06, 17:42 no limuzyna, nadaje sie tylko na objazdy typu paczta i podziwiajta a na typowy off road to juz chyba raczej nie. No chyba że nie szkoda nowiuśkiego lakieru. Ale jedno trza przyznac jako samochód miejski sie sprawdza, te dziury i krawęzniki... Link Zgłoś
b.pascal Re: JEEP Grand Cherokee 09.03.06, 17:53 Na przykład tutaj: www.aaaby.pl/0,0.html W każdym razie na pewno nie na forum. :) Link Zgłoś