sandra1301 09.03.06, 19:11 Witam! Zapraszam do opracowania rankingu aut, którymi poruszają się kobiety. Na początek: ja jeżdżę Fiestą Link Zgłoś Obserwuj wątek
mike68 Re: Kobiety - jakimi autami jeździcie? 09.03.06, 19:55 moja żona , jeszcze nie bo prawko odebrała z końcem roku i narazie się boi ale stoi w garazu jej megane grand , może z wiosną - musi się podszkolić a warunki sami widzicie jakie były i są Link Zgłoś
charlotta_lotta Re: Izyda zgłoś się 10.03.06, 03:20 heh... to tylko pozazdroscić takiej zonce;-) ... ja jak zdam egzamin w sobotę, będę jezdzic narazie!! unciakiem :) Link Zgłoś
mike68 Re: Izyda zgłoś się 10.03.06, 21:16 młoda jesteś , dasz radę , poza tym Kraków to przyjemne miasteczko do jazdy:) Link Zgłoś
jusytka Re: Kobiety - jakimi autami jeździcie? 10.03.06, 11:19 Ja wybrałam Matiza, wierzcie lub nie, ale od większego auta męża trzymam się z daleka, bo małe jest piękne i bardzo praktyczne :) Link Zgłoś
black.iron Re: Kobiety - jakimi autami jeździcie? 14.03.06, 01:30 jusytka napisała: > Ja wybrałam Matiza, wierzcie lub nie, ale od większego auta męża trzymam się z > daleka, bo małe jest piękne i bardzo praktyczne :) hmm... pewnie, bo wszedzie sie wcisnie:)) Link Zgłoś
aniouek.pl Re: Kobiety - jakimi autami jeździcie? 10.03.06, 11:20 ja mialam przez dluzszy czas zolta megane coupe ale niestety musialam sprzedac...;(((( ale jak tylko sobie odloze to znowu sobie kupie meganke :] Link Zgłoś
aneta362 Re: Kobiety - jakimi autami jeździcie? 10.03.06, 12:24 Ja właśnie jeżdżę meganką II, fajnie się jeździ, bajeczny samochód. Link Zgłoś
mis.z.wiertarka Re: Kobiety - jakimi autami jeździcie? 10.03.06, 12:33 jak jestem niedysponowany to zona jezdzi mondieło. a tak to rowerem. Link Zgłoś
czarna02 Re: Kobiety - jakimi autami jeździcie? 10.03.06, 16:14 czesc. ja zas jezdze mazda 323f 2.0. fajne autko. jakbym miala zmieniac, to tez na mazde:) pozdrawiam Link Zgłoś
tusia_minia Re: Kobiety - jakimi autami jeździcie? 10.03.06, 17:25 ja jezdze wszystkim czym sie da:)ale najbardziej lubie duze przestronne samochody,na zakupy maly,zeby mozna bylo latwo zaparkowac. Link Zgłoś
karola.v Re: Kobiety - jakimi autami jeździcie? 10.03.06, 19:25 Peugeotem Partnerem :-) Prowadzimy z mężem firmę i jest to dla mnie idealne autko :-) Link Zgłoś
ana258 Re: Kobiety - jakimi autami jeździcie? 10.03.06, 22:14 peugeot 206, zima nawala ale i tak go lubie:) Link Zgłoś
wowo5 Re: Kobiety - jakimi autami jeździcie? 11.03.06, 04:41 Na moja polowice czeka Corolla. I nie moze sie doczekac. Polowica ciagle zwleka ze zrobieniem prawka. Link Zgłoś
mike68 Re: Kobiety - jakimi autami jeździcie? 13.03.06, 10:02 zapisz ją na kurs do konkretnej osoby , zapłacisz drugie tyle ale przejdzie przez kurs bezstresowo w miesiąc. Moją zone zapisałem z poczatkiem listopada , na poczatku grudnia była już po wszystkim a prawko odebrała 22 grudnia - też czeka na nią megane bo pech chciał że odebrała prawko akurat na wielkie sniegi - musi się podszkolic jeszcze. na kursie jezdziła corollą i to jej odpowiadało a megane jest dla niej jakies trudne Link Zgłoś
hamerykanka Re: Kobiety - jakimi autami jeździcie? 12.03.06, 22:04 Toyota 4 Runner. Znalazlam forum T4R i zamierzam ja teraz doposazyc w grille guard, brush guard z tylu oslony na tylne swiatla zeby mi ktos nie wjechal w tyl pod marketem. Ech ci Amerykanie:) Link Zgłoś
tiny_tiny Re: Kobiety - jakimi autami jeździcie? 17.03.06, 13:37 A ja kocham swoja 307'eczke dieselek z przyzwoitym kopniakiem. pojemna i dobrze trzyma sie drogi. tiny Link Zgłoś