Dodaj do ulubionych

chcę kupić opla sintrę

26.03.06, 22:40
chcę kupić opla sintrę 2,2. może ktoś ma taki pojazd i podzieli się swoimi
uwagami
Obserwuj wątek
    • cc_2004 Re: chcę kupić opla sintrę 26.03.06, 23:00
      www.euroncap.com/content/safety_ratings/details.php?id1=5&id2=62
      produkowany przez 3-4 lata, po czym wycofano z rynku.
      totalna porażka opla i GM.
      ale można tanio kupić :)
      • cc_2004 Re: tu w oryginale: 26.03.06, 23:02
        Released in 1996, the Sintra proved unpopular in Europe, and its image was also
        adversely affected by reports of its poor results in crash safety tests. It
        scored only 3 out of 5 stars in the Euro NCAP test mainly due to good
        sideimpact test results. It was dropped in 1999, and was replaced by the much
        smaller Zafira, based on the Opel/Vauxhall Astra.
    • edek40 Re: chcę kupić opla sintrę 27.03.06, 10:08
      Czyli pontiaca trans sporta, albo chevy montane. Ten samochod to podobna wtopa jak japonski czy europejski kupiony za oceanem. Niby to samo, ale nie to samo. Samochod moze (oczywiscie nie musi) byc klopotliwy w serwisie. W sumie sam nie wiem gdzie to to serwisowac. Serwis od amerykanow moze nie miec dokumentacji do silnika (bo to oplowski ecotec), ASO opel zabije cena. Przemysl jeszcze raz pomysl. Ja jak zwykle w takich wypadkach proponuje kupic samochod z jednoznaczym rodowodem czyli tutaj pontiaca albo chevroleta. Koszt serwisu nie jest juz tak dokumentnie zabijajacy (i raczej nie wyzszy niz ASO opla). Dostajesz w nizszej cenie 220 KM i automat. I zaden mechanik nie musi sie zastanawiac co jest amerykanskie, a co europejskie. Istotne roznice w wygladzie sa w srodku. Nie masz w ogole wyswietlacza komputera pokladowego (troche szkoda), shifter od skrzyni oczywiscie za kierownica (w sumie wygodne), obsluga kierunkow i wycieraczek po lewej. Sintra to w srodku opel i juz.
    • wit911 Re: chcę kupić opla sintrę 27.03.06, 11:23
      Moge Ci sprzedac Zafire 2.0 DTI 2004 r. 74 tys. km, serwisowany, bezwypadkowy.
      Kupiony w Polsce. Jakby co daj znac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka