Dodaj do ulubionych

Latarnie w Czechach - od 1 lipca 24/7

• edek40 Re: Latarnie w Czechach - od 1 lipca 24/7 26.06.06, 16:10
      Banalny musi wiec znalezc sobie jakies forum w Czechach i ich nawracac :)
      • nie_banalny Re: Latarnie w Czechach - od 1 lipca 24/7 27.06.06, 08:43
        edek40 napisał:

> Banalny musi wiec znalezc sobie jakies forum w Czechach i ich nawracac :)

A co mnie obchodzi ten narod bumelantow i lizodupow?
        Oni juz dawno sie skonczyli i nie chce miec z nimi nic wspolnego. Niech sie
        pozabijaja przez te swiatla.
        Dobrze, ze chociaz na mundialu nie wyszli z grupy.
        • edek40 Re: Latarnie w Czechach - od 1 lipca 24/7 27.06.06, 13:57
          Nie przewidujesz wiec wyprawy na narty w Alpy? Z reszta w Austrii tez trzeba palic swiatla.
    • wonnan29 Re: Latarnie w Czechach - od 1 lipca 24/7 26.06.06, 18:56
      W takim razie,pewnie za pare lat w samochodzie wogole nie bedzie wlacznika
      swiatel bo i po co taki montowac.Mam nadzieje,ze u nas do tego nie dojdzie.
      • wujo_prezio Re: Latarnie w Czechach - od 1 lipca 24/7 27.06.06, 00:43
        a ja mam nadzieje ze dojdzie do tego i to calkiem niebawem!
      • eres4 Re: Latarnie w Czechach - od 1 lipca 24/7 27.06.06, 08:21
        wonnan29 napisała:

> W takim razie,pewnie za pare lat w samochodzie wogole nie bedzie wlacznika
        > swiatel

No bez przesady!
        A jak gangsterzy/policjanci będą się skradać do swoich ofiar?
        Z włączonymi światłami? ;-)
      • swoboda_t Re: Latarnie w Czechach - od 1 lipca 24/7 27.06.06, 13:42
        A ja uważam, że państwo powinno wprowadzić wymóg posiadania przez
        noworejestrowane auta świateł dziennych - minimalne zużycie energii, nie ma
        mowy o oślepianiu nawet przy koślawych reflektorach, nikt nie zapomni włączyć.
    • odin-2 Re: Latarnie w Czechach - od 1 lipca 24/7 27.06.06, 13:36
      Czesi/Czechy zawsze byly predzej/lepiej oswiecone niz Polacy/Polska ,-
      Czesi mieli duzo predzej niz Polska gazowe latarnie uliczne,prad elektryczny
      tez predzej niz KP mieli , pierwszy samochod (amerykanski) byl z napedem
      elektrycznym i gdyby nie braki w produkcji kabli - Czesi byli by potentantami w
      produkcji tego am.wynalazku, ale beda oslepiani - w sloneczne dnie ...
      • wonnan29 Re: Latarnie w Czechach - od 1 lipca 24/7 27.06.06, 13:50
        odin-2 napisał:

> Czesi/Czechy zawsze byly predzej/lepiej oswiecone niz Polacy/Polska ,-
        > Czesi mieli duzo predzej niz Polska gazowe latarnie uliczne,prad elektryczny
        > tez predzej niz KP mieli , pierwszy samochod (amerykanski) byl z napedem
        > elektrycznym i gdyby nie braki w produkcji kabli - Czesi byli by potentantami
        w
        >
        > produkcji tego am.wynalazku, ale beda oslepiani - w sloneczne dnie ...

Za to Niemce sa durne i ciemne i pewnie wprowadza to na koncu albo i
        wogole.Lecz sie forumowy psycholu,piszesz takie glupoty ze sie czytac nie chce
        jak chocby to ze w Niemczech nikt nie sprzeda uzywanego samochodu ktory nie ma
        certyfikatu po przejsciu zabezpieczenia antykorozyjnego hehehe!Czy wszyscy w
        tej szwecji pozjadali rozumy?
        • odin-2 Re: Latarnie w Czechach - od 1 lipca 24/7 27.06.06, 14:06
          Autor: wonnan29
          Data: 27.06.06, 13:50
          Lecz sie forumowy psycholu,piszesz takie glupoty ze sie czytac nie chce
          jak chocby to ze w Niemczech nikt nie sprzeda uzywanego samochodu ktory nie ma
          certyfikatu po przejsciu zabezpieczenia antykorozyjnego hehehe!

przezucasz swoja diagnoze na mnie ?,kiedy ja pisalem ze _w niemczech_ nie da
          sie sprzedac uzywki bez certyfikatu "Tuff Kote" ????,nato mias taj jest w
          krajach "pasa rdzy" - uzywke bez certyfikatu mozna sprzedac ..-pytanie za jakie
          pieniadze,ja takiego auta bez inspekcji (endoscopowej) w belkach,progach itp.
          niewidocznych miejscach nigdy bym niekupil,kiedys kupilem uzywke bez inspekcji
          korozji - nigdy niepowtarzam tego samego bledu. Zdrówka Zycze
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka