edek40 Re: Latarnie w Czechach - od 1 lipca 24/7 26.06.06, 16:10 Banalny musi wiec znalezc sobie jakies forum w Czechach i ich nawracac :) Link Zgłoś
nie_banalny Re: Latarnie w Czechach - od 1 lipca 24/7 27.06.06, 08:43 edek40 napisał: > Banalny musi wiec znalezc sobie jakies forum w Czechach i ich nawracac :) A co mnie obchodzi ten narod bumelantow i lizodupow? Oni juz dawno sie skonczyli i nie chce miec z nimi nic wspolnego. Niech sie pozabijaja przez te swiatla. Dobrze, ze chociaz na mundialu nie wyszli z grupy. Link Zgłoś
edek40 Re: Latarnie w Czechach - od 1 lipca 24/7 27.06.06, 13:57 Nie przewidujesz wiec wyprawy na narty w Alpy? Z reszta w Austrii tez trzeba palic swiatla. Link Zgłoś
wonnan29 Re: Latarnie w Czechach - od 1 lipca 24/7 26.06.06, 18:56 W takim razie,pewnie za pare lat w samochodzie wogole nie bedzie wlacznika swiatel bo i po co taki montowac.Mam nadzieje,ze u nas do tego nie dojdzie. Link Zgłoś
wujo_prezio Re: Latarnie w Czechach - od 1 lipca 24/7 27.06.06, 00:43 a ja mam nadzieje ze dojdzie do tego i to calkiem niebawem! Link Zgłoś
eres4 Re: Latarnie w Czechach - od 1 lipca 24/7 27.06.06, 08:21 wonnan29 napisała: > W takim razie,pewnie za pare lat w samochodzie wogole nie bedzie wlacznika > swiatel No bez przesady! A jak gangsterzy/policjanci będą się skradać do swoich ofiar? Z włączonymi światłami? ;-) Link Zgłoś
swoboda_t Re: Latarnie w Czechach - od 1 lipca 24/7 27.06.06, 13:42 A ja uważam, że państwo powinno wprowadzić wymóg posiadania przez noworejestrowane auta świateł dziennych - minimalne zużycie energii, nie ma mowy o oślepianiu nawet przy koślawych reflektorach, nikt nie zapomni włączyć. Link Zgłoś
odin-2 Re: Latarnie w Czechach - od 1 lipca 24/7 27.06.06, 13:36 Czesi/Czechy zawsze byly predzej/lepiej oswiecone niz Polacy/Polska ,- Czesi mieli duzo predzej niz Polska gazowe latarnie uliczne,prad elektryczny tez predzej niz KP mieli , pierwszy samochod (amerykanski) byl z napedem elektrycznym i gdyby nie braki w produkcji kabli - Czesi byli by potentantami w produkcji tego am.wynalazku, ale beda oslepiani - w sloneczne dnie ... Link Zgłoś
wonnan29 Re: Latarnie w Czechach - od 1 lipca 24/7 27.06.06, 13:50 odin-2 napisał: > Czesi/Czechy zawsze byly predzej/lepiej oswiecone niz Polacy/Polska ,- > Czesi mieli duzo predzej niz Polska gazowe latarnie uliczne,prad elektryczny > tez predzej niz KP mieli , pierwszy samochod (amerykanski) byl z napedem > elektrycznym i gdyby nie braki w produkcji kabli - Czesi byli by potentantami w > > produkcji tego am.wynalazku, ale beda oslepiani - w sloneczne dnie ... Za to Niemce sa durne i ciemne i pewnie wprowadza to na koncu albo i wogole.Lecz sie forumowy psycholu,piszesz takie glupoty ze sie czytac nie chce jak chocby to ze w Niemczech nikt nie sprzeda uzywanego samochodu ktory nie ma certyfikatu po przejsciu zabezpieczenia antykorozyjnego hehehe!Czy wszyscy w tej szwecji pozjadali rozumy? Link Zgłoś
odin-2 Re: Latarnie w Czechach - od 1 lipca 24/7 27.06.06, 14:06 Autor: wonnan29 Data: 27.06.06, 13:50 Lecz sie forumowy psycholu,piszesz takie glupoty ze sie czytac nie chce jak chocby to ze w Niemczech nikt nie sprzeda uzywanego samochodu ktory nie ma certyfikatu po przejsciu zabezpieczenia antykorozyjnego hehehe! przezucasz swoja diagnoze na mnie ?,kiedy ja pisalem ze _w niemczech_ nie da sie sprzedac uzywki bez certyfikatu "Tuff Kote" ????,nato mias taj jest w krajach "pasa rdzy" - uzywke bez certyfikatu mozna sprzedac ..-pytanie za jakie pieniadze,ja takiego auta bez inspekcji (endoscopowej) w belkach,progach itp. niewidocznych miejscach nigdy bym niekupil,kiedys kupilem uzywke bez inspekcji korozji - nigdy niepowtarzam tego samego bledu. Zdrówka Zycze Link Zgłoś