Dodaj do ulubionych

przyciemniłam szyby

09.07.06, 21:36
i mój pojazd wygląda przez to elegancko, lubie gustowny tjuning i nie jestem
dresiarą - lubię wysokie obcasy
Obserwuj wątek
    • lejzigod Re: przyciemniłam szyby 10.07.06, 09:44
      Zrób sobie do tego sznyty na łapach. Będziesz jeszcze bardziej elegancka. No i
      pamiętaj o pierdzącym wydechu. To dodaje prestiżu.
      Rozumiem też, że w ramach eleganckiego imażu nie nosisz majtek :)
      • ida37 Kretynom i burakom wirtualnym mówię nie 10.07.06, 10:00
        • maximusmeridius Re: Kretynom i burakom wirtualnym mówię nie 10.07.06, 11:47
          ida powiedz że nie nosisz majtek i koles poleci do sklepu po wazelinke
          wiesz po co :)
          • ida37 Re: Kretynom i burakom wirtualnym mówię nie 10.07.06, 12:38
            Wiesz co, nie zniżam się do poziomu takich konwersacji:(

Ja wiem, że mam elegancki samochód i kropka. Wcześniejszy mójsamochód miał
            sportowy profesjonalny tłumik - wizualnie był rownież troszkę zmieniony, ale
            wszystko w dobrym smaku i u dobrego lakiernika:)
            Raz tylko miałam powiew wiochy - zamówiłam na allegro tylną dokładkę - tak jak
            szybko ją zamówiłam, to bardzo szybko ją odesłałam:)
            Obecny samochód dostał nowe tylne lampy, sportowy grill, szyby
            średnio-ciemne....i to wszystko...może jeszcze kupię nowe felgi, a obecne będą
            do zimowych opon.
            • Gość: y2k Re: Kretynom i burakom wirtualnym mówię nie IP: 199.67.138.* 12.07.06, 03:57
              a te tylne lampy to eleganckie gej-looki?
              • ida37 Re: Kretynom i burakom wirtualnym mówię nie 12.07.06, 08:42
                a ty chyba takie masz, skąd wiedziałeś, że to te?
                • maximusmeridius Re: Kretynom i burakom wirtualnym mówię nie 12.07.06, 12:07
                  ida olej tego pajaca
                  • ida37 Re: Kretynom i burakom wirtualnym mówię nie 12.07.06, 14:19
                    Maximus, a co Ciebie sprowadza na to forum?
                    Ja tu rutynowo zaglądam na to pseudo-tjuningowe a-klimatyczne forum z racji
                    mojego zamiłowania do pojazdów
                  • Gość: y2k Re: Kretynom i burakom wirtualnym mówię nie IP: 192.193.221.* 13.07.06, 19:16
                    kogo nazywasz pajacem? personalne wycieczki lepiej sobie odpusc bo nikogo tu
                    nie obrazalem.
        • lejzigod A ja mówię nie wariatom drogowym 13.07.06, 08:40
          • ida37 Re: A ja mówię nie wariatom drogowym-nie zaliczam 13.07.06, 09:52
            się do takich:)
            Chociaż owszem, są tacy i mnie śmieszą. Nie kompensuje sobie niczego, bo nie
            muszę. Samoocena w normie. Samochód bez udziwnień, ale lekko zmieniony. I tyle.
            • Gość: prowokator Re: A ja mówię nie wariatom drogowym-nie zaliczam IP: *.std.tsi.tychy.pl 13.07.06, 10:23
              ida niech sobie lepiej pooglada www.clubkings-partygirls.prv.pl/
              i wyluzuje vo spiety jest
              • ida37 dobre - ale ja wolę mężczyzn 13.07.06, 10:29
                zapodaj linka z fajnymi facetami:)))prowokatorze
            • lejzigod Re: A ja mówię nie wariatom drogowym-nie zaliczam 14.07.06, 09:59
              Jak nie masz pierdzidła typowego dla prowincjonalnych ćwoków, poruszasz się po
              ulicach zgodnie z prawem, auto masz sprawne i spełniające obowiązujące normy,
              nie rejestrujesz go u pana Hienia za pół litra, to ja nic do tego nie mam.
              Zmieniaj sobie wygląd samochodu jak chcesz. Ja się najwyżej pośmieję.
              • ida37 Lejzigod, czym Ty się poruszasz? 14.07.06, 11:16
                • lejzigod Re: Lejzigod, czym Ty się poruszasz? 20.07.06, 08:55
                  A co to ma do rzeczy?
                  • plaszcz ja mam mesia na dwuch rurkach 500konia, skuracze 15.09.06, 16:29
                    full bajer, laski woże, piekna sprawa
    • radiomis Re: Lejzigod, czym Ty się poruszasz? 14.07.06, 23:01
      tak czytam i...
      to w sumie proste. Wystarczy ze ktos napisze ze lubi koty. Odrazu inny napisze
      ze koty lubia tylko debile. Ktos kupi sobie zielony szalik to sie dowie ze
      zielone jest niemodne i traci malym miasteczkiem. Swistak jezdzisz samochodem
      rodzicow? Przeszkadza Ci ze ktos inny jezdzi?
      Jezeli dziewczyna chce miec odmieniony samochod - czy komus przeszkadza ze
      przyciemnione szyby? Panowie maja jakis problem z kobietami za kierownica. A
      nedaj Boze zeby kobieta jechala lepszym autkiem.... noo.. "wiadomo skad wziela
      pieniadze"
      Net trafil pod strzechy. Kazdy moze cos napisac. Latwo opluc kogos kogos
      obcego. W necia sa tylko samo macho, jedna dziewczyna lubiaca "tjuning"
      i ja.
      • ida37 Re: Lejzigod, czym Ty się poruszasz? 14.07.06, 23:43
        jedna dziewczyna lubiaca "tjuning" - czyli ja????????? Tylko jedna kobitka na
        tym forum się udziela?
        • Gość: y2k Re: Lejzigod, czym Ty się poruszasz? IP: *.ssmb.com 14.07.06, 23:46
          czy wprowadzalas jakies zmiany ktore wplynely na moc silnika?
          • ida37 Re: Lejzigod, czym Ty się poruszasz? 14.07.06, 23:57
            nie, ...zmieniłam benzynkę na diesla i bezpiecznie można wyprzedzać,
            przyśpieszenie mi wystarczy, chociż może "szczipuję" mojego TDIka ...ale to jak
            już nie będę miała pomysłów na koszty w działalności gosp...
            • Gość: y2k Re: Lejzigod, czym Ty się poruszasz? IP: 192.193.221.* 14.07.06, 23:59
              wiec 1.9 tdi? jaka moc?
              • ida37 Re: Lejzigod, czym Ty się poruszasz? 15.07.06, 00:04
                90 KM, ale łyka niejedną benzynkę :) Naprawdę nie ma odczuwalnej różnicy, między
                wcześniejszym pojzdem o większej mocy:) Jest ok.
                • Gość: y2k Re: Lejzigod, czym Ty się poruszasz? IP: 192.193.221.* 15.07.06, 00:16
                  zawirusowanie compa da ci jakies 20-30 wiecej a o usmiechu nie wspomne;)
                  • ida37 Re: Lejzigod, czym Ty się poruszasz? 15.07.06, 13:19
                    Pomyślę o tym...ale tak, jak pisałam - taka moc jest wystarczająca...Jeśli się
                    już zdecyduję, to w jakiejś profesjonalnej hamowni, bo nie uznaję "rzeźbienia w
                    g...ie" czyt. u pseudo-elektonika...och jak mnie takie buraki śmieszą
                    • Gość: y2k Re: Lejzigod, czym Ty się poruszasz? IP: *.aster.pl 15.07.06, 15:42
                      w pelni popieram. to samo napisalem w poscie w topicu ponizej o programie dla
                      passata. najlepiej najpierw zmierzyc auto na hamowni potem wgrac soft i znow je
                      zmierzyc w celu sprawdzenia przyrostu. dobrze tez w miare mozliwosci uwazac czy
                      nie "poprawiaja" wykresu przed pokazaniem bo slyszalem juz o takich
                      przypadkach. na szczescie dobre firmy raczej sie do tego nie uciekaja.
    • Gość: dres Re: przyciemniłam szyby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 21:28
      w takim przyciemnionym robisz pewnie laskę facetom
      • Gość: facet z twardym .. Re: przyciemniłam szyby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 21:35
        he, he czyli że ida obciąga :))
        • ida37 spie..j trollu 18.07.06, 23:20
          śmierdzący prostaku, zero intelektualne
          • Gość: Marian Dres Re: spie..j ida37 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 22:12
            jesteś pulchnoustym lachociągiem :-)
            • Gość: Marian Dres wybacz mi ida37 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 23:32
              to moje chamstwo i te lachociągi, ale wiesz dres z rynku do szpanu zobowiązuje,
              he,he
    • Gość: hamerykanka Re: przyciemniłam szyby IP: *.dsl.mcleodusa.net 23.07.06, 23:19
      Popieram. Ja tez mam ciemne szyby wmojej Toyocie 4 Runner i wcale sie tego nie
      wstydze:).Poza tym mam szerokie opony off-road, start silnika na pilota, teraz
      mysle o dodaniu grille guard, tylko nie wiem jeszcze czarny czy chrom, samochod
      jest calkowicie czarny, tj czarne zderzaki, czarna karoseria i szyby.
      I nie daj sie zazdrosnikom co to maja "tuningowanego" golfa:) z deska jako
      spojlerem:)
      • lejzigod Re: przyciemniłam szyby 24.07.06, 14:27
        Gość portalu: hamerykanka napisał(a):

samochod
        >
        > jest calkowicie czarny, tj czarne zderzaki, czarna karoseria i szyby.

Prowadzisz zakład pogrzebowy?
        • Gość: hamerykanka Re: przyciemniłam szyby IP: *.dsl.mcleodusa.net 03.08.06, 07:38
          Nie, po prostu lubie czarne terenowki. A kiedy jest sie w rejonie o bardzo
          silnym naslonecznieniu, ciemne szyby sa OK. Proste.
          • lejzigod Re: przyciemniłam szyby 03.08.06, 08:33
            Pamiętam, że słynny detektyw zanim trafił do prokuratury jakmś dziwnym zbiegiem
            okoliczności uganiał się za kolesiami w autach właśnie z czarnymi szybkami (to
            taka odmiana klimatyzacji?)
            • Gość: hamerykanka Re: przyciemniłam szyby IP: *.dsl.mcleodusa.net 05.08.06, 05:13
              Pewnie ze tak...:). Pod warunkiem ze sa to szyby przyciemniane piecowo a nie
              czarne worki na smieci:)
    • Gość: maczoman37 ida zrobisz mi laskę ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 20:23
      podobasz mi się, a najbardziej twoje zmysłowe usta......
      • ida37 troll ma laskę ? 31.07.06, 22:46
        • radiomis Re: troll ma laskę ? 03.08.06, 16:59
          Ida.... ja mam podswietlane wlaczniki kolo lewarka od hamulca recznego,
          niebieskie oswietlenie schowkow i miejsca na nogi pasazera. Do tego "zimne" H1.
          Ztwierdzilem, ze przyciemniane szyby nie beda pasowaly do szarego samochodu :)
          • Gość: maczoman37 Re: troll ma laskę ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 22:54
            a ja mam wieeelką, twardą pałę i lubię ją wsadzać idzie37 w jej pulchne usta
            • ida37 jak chcesz to zrobić trollu? 03.08.06, 23:34
              chyba, że masz taką pompowaną idę37 z pulchnymi otwartymi ustami, ale dno jesteś
              • Gość: maczoman37 Re: jak chcesz to zrobić trollu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 22:21
                ida nie obrażaj się, wiem że extra obciągasz
                zrób mi laskę
                • ida37 podniecasz się pisaniem takich bzdur? 04.08.06, 22:28
                  troll się spuszcza na samą myśl o nieznanej mu kobiecie pod nickiem ida37, dno!!!
                  odwal się zboczeńcu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka