ida37 09.07.06, 21:36 i mój pojazd wygląda przez to elegancko, lubie gustowny tjuning i nie jestem dresiarą - lubię wysokie obcasy Link Zgłoś Obserwuj wątek
lejzigod Re: przyciemniłam szyby 10.07.06, 09:44 Zrób sobie do tego sznyty na łapach. Będziesz jeszcze bardziej elegancka. No i pamiętaj o pierdzącym wydechu. To dodaje prestiżu. Rozumiem też, że w ramach eleganckiego imażu nie nosisz majtek :) Link Zgłoś
maximusmeridius Re: Kretynom i burakom wirtualnym mówię nie 10.07.06, 11:47 ida powiedz że nie nosisz majtek i koles poleci do sklepu po wazelinke wiesz po co :) Link Zgłoś
ida37 Re: Kretynom i burakom wirtualnym mówię nie 10.07.06, 12:38 Wiesz co, nie zniżam się do poziomu takich konwersacji:( Ja wiem, że mam elegancki samochód i kropka. Wcześniejszy mójsamochód miał sportowy profesjonalny tłumik - wizualnie był rownież troszkę zmieniony, ale wszystko w dobrym smaku i u dobrego lakiernika:) Raz tylko miałam powiew wiochy - zamówiłam na allegro tylną dokładkę - tak jak szybko ją zamówiłam, to bardzo szybko ją odesłałam:) Obecny samochód dostał nowe tylne lampy, sportowy grill, szyby średnio-ciemne....i to wszystko...może jeszcze kupię nowe felgi, a obecne będą do zimowych opon. Link Zgłoś
Gość: y2k Re: Kretynom i burakom wirtualnym mówię nie IP: 199.67.138.* 12.07.06, 03:57 a te tylne lampy to eleganckie gej-looki? Link Zgłoś
ida37 Re: Kretynom i burakom wirtualnym mówię nie 12.07.06, 08:42 a ty chyba takie masz, skąd wiedziałeś, że to te? Link Zgłoś
maximusmeridius Re: Kretynom i burakom wirtualnym mówię nie 12.07.06, 12:07 ida olej tego pajaca Link Zgłoś
ida37 Re: Kretynom i burakom wirtualnym mówię nie 12.07.06, 14:19 Maximus, a co Ciebie sprowadza na to forum? Ja tu rutynowo zaglądam na to pseudo-tjuningowe a-klimatyczne forum z racji mojego zamiłowania do pojazdów Link Zgłoś
Gość: y2k Re: Kretynom i burakom wirtualnym mówię nie IP: 192.193.221.* 13.07.06, 19:16 kogo nazywasz pajacem? personalne wycieczki lepiej sobie odpusc bo nikogo tu nie obrazalem. Link Zgłoś
ida37 Re: A ja mówię nie wariatom drogowym-nie zaliczam 13.07.06, 09:52 się do takich:) Chociaż owszem, są tacy i mnie śmieszą. Nie kompensuje sobie niczego, bo nie muszę. Samoocena w normie. Samochód bez udziwnień, ale lekko zmieniony. I tyle. Link Zgłoś
Gość: prowokator Re: A ja mówię nie wariatom drogowym-nie zaliczam IP: *.std.tsi.tychy.pl 13.07.06, 10:23 ida niech sobie lepiej pooglada www.clubkings-partygirls.prv.pl/ i wyluzuje vo spiety jest Link Zgłoś
ida37 dobre - ale ja wolę mężczyzn 13.07.06, 10:29 zapodaj linka z fajnymi facetami:)))prowokatorze Link Zgłoś
lejzigod Re: A ja mówię nie wariatom drogowym-nie zaliczam 14.07.06, 09:59 Jak nie masz pierdzidła typowego dla prowincjonalnych ćwoków, poruszasz się po ulicach zgodnie z prawem, auto masz sprawne i spełniające obowiązujące normy, nie rejestrujesz go u pana Hienia za pół litra, to ja nic do tego nie mam. Zmieniaj sobie wygląd samochodu jak chcesz. Ja się najwyżej pośmieję. Link Zgłoś
plaszcz ja mam mesia na dwuch rurkach 500konia, skuracze 15.09.06, 16:29 full bajer, laski woże, piekna sprawa Link Zgłoś
radiomis Re: Lejzigod, czym Ty się poruszasz? 14.07.06, 23:01 tak czytam i... to w sumie proste. Wystarczy ze ktos napisze ze lubi koty. Odrazu inny napisze ze koty lubia tylko debile. Ktos kupi sobie zielony szalik to sie dowie ze zielone jest niemodne i traci malym miasteczkiem. Swistak jezdzisz samochodem rodzicow? Przeszkadza Ci ze ktos inny jezdzi? Jezeli dziewczyna chce miec odmieniony samochod - czy komus przeszkadza ze przyciemnione szyby? Panowie maja jakis problem z kobietami za kierownica. A nedaj Boze zeby kobieta jechala lepszym autkiem.... noo.. "wiadomo skad wziela pieniadze" Net trafil pod strzechy. Kazdy moze cos napisac. Latwo opluc kogos kogos obcego. W necia sa tylko samo macho, jedna dziewczyna lubiaca "tjuning" i ja. Link Zgłoś
ida37 Re: Lejzigod, czym Ty się poruszasz? 14.07.06, 23:43 jedna dziewczyna lubiaca "tjuning" - czyli ja????????? Tylko jedna kobitka na tym forum się udziela? Link Zgłoś
Gość: y2k Re: Lejzigod, czym Ty się poruszasz? IP: *.ssmb.com 14.07.06, 23:46 czy wprowadzalas jakies zmiany ktore wplynely na moc silnika? Link Zgłoś
ida37 Re: Lejzigod, czym Ty się poruszasz? 14.07.06, 23:57 nie, ...zmieniłam benzynkę na diesla i bezpiecznie można wyprzedzać, przyśpieszenie mi wystarczy, chociż może "szczipuję" mojego TDIka ...ale to jak już nie będę miała pomysłów na koszty w działalności gosp... Link Zgłoś
Gość: y2k Re: Lejzigod, czym Ty się poruszasz? IP: 192.193.221.* 14.07.06, 23:59 wiec 1.9 tdi? jaka moc? Link Zgłoś
ida37 Re: Lejzigod, czym Ty się poruszasz? 15.07.06, 00:04 90 KM, ale łyka niejedną benzynkę :) Naprawdę nie ma odczuwalnej różnicy, między wcześniejszym pojzdem o większej mocy:) Jest ok. Link Zgłoś
Gość: y2k Re: Lejzigod, czym Ty się poruszasz? IP: 192.193.221.* 15.07.06, 00:16 zawirusowanie compa da ci jakies 20-30 wiecej a o usmiechu nie wspomne;) Link Zgłoś
ida37 Re: Lejzigod, czym Ty się poruszasz? 15.07.06, 13:19 Pomyślę o tym...ale tak, jak pisałam - taka moc jest wystarczająca...Jeśli się już zdecyduję, to w jakiejś profesjonalnej hamowni, bo nie uznaję "rzeźbienia w g...ie" czyt. u pseudo-elektonika...och jak mnie takie buraki śmieszą Link Zgłoś
Gość: y2k Re: Lejzigod, czym Ty się poruszasz? IP: *.aster.pl 15.07.06, 15:42 w pelni popieram. to samo napisalem w poscie w topicu ponizej o programie dla passata. najlepiej najpierw zmierzyc auto na hamowni potem wgrac soft i znow je zmierzyc w celu sprawdzenia przyrostu. dobrze tez w miare mozliwosci uwazac czy nie "poprawiaja" wykresu przed pokazaniem bo slyszalem juz o takich przypadkach. na szczescie dobre firmy raczej sie do tego nie uciekaja. Link Zgłoś
Gość: dres Re: przyciemniłam szyby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 21:28 w takim przyciemnionym robisz pewnie laskę facetom Link Zgłoś
Gość: facet z twardym .. Re: przyciemniłam szyby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 21:35 he, he czyli że ida obciąga :)) Link Zgłoś
Gość: Marian Dres Re: spie..j ida37 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 22:12 jesteś pulchnoustym lachociągiem :-) Link Zgłoś
Gość: Marian Dres wybacz mi ida37 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 23:32 to moje chamstwo i te lachociągi, ale wiesz dres z rynku do szpanu zobowiązuje, he,he Link Zgłoś
Gość: hamerykanka Re: przyciemniłam szyby IP: *.dsl.mcleodusa.net 23.07.06, 23:19 Popieram. Ja tez mam ciemne szyby wmojej Toyocie 4 Runner i wcale sie tego nie wstydze:).Poza tym mam szerokie opony off-road, start silnika na pilota, teraz mysle o dodaniu grille guard, tylko nie wiem jeszcze czarny czy chrom, samochod jest calkowicie czarny, tj czarne zderzaki, czarna karoseria i szyby. I nie daj sie zazdrosnikom co to maja "tuningowanego" golfa:) z deska jako spojlerem:) Link Zgłoś
lejzigod Re: przyciemniłam szyby 24.07.06, 14:27 Gość portalu: hamerykanka napisał(a): samochod > > jest calkowicie czarny, tj czarne zderzaki, czarna karoseria i szyby. Prowadzisz zakład pogrzebowy? Link Zgłoś
Gość: hamerykanka Re: przyciemniłam szyby IP: *.dsl.mcleodusa.net 03.08.06, 07:38 Nie, po prostu lubie czarne terenowki. A kiedy jest sie w rejonie o bardzo silnym naslonecznieniu, ciemne szyby sa OK. Proste. Link Zgłoś
lejzigod Re: przyciemniłam szyby 03.08.06, 08:33 Pamiętam, że słynny detektyw zanim trafił do prokuratury jakmś dziwnym zbiegiem okoliczności uganiał się za kolesiami w autach właśnie z czarnymi szybkami (to taka odmiana klimatyzacji?) Link Zgłoś
Gość: hamerykanka Re: przyciemniłam szyby IP: *.dsl.mcleodusa.net 05.08.06, 05:13 Pewnie ze tak...:). Pod warunkiem ze sa to szyby przyciemniane piecowo a nie czarne worki na smieci:) Link Zgłoś
Gość: maczoman37 ida zrobisz mi laskę ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 20:23 podobasz mi się, a najbardziej twoje zmysłowe usta...... Link Zgłoś
radiomis Re: troll ma laskę ? 03.08.06, 16:59 Ida.... ja mam podswietlane wlaczniki kolo lewarka od hamulca recznego, niebieskie oswietlenie schowkow i miejsca na nogi pasazera. Do tego "zimne" H1. Ztwierdzilem, ze przyciemniane szyby nie beda pasowaly do szarego samochodu :) Link Zgłoś
Gość: maczoman37 Re: troll ma laskę ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 22:54 a ja mam wieeelką, twardą pałę i lubię ją wsadzać idzie37 w jej pulchne usta Link Zgłoś
ida37 jak chcesz to zrobić trollu? 03.08.06, 23:34 chyba, że masz taką pompowaną idę37 z pulchnymi otwartymi ustami, ale dno jesteś Link Zgłoś
Gość: maczoman37 Re: jak chcesz to zrobić trollu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 22:21 ida nie obrażaj się, wiem że extra obciągasz zrób mi laskę Link Zgłoś
ida37 podniecasz się pisaniem takich bzdur? 04.08.06, 22:28 troll się spuszcza na samą myśl o nieznanej mu kobiecie pod nickiem ida37, dno!!! odwal się zboczeńcu Link Zgłoś