gregor105 12.07.06, 16:56 vw bora, dwa lata. Od pewnego czasu przednie zawieszenie skrzypi aż strach. Właściwie może nie zawieszenie bo w chwilach gdy buja się całe nadwozie. Ktoś się spotkał z czymś takim? Link Zgłoś Obserwuj wątek
aleksyii Re: vw bora, skrzypi aż strach 12.07.06, 20:21 produkty hitlerwagena (zwlaszcza vw i skoda) to super skrzypowozy - biora czesci z chin to i jakosc montazu maja chinską :) Link Zgłoś
anyjaps Re: vw bora, skrzypi aż strach 12.07.06, 20:25 aleksyii napisał: > produkty hitlerwagena (zwlaszcza vw i skoda) to super skrzypowozy - biora > czesci z chin to i jakosc montazu maja chinską :) Tak to absolutna prawda ,izyda to wie bo jego ojciec pekinczyk(pies taki) pracuje tam na plantacjach ryzu (strozuje).A on nie dostal wizy do Chin i musi szczekac w polszy.Debili nie wpuszczaja nigdzie nawet do chin. Link Zgłoś
aleksyii Re: vw bora, skrzypi aż strach 12.07.06, 20:35 nie placz "jakikolwiek japonczyku" tylko zaloz pampersa i idz do lozka pobawic sie siusiakiem - juz twoja pora! Link Zgłoś
gregor105 Re: vw bora, skrzypi aż strach 13.07.06, 09:42 Okazuje się iż na tym forum można dowiedzieć się tylko tego iż większość forumowiczów to frustraci bez praktycznego doświadzenia, a wszystko o czym mogą podyskutować to samochodowa wojna japońsko-niemiecka. Dyskusja jednak też na niskim poziomie. Wielka szkoda. Link Zgłoś
kszyrztow Re: vw bora, skrzypi aż strach 13.07.06, 10:29 aleksyii napisał: > produkty hitlerwagena (zwlaszcza vw i skoda) to super skrzypowozy - biora > czesci z chin to i jakosc montazu maja chinską :) ciebie to naprawdę kiedyś musieli solidnie wykotłować w jakimś niemieckim wozie.. I najprawdopodobniej zrobili to chińscy poddostawcy części. Link Zgłoś
aleksyii Re: vw bora, skrzypi aż strach 13.07.06, 15:11 wlasnie w tym rzecz , ze w przeciwienstwie do takich jak ty, ja nie mam zadnych problemow z zoltakami ani nie brandzluje się na widok ni9emieckiego szrota. Link Zgłoś
kszyrztow Re: vw bora, skrzypi aż strach 13.07.06, 15:13 aleksyii napisał: > wlasnie w tym rzecz , ze w przeciwienstwie do takich jak ty, ja nie mam zadnych > > problemow z zoltakami ani nie brandzluje się na widok ni9emieckiego szrota. nie wiem co to są zoltaki, ale pokaż mi chociaż jeden post, gdzie sie brandzluje nad jakimkolwiek nimieckim szrotem. Link Zgłoś
anyjaps Re: vw bora, skrzypi aż strach 13.07.06, 15:38 aleksyii napisał: > wlasnie w tym rzecz , ze w przeciwienstwie do takich jak ty, ja nie mam zadnych > > problemow z zoltakami ani nie brandzluje się na widok ni9emieckiego szrota. Izyda cioto kundlowata , myslisz ze jak sprzeda sie wiecej Yarisow to ojciec ciec w salonie wiecej zarobi? Link Zgłoś
monty_python1 Re: vw bora, skrzypi aż strach 13.07.06, 23:04 gregor105 napisał: > vw bora, dwa lata. Od pewnego czasu przednie zawieszenie skrzypi aż strach. > Właściwie może nie zawieszenie bo w chwilach gdy buja się całe nadwozie. > Ktoś się spotkał z czymś takim? Gregor nie sluchaj tych pacanów... fantazjują na punkcie samochodów których nie nigdy nie mieli i pier.. sie w glowach potem. Z vw bora mam taki sam problem. Skrzypi jak diabli i to im cieplej tym gorzej. W tym przypadku winne sa gumy na stabilizatorze. Na razie mozesz popsikac smarem silikonowym w spraju, a potem gumy do wymiany. Koszt nie jest duzy. A jesli chodzi o vw porady- proponuje forum na "autokaciku" oraz vwgolf.pl Pozdrawiam Link Zgłoś
devote Re: vw bora, skrzypi aż strach 14.07.06, 01:43 monty_python1 napisała: > gregor105 napisał: > > > vw bora, dwa lata. Od pewnego czasu przednie zawieszenie skrzypi aż strac > h. > > Właściwie może nie zawieszenie bo w chwilach gdy buja się całe nadwozie. > > Ktoś się spotkał z czymś takim? > > Gregor nie sluchaj tych pacanów... fantazjują na punkcie samochodów których nie > nigdy nie mieli i pier.. sie w glowach potem. > > Z vw bora mam taki sam problem. Skrzypi jak diabli i to im cieplej tym gorzej. > W tym przypadku winne sa gumy na stabilizatorze. Na razie mozesz popsikac smare > m > silikonowym w spraju, a potem gumy do wymiany. Koszt nie jest duzy. A jesli > chodzi o vw porady- proponuje forum na "autokaciku" oraz vwgolf.pl Pozdrawiam no to przeciez dobrze mowilem aby posmarowac :) 6 lat jezdzilem 2000 bora vr6 auto dopiero pod koniec uzytkowania cos tam zaczelo skrzypiec ale tylko w zime.w lecie nie.teraz od kwietnia mam gti 05 1.8T z ostanich dni produkcji i narazie nic nie skrzypi. jesli chodzi o kabine to w srodku nic nie skrzypialo.moze co kilka dni gdzies tam na konsoli srodkowej cos skrzypnelo ale tylko w zimie. Link Zgłoś
fredoo Re: vw bora, skrzypi aż strach 14.07.06, 08:25 To może się zdarzyć w każdym aucie.Któryś przegub nie jest nasmarowany.Rada:należy lekarską strzykawką zrobić zastrzyk z oleju (może być silnikowy)przez gumkę osłaniającą do przegubów drążków kierowniczych i zwrotnic.Gwarantuję za efekt. Link Zgłoś