Gość: marlon IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.03, 13:34 Co możecie powiedzieć o tej furze? Chcem ją kupić... Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: lux Re: Stilo IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.03, 15:47 A przypadkiem zmacałem dzisiaj stacjonarnie 3 egzemplarze 5D Stilo - i jedno spostrzeżenie wszystkie miały koszmarnie niedopasowana deske rozdzielczą, szczególnie schowek po stronie pasażera. A cena niezła - wersja 5D najtańsza 40 990 za 2002 rok. I koszmarna fioletowa tapicerka, chyba z PCV. W sumie tez sie zastanawiałem nad tym autem , ale już mi przeszło. Link Zgłoś
Gość: mk Re: Stilo IP: lustro:* / 10.10.12.* 25.02.03, 20:18 Gość portalu: marlon napisał(a): > Co możecie powiedzieć o tej furze? > Chcem ją kupić... idź lepiej sam obejrzeć. Sam oglądałem kilka Stilaków i nie stwierdziłem opisanych wyżej objawów. Wręcz przeciwnie - wnętrze zrobiło na mnie pozytywne wrażenie. Link Zgłoś
Gość: Joasia Re: Stilo IP: *.dip.t-dialin.net 25.02.03, 22:32 poczytaj autokacik.pl/postlist.php?Cat=&Board=stilo Link Zgłoś
Gość: vd Re: Stilo IP: *.topware.pl 26.02.03, 09:28 ...mam takie cos, rozpisywalem sie juz tutaj o tym nie raz dosc obszernie wiec nie bede sie powtarzal, jestem zadowolony z auta, mam go od 10 miesiecy i jesli mialbym jeszcze raz wybierac to tez wybralbym stilo. Jesli masz jakies konkretne pytania to jestem gotow ;) Link Zgłoś