Dodaj do ulubionych

PROFI-LINGUA - CZY WARTO?

IP: *.met.pl 16.09.03, 22:24
Czy warto zapisac się do Profi Lingua w Warszawie? Zachęcają mnie dogodne
godziny zajęć, sensowne ceny, a zniechęcają duże (max. 15 osób)grupy no i te
ceny;p , bo to az trochę podejrzane, żeby kursy typu FCe i CAe kosztowały
niecałe 800 za smestr. Macie jakieś doświadczenia z ta szkołą?
Obserwuj wątek
    • Gość: hannelore warto!!! IP: *.acn.pl 17.09.03, 11:38
      chodziłam do Profi Lingua we Wrocławiu na kurs CAE. naprawde bylam z niego
      zadowlona. Mielismy dwoch lektorow - polaka i native'a, bylo duzo zajec
      dodatkowych typu: konwersacje, gramatyka, konsultacje. maja swietna biblioteke
      (przynajmniej we Wroclawiu). nasz polski lektor uczyl nas slangu, co bylo mila
      odmiana po tych wszystkich "grzecznych" zwrotach. Naprawde polecam Ci te szkole.
      • Gość: Yasiu Warto!!!!!!!!! IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 17.09.03, 17:20
        Ja skonczylem kurs CAE w Katowicach (certyfikat zdalem) i coz moge powiedziec,
        przychylam sie do opinii poprzedniczki, szkola jest ok, natomiast dobor
        native'ow jest super, a od nich zalezy jakosc (ktora stoi na poziomie innych
        szkol), z tym ze jest tam po prostu taniej. W Katowicach koszt semestru na
        kursach pod certyfikat (FCE/CAE/CPE i niemieckie ZD/ZMP) wynosila ok 550
        zlotych w porownaniu do 1000 w innych szkolach
    • kasia.b1 Re: PROFI-LINGUA - CZY WARTO? 20.09.03, 15:16
      Chodziłam do tej szkoły w Wawie w zeszłym roku i teraz zdecydowałam się nadal
      kontunuować naukę. To prawda, grupy są zbyt duże i jest to niewątpliwie duży
      minus, ale z drugiej strony coś za coś... duże grupy, tańsza szkoła... a mi
      taki układ odpowiada.

Szkoła jest bardzo profesjonalna: są dość starannie dobrani lektorzy i dobrze
      przygotowane zajęcia (zauważyłam, że bardzo intensywnie jest wykorzystywany
      czas na zajęciach - są dobrze planowane). W piątki i soboty były bezpłatne
      konwersacje. Jeśli interesuje Cię kurs FCE - pamiętam, że w zeszłym roku był
      zorganizowany egzamin próbny.
      • Gość: jan Re: PROFI-LINGUA - CZY WARTO? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.03, 17:04
        Czy frekwencja na zajeciachjest wysoka? Czasem zdarza sie, ze kilka osob nie
        przychodzi na zajecia i grupa z pietnastoosobowej robi sie na
        dziesiecioosobowa...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka