Gość: Skorek IP: *.nutreco.nl 05.03.03, 14:22 To prawda, stylistyka celuje w wyzszy segment, tak jak ''lew''407 coupe. Bardzo mi sie podoba. Ktos wie jaka bedzie cena? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: feromon Re: Renault Megane Coupé-Cabriolet IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 05.03.03, 16:11 cena jest tu sprawą drugorzędną.....Renault Megane Coupé- Cabriolet jest poprostu boską ręką kreślony...to jest to co tygrysy lubią najbardziej. Link Zgłoś
Gość: mackie Re: Renault Megane Coupé-Cabriolet IP: 212.244.184.* 12.03.03, 09:48 Taa, bardzo ładne autko, tyłek z tej fotki troszke zbliżony do Focusa sedana, linia kabiny z zamkniętym dachem kojarzy mi się z Audi TT, przód to jest to, co w "zwykłych" Meganach II podoba mi się najbardziej; jak mówi jedna znajoma "Killer mix !" i tak to chyba powinno być, żeby się dobrze kojarzyło ? Link Zgłoś
Gość: Kec Re: Renault Megane Coupé-Cabriolet IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.03.03, 10:15 A może wiecie gdzie znaleźć meganeII sedan pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: ARAFAT Re: Renault Megane Coupé-Cabriolet IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.03.03, 10:37 NA zdjęciach nie robi na mnie wrażenia. Muszę go zobaczyć na żywo. Cena gdzieś około 70 - 75 tys za 1.6 16V Pozdrawiam ARAFAT Link Zgłoś
Gość: BIG Re: Renault Megane Coupé-Cabriolet IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 17.03.03, 16:46 piękny..... nic wiecej nie trzeba dodawac Link Zgłoś