Dodaj do ulubionych

Skoda RoomSter :)

27.09.06, 22:35
Jak sądzicie czy na taki badziew będzię popyt?? Nie uwzględniam promocji: Kup
Roomstera a fabiede 1,2 dostaniesz gratis :))

Jak dla mnie to najbrzydszy wyrób samochodopodobny (Kangoor reno lub Muliplex
fiata chyba może go tylko przebić)

Skoda: prawie jak auto...prawie robi różnice...
Obserwuj wątek
    • dx771 Re: Skoda RoomSter :) 27.09.06, 22:45
      Srodkowe siedzenie tylne ma chyba 20 cm szerokości i w wersji gdzie z niego
      mozna zrobić stolik wystają na dole oparcia jakieśplastikowe prowadnice - koszmar.
      • frequentflyer Re: Skoda RoomSter :) 27.09.06, 22:53
        srodkowe siedzenie tylne nie nadaje się do niczego w żadnym porządnym
        samochodzie. chyba że w jakimś Aveo czy Saxo. w droższych modelach, jak
        roomster, czy BMW 5xx, nie przewiduje się wożenia więcej niż czterech
        dżentelmenów w należytym komforcie. kupiłby to-to ale z cenami poszaleli
        prawie jak Mercedes z forfourem - z wiadomym skutkiem. mimo to, za miesiąc
        uruchamiają trzecią zmianę bo nie nadążają z produkcją.
      • miszasty Re: Skoda RoomSter :) 27.09.06, 23:02
        dx771 napisał:

> Srodkowe siedzenie tylne ma chyba 20 cm szerokości i w wersji gdzie z niego
        > mozna zrobić stolik wystają na dole oparcia jakieśplastikowe prowadnice -
        koszm
        > ar.

To jeszcze nic, bo w większości aut tak jest: problem największy, że CAŁA
        tylna "kanapa" jest niziutka jak dla małego dziecka. Mam ok. 180 cm a oparcie
        kończyło mi się na wysokości piersi, daleko od szyi.
        Po drugie - widoczność z przednich foteli na boku, dzięki słupkom w drzwiach
        jest... w ogóle jej nie ma.
        Po trzecie... z tą ceną to w ogóle - ktoś musiał fakultet dodatkowy skończyć,
        żeby taką kosmiczną wymyśleć: 1,2 to są jaja (ale fajnie brzmi, że "cena
        OD...." prawda?) a za 1.6 comfort (benzynę!) trzeba dać blisko 70 kPLN!!!
        No ale - co do ceny - raczej wliczyli w nią BOGATĄ kampanię reklamową,
        dlatego... powinna się sprzedawać.... :///
        Skoda Caddy :D
        • swoboda_t Re: Skoda RoomSter :) 28.09.06, 16:30
          "Skoda Caddy :D"
          To już było - poprzedni model Caddy w wersji pickup był w istocie Felicią :)
    • jako_tako Re: Skoda RoomSter :) 27.09.06, 23:01
      Mysle, ze bedzie popyt i to duzy. Moze nie w Polsce ale na pewno na zachodzie.
      Auto jest ladne, praktyczne, niedrogie i znajac Skode mozna oczekiwac wysokiej
      jakosci wykonania.
      • miszasty Re: Skoda RoomSter :) 27.09.06, 23:03
        jako_tako napisał:

> Mysle, ze bedzie popyt i to duzy. Moze nie w Polsce ale na pewno na zachodzie.
        > Auto jest ladne, praktyczne, niedrogie i znajac Skode mozna oczekiwac wysokiej
        > jakosci wykonania.

LOL! "niedrogie" ;)))))))
        A jakie auto W TEJ KLASIE jest DROŻSZE, skoro Skoda jest niedroga??? Ty chyba
        nie znasz rynku, nie wiesz o czym mówisz....
        SKODA JEST NAJDROŻSZA spośród SWOJEJ konkurencji.
        • gosc82 Re: Skoda RoomSter :) 28.09.06, 08:17
          No i co wzwiazku z tym? Nie stac Cie/nie podoba Ci sie/masz juz samochod ??? to
          nie kupuj i tyle... jak ktos bedzie chcial to bedzie jezdzil, a Ty i tak nic
          nie zrobisz... pomysl sobie jakie zycie na drodze bylo by nudne jak by po
          drogach jezdzily tylko Golfy II ;)
          • miszasty Re: Skoda RoomSter :) 28.09.06, 09:01
            gosc82 napisał:
            > No i co wzwiazku z tym? Nie stac Cie/nie podoba Ci sie/masz juz samochod ???
            to
            >
            > nie kupuj i tyle... jak ktos bedzie chcial to bedzie jezdzil, a Ty i tak nic
            > nie zrobisz... pomysl sobie jakie zycie na drodze bylo by nudne jak by po
            > drogach jezdzily tylko Golfy II ;)

Rozumiem, że kolega pomyka golfem II w wieku podobnym do kolegi wieku, tak?
            LOL!;)))))
            Żeby uwidocznić jak fanzolisz, powiem, że właśnie poważnie brałem pod uwagę
            Roomstera. I kupiłem coś innego - co to moja tajemnica. W każdym razie ani nie
            Golfa ani VW. Lepszą markę;)))
            Natomiast forum jest po to, żeby wymieniać się wiedzą i opiniami.
            .... a ty leć do szkoły, już 9-ta;)))
            • frequentflyer Re: Skoda RoomSter :) 28.09.06, 13:34
              w jakiej szkole uczyli cię pisać 9-ta? to jakieś odejmowanie ta od dziewięciu
              czy co? żeby drugiego do szkoły posyłać dobrze być samemu trochę bardziej
              gramotnym.
            • spqr5 Re: Skoda RoomSter :) 28.09.06, 16:09
              Note ?
              • miszasty Re: Skoda RoomSter :) 28.09.06, 17:37
                spqr5 napisał:

> Note ?

Może w przyszłym roku.
                A co, pytasz bo masz czy antynissanek jesteś: z jakiego powodu?;))
                • spqr5 Re: Skoda RoomSter :) 28.09.06, 17:46
                  >Żeby uwidocznić jak fanzolisz, powiem, że właśnie poważnie brałem pod uwagę
                  >Roomstera. I kupiłem coś innego - co to moja tajemnica

Nie nic nie ma do Nissana, ba ja nie mam nic do jakiegokolwiek auta, poprostu
                  próbuję zgadnąć, z forum mi się jakoś kojarzyło , że Note , a może 1007 ?
                  • miszasty Re: Skoda RoomSter :) 28.09.06, 18:02
                    spqr5 napisał:

> >Żeby uwidocznić jak fanzolisz, powiem, że właśnie poważnie brałem pod uwag
                    > ę
                    > >Roomstera. I kupiłem coś innego - co to moja tajemnica
                    >
                    > Nie nic nie ma do Nissana, ba ja nie mam nic do jakiegokolwiek auta, poprostu
                    > próbuję zgadnąć, z forum mi się jakoś kojarzyło , że Note , a może 1007 ?

To temat zupełnie inny i na inny wątek i okazję;)
                    Natomiast chciałem wyrazić swoje zdanie nt. Roomstera - może faktycznie nie
                    zauważyłem "beretników", którzy chcieli z góry ośmieszyć wątek.
                    Jeżdżę dość dużą ilością aut (nie naraz oczywiście;)) i mam trochę przegląd co
                    i jak - a skojarzyło Ci się, może dlatego że o Nissanie też gdzieś kiedyś tutaj
                    się wypowiadałem....?;)
                    Pozdrawiam
            • gosc82 Re: Skoda RoomSter :) 29.09.06, 07:59
              A pomykałem Golfem, teraz jezdze Skoda :) (nie RoomSterem) ...a do szkoły to
              dopiero w przyszły weekend ide, wiec spadówa ;)
        • pindoll Re: Skoda RoomSter :) 28.09.06, 15:40
          miszasty napisał:

> jako_tako napisał:
          >
          > > Mysle, ze bedzie popyt i to duzy. Moze nie w Polsce ale na pewno na zacho
          > dzie.
          > > Auto jest ladne, praktyczne, niedrogie i znajac Skode mozna oczekiwac wys
          > okiej
          > > jakosci wykonania.
          >
          >
          > LOL! "niedrogie" ;)))))))
          > A jakie auto W TEJ KLASIE jest DROŻSZE, skoro Skoda jest niedroga??? Ty chyba
          > nie znasz rynku, nie wiesz o czym mówisz....
          > SKODA JEST NAJDROŻSZA spośród SWOJEJ konkurencji.

..Cie wziął pod ch*j aż miło :D
          • miszasty Re: Skoda RoomSter :) 28.09.06, 18:13
            pindoll napisał:
            > ..Cie wziął pod ch*j aż miło :D
            >

Że się dałem podpuścić...? No możliwe...
            Nie zakładam z góry, że każdy piszący do bereciarz - choć tutaj takich niestety
            pełno...:/
    • marilicia Re: Skoda RoomSter :) 28.09.06, 10:52
      I znowu polactwo w postaci "brylant1", "miszasty" i innych sie odezwalo, co to
      ich zawisc zzera, ze to nie FSO albo FSM sie wiedzie.
      • miszasty Re: Skoda RoomSter :) 28.09.06, 11:11
        marilicia napisała:

> I znowu polactwo w postaci "brylant1", "miszasty" i innych sie odezwalo, co to
        > ich zawisc zzera, ze to nie FSO albo FSM sie wiedzie

Chrzanisz... jak zwykle zresztą - hehe:))
        Ja tam jestem za tym, żeby wszystkim było jaknajlepiej - nawet tym co nie mają
        roboty ani towarzystwa i głupoty NIEMERYTORYCZNE piszą na forach w necie.

P.S. Jakbyś nie wiedział - bo widzę, że utknąłęś gdzieś w poprzedniej epoce, to
        formalnie te firmy już DAWNO nie istnieją;)... mamy już rok 2006;))) wstawaj,
        nie śpij!!
    • dr.wal2 Re: Skoda RoomSter :) 28.09.06, 12:06
      Autor: brylant1
      Data: 27.09.06, 22:35
      Jak sądzicie czy na taki badziew będzię popyt??

Miejmy nadzieje ze "RoomSter" zbytnim popytem cieszyc sie niebedzie-bedzie
      pierwsza Skoda ktúra spokojnie bedzie mozna zaparkowac w ciemnym zaúlku i nikt
      go nie podjúchci.

• iberia30 Re: Skoda Roomster :) 28.09.06, 12:21
      moze zacznij sie wypowiadac jak bedziesz mial w danej materii choc blade
      pojecie....
    • greenblack Re: Skoda RoomSter :) 28.09.06, 12:50
      W samochodzie do przewożenia świń do rzeźni i kartofli na targ nie uroda jest
      ważna.
    • marekggg czy juz ktos z was widzial tak naprawde to auto? 28.09.06, 13:44
      jak bylem na przeglady to mieli na salonie. piekny ten samochod nie jest,
      chociaz akurat w czarnym lakierze niewygladal tak tragicznie jak ten reklamowany
      niebieski. w srodku - w miare OK, zadna rewelacja, bagaznik tez OK, troche
      schowkow i tyle.
      jezeli komus sie podoba - to moze i kupi, w kazdym razie - dla dzieciakow jest
      OK, bo szyby shodza nisko i moga patrzyc na zewnatrz bez problemow.
      • loyezoo Re: czy juz ktos z was widzial tak naprawde to au 28.09.06, 15:39
        Ponoć o gustach i guścikach się nie dyskutuje.Kolejna sprawa że są ludzie
        którzy twierdzą (poniekąd słusznie) że nie jeździ się na samochodzie tylko w
        nim i to tam ma być ładnie,przyjemnie i co kto tam akurat lubi.Pzdr.

P/S ostatnio widziałem na mieście i ani nie było ładne ani brzydkie,w/g mnie of
        course:)
      • miszasty tak nawet się przymierzałem, dopóki nie widziałem 28.09.06, 17:38
        n/t
      • iberia30 Re: czy juz ktos z was widzial tak naprawde to au 28.09.06, 17:42
        widzialam w salonie w Zakopanem, auto jak auto, pozyjemy zobaczymy czy zrobi
        furore czy nie.
    • spqr5 Re: Skoda RoomSter :) 28.09.06, 15:33
      W Polsce sprzedaż aut dla klienta indywidualnego jest znikoma. Skoda sama
      podaje ,że 60% klientów to floty firmowe.

Samochody dzisiaj kupują księgowi, więc księgowy odkryje ,że Roomster jest
      tańszy od Octavii, księgowy się ucieszy, i we flotach zaczną jeździć Roomstery.
    • black_code Re: Skoda RoomSter :) 30.09.06, 01:19
      Jesli chcesz wiedziec sprzedaje sie swietnie bo to bardzo praktyczny
      samochod .Jedyny duzy minus to slaba jakosc palstikow wnetrza czego nie
      rozumiem zwlaszcza ze tania nie jest .
      motonews.pl/services/sko/?op=art&sid=978
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka