Dodaj do ulubionych

POMOCY - jaki kupic samochod ???

27.11.06, 23:54
jaki kupic samochod aby forumowicze byli zadowoleni?

jestem zdesperowany.wydalem 50k$ na dwa wozy (passat i jetta) i tylko slysze
obelgi i zle opinie.ja jestem zadowolony z samochodow ale jestem totalnie
zalamany ze wszyscy w kolo mnie krytykuja i ze nikomu sie nie podobaja.

co robic? jestem gotowy stracic jeszcze wiecej kasy ale zeby ktos wrescie
powiedzial ze podoba im sie moj samochod.co mam kupic aby wam sie podobalo???
Obserwuj wątek
    • kodem_pl A co to kogo obchodzi? 28.11.06, 00:02
      Kup to czym chcesz jezdzic. Jak szukasz poklasku na forum to faktycznie zle
      wydales kase. To niestety nie Mercedes SLR.

Podoba Ci sie furak jeden i drugi? OK!

Ja nigdy bym nie zrobil takich zakopow, ale czy to ja wydawalem Twoja kase?:-D

Pozdro!
      • franek_jelito Re: A co to kogo obchodzi? 28.11.06, 00:40
        kodem_pl napisał:

> Jak szukasz poklasku na forum to faktycznie zle
        > wydales kase

no wiec poradz co mam kupic?
        bardzo mi na tym zalezy.jestem zalamany.
        • pocieszne Re: A co to kogo obchodzi? 28.11.06, 00:45
          franek_jelito napisał:

> no wiec poradz co mam kupic?
          > bardzo mi na tym zalezy.jestem zalamany.

moze sprzedaj wsztystkie auta ,albo nic o nich nie pisz ?
          • franek_jelito Re: A co to kogo obchodzi? 28.11.06, 01:10
            pocieszne napisał:

> moze sprzedaj wsztystkie auta

no przeciez chce to zrobic i kupic cos innego tylko nie wiem co
            prosze o rade
            • devote Re: A co to kogo obchodzi? 28.11.06, 03:42
              Masz fajne samochody i daj sobie spokuj z wariatami na tym forum.Nie jeden by
              chcial miec takiego passata.Moze to i pospolite auto ale w niemczech.W polsce
              na kupno nowego Psska 2.0T automat ze sportowym pakietem stac pare procent
              spoleczenstwa.Nie jeden z tego forum chcialby takiego.Jeszcze jak mi ktos
              napisze ze duzo nowych Passatow jezdzi po Polsce to dopiero bede mial zabawe :)
              Ile ich sie sprzedalo w tym roku? Tysiac,dwa? hahaha :)

99% to podstawowe modele z kolpaczkami i silnikami 1.6 lub 1.9 ropniak
              • devote Re: 28.11.06, 03:56
                Normalni ludzie nie maja kompleksow i mowia o wszystkim otwarcie,pokazuja swoje
                zdjecia,ciesza sie z zakupu auta,chca sie podzielic z innymi itd.
                Jednak kupa zakompleksionych i znerwicowanych frustratow nigdy tego nie
                zrozumie.W koncu im sie nie dziwie bo mieszkajac w takim kraju jak Polska mozna
                zwariowac.
                • roxy361 Re: 28.11.06, 13:16
                  Franek aby pisac podobne rzeczy na tym forum to musisz zmienic nick- pod tym
                  juz kazdy Cię zna.
                • pocieszne normalka !! 28.11.06, 13:31
                  evote napisał:

> Normalni ludzie nie maja kompleksow i mowia o wszystkim otwarcie,pokazuja swoje
                  > zdjecia,ciesza sie z zakupu auta,chca sie podzielic z innymi itd.

i jeszcze "normalni" pisza to tak : zal wam du.pe sciska ze nie macie tego co ja
        • kodem_pl Re: A co to kogo obchodzi? 28.11.06, 19:24
          Sobie kup nowego Escalade ESV w bialym kolorze, zonie mazde mx5 zapodaj albo
          new beetle convertible, ale w tym wypadku koniecznie musi byc w customowych
          kolorze: rozowym.

Zadowolony?

Niestety nie zmiescisz sie w $50k...
    • robert888 a udostępnisz swoje jelito franek? 28.11.06, 13:33
    • habudzik Re: POMOCY - jaki kupic samochod ??? 28.11.06, 13:33
      Popatrz , a ja jeżdże pedalska A-klasą i czuje się świetnie i czym bardziej
      ujadają tym większe mam przekonanie że dobrze zrobiłem wypbierając ten samochód
      . Człowiek juz taka ma nature że ujada jak Ci zazdrości .
      • w_r_e_d_n_y Re: POMOCY - jaki kupic samochod ??? 28.11.06, 13:42
        habudzik napisał:

> Popatrz , a ja jeżdże pedalska A-klasą i czuje się świetnie i czym bardziej
        > ujadają tym większe mam przekonanie że dobrze zrobiłem wypbierając ten samochód

jednym slowem takie du.pki jak ty marza o Toyocie ale na zlosc innym jezdza
        pedalska A-klasą uuhahaha
      • mis.z.wiertarka Re: POMOCY - jaki kupic samochod ??? 29.11.06, 14:11
        habudzik napisał:

> Popatrz , a ja jeżdże pedalska A-klasą i czuje się świetnie i czym bardziej
        > ujadają tym większe mam przekonanie że dobrze zrobiłem wypbierając ten
        samochód
        > . Człowiek juz taka ma nature że ujada jak Ci zazdrości .

juz widze te zalotne usmiechy chlopaszkow na widok dumnego rukowoditiela
        habudzika w a classe.
        • mis.z.wiertarka Re: POMOCY - jaki kupic samochod ??? 29.11.06, 14:15
          oto co trzeba kupic by moc sie pochwalic:
          moto.allegro.pl/item144643618_citroen_ds_pallas_id.html
          czy tez cos z jueseja:
          www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1126713
          • swoboda_t Re: POMOCY - jaki kupic samochod ??? 29.11.06, 16:04
            Widziałem kiedyś ten egzemplarz cytryny - na tle ogólnej plastikowo-kompaktowej
            szarzyzny wprost zwala z nóg. A frankowi radzę: kup składanego w USA Mercedesa
            z silnikiem Hondy, stylizowanego przez Francuza. Zadowolisz wszystkich poza
            makaronofilami i kierowcami koreańców, ale akurat Oni są raczej na luzie i nie
            bedą pyszczyć.
      • wlk.brytania Re: POMOCY - jaki kupic samochod ??? 29.11.06, 14:19
        No to teraz rozumiem skad u Ciebie(zalozyciela watku i jeszcze kilku innych)
        tyle ujadania na honde...
    • speed.freak Re: POMOCY - jaki kupic samochod ??? 29.11.06, 15:17
      Gdybys był facetem z jajami to MIESZKAJAC W STANACH zarobiłbys wiecej kasy i
      zamiast ludowozów (dla wiadomo kogo) kupił coś dla faceta... moje typy:
      Dodge Challenger R/T 440 Magnum, rocznik np. 1970, pojemnośc 7,2 , ok. 370 SAE-
      PS, ok. 660 Nm
      albo
      Trans Am 455 H.O., pojemność 7,4, moc i moment troche niższe niz Dodge ale
      zajebiście wygląda
      niestety - jezeliby miały być w stanie tip-top to musialbys wydac wiecej kasy
      • franek_jelito Re: POMOCY - jaki kupic samochod ??? 29.11.06, 23:56
        speed.freak napisał:

> Gdybys był facetem z jajami to MIESZKAJAC W STANACH zarobiłbys wiecej kasy i
        > zamiast ludowozów (dla wiadomo kogo) kupił coś dla faceta... moje typy:
        > Dodge Challenger R/T 440 Magnum, rocznik np. 1970, pojemnośc 7,2 , ok. 370
        SAE-
        > PS, ok. 660 Nm
        > albo
        > Trans Am 455 H.O., pojemność 7,4, moc i moment troche niższe niz Dodge ale
        > zajebiście wygląda
        > niestety - jezeliby miały być w stanie tip-top to musialbys wydac wiecej kasy

A ty masz jaja?Pochwal sie czym jezdzisz.
        Te auta ktore wymieniles to staru trupu i powinny stac w muzeum lub na
        weekendowe przejazdzki.Ja potrzebuje auto na dojazdy do pracy i wycieczki.
        Pewnie ze stac mnie na drozsze auto ale sa wazniejsze zeczy niz samochod
        (ubezpieczenie medyczne,dom,wyksztalcenie dzieci kosztuje troche wiecej niz w
        polandzie).Nikt z was ktory tu nie mieszkal na stale nigdy tego nie
        zrozumie.Przyjazd na wakacje lub do pracy to nie jest to samo.
        • weronka77 Re: POMOCY - jaki kupic samochod ??? 30.11.06, 02:02
          Franek,ale masz problem...Twoje pieniądze,wydajesz je na co chcesz i jak chcesz
          i nikomu nic do tego. Ludzie zawsze bedą ujadac i bluzgać nawet jak
          kupisz "malucha" albo nie kupisz nic;-)Forum sie przejmujesz? Tymi którzy na
          Ciebie bluzgają?! Wazni są dla Ciebie,ich opinia? Myslę że nie poniewaz
          istnieją tylko tutaj.Nieliczni na szczęscie bo pełno tutaj zyczliwych,fachowych
          porad które pomagają bardzo.Mnie tez się oberwało za Legacy Kombi ale co z
          tego;-)?Auto jak auto,mnie sie podoba,na takie mam ochote i tyle;o)Jak się
          pózniej okazało-moze podobnie jest i w Twoim przypadku-autorem najbardziej
          jadowitych komentarzy była jedna i ta sama osoba ukryta pod ...piecioma
          nickami;-)))
          • wowo5 Re: POMOCY - jaki kupic samochod ??? 30.11.06, 02:10
            Franek wyluzuj sie. Na tym forum panuje zazdrosc i skrajne opinie gostkow co
            samochody znaja z Auto Swiata, a na codzien korzystaja z uslug komunikacji
            miejskiej.
        • speed.freak Re: POMOCY - jaki kupic samochod ??? 30.11.06, 09:22
          Trupy? To jedne z najwspanialszych samochodów w historii motoryzacji. Przy
          amerykanskich cenach paliwa można śmiało z nich korzystać na co dzień - np. w
          GB mnostwo ludzi jezdzi oldtimerami. Od razu widac że nie kochasz samochodów,
          nie masz o nich pojęcia a potrzebujesz - tak jak miliony ludzi - zwyklego
          jezdzidla na co dzień. A takim nie ma co sie chwalić.
          • qamillo Re: POMOCY - jaki kupic samochod ??? 30.11.06, 09:40
            Franku-zrozum! Jęśli Ci dobrze z scheisswagenami to dobrze.Mam znajomego który kupuje pojazdy będąc w Polsce na tej samej zasadzie (ma 2lanosy)-tzn kompletnie go nie kęci temat moto,samochody to konieczność.Dla maniaka aut nowy passat czy jetta to auta bez polotu-jak w Polsce polonez czy lanos.Żeby uprzedzić Twoje pytanie -czym jeździsz informuje Cie uprzejmie,ze mam japońskiego9 malucha na rope na dojazdy do kiosku po gazete oraz oldtimera z lat 60-tych na 2 gaźnikach ze sportowym wałkiem o mocy zmierzonej na hamowni-140KM-tym autem nie jeżdże za często ponieważ benzyna kosztuje nieznacznie więcej niż w USA a zarobki również mam nieznacznie niższe...Pozdrawiam
            • mis.z.wiertarka Re: POMOCY - jaki kupic samochod ??? 30.11.06, 10:34
              > Franku-zrozum! Jęśli Ci dobrze z scheisswagenami to dobrze

zgadza sie, ale w momencie kiedy ktos zaczyna sie chwalic takim masowym
              wozidelkiem bez charakteru zaczyna sie robic smiesznie i mozna dac temu wyraz?
              po co zaraz szafowac okresleniami w stylu zal dupe sciska.
              jestem zdania ze malo kogo sciska,a raczej smieszy.
              a wlasciwie smieszą- ograniczone mozliwosci jelita.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka