stalkon 28.11.06, 13:08 Witam! Nie mogę w żaden sposób (uzywając m.in. google) trafić na oficjalne przedstawicielstwo tej marki w PL. Pomożecie? pozdr Link Zgłoś Obserwuj wątek
robert888 Re: Cadillac STS 28.11.06, 13:30 www.nowe.mojeauto.pl/dealerzy/dealer_list.php?age=Cadillac&woj=&submit=Wyszukaj Link Zgłoś
kodem_pl Re: Cadillac STS 28.11.06, 19:30 Ja jak bylem w wawie i wlasnie wprowadzili BTS'a i chcialem go zobaczyc zadzwonilem na numer z nalepki na szybie wyozyczonej astry (pierwszy lepszy dealer Opla) i zapytalem, gdzie jest salon cadillaca. Podali namiary. Salon jak salon, ale aut wystawili sporo. STS jest super, wyglada zupelnie inaczej niz reszta blaszanych skorup na drogach. Cos jak BMW5 zanim zaczelo tego jezdzic miliony. W srodku b. fajne, doskonale wrazenie wywarlo na mnie. Link Zgłoś
stalkon Re: Cadillac STS 28.11.06, 20:15 Miałem okazję być pasażerem STS z ok.1999 - jechał wspaniale. Cicho, szybko, niezwykle komfortowo. pozdr Link Zgłoś
kodem_pl Re: Cadillac STS 28.11.06, 21:11 Ja mowie o nowych modelach Cadillaca, one sa jeszcze lepsze. BLS, CTS, STS, XLR (nieziemsko wyglada!!) czy ten maly terenowy... SRX o ile pamietam. Swietne auta, z takimi nie zginie sie w tlumie aut na polskich drogach. Link Zgłoś