jarsonjack 10.01.07, 07:48 Witam. Moje pytanie dotyczyć będzie sprzedaży używanego samochodu. Gdzie najlepiej w Warszawie jest sprzedać używany samochód na zasadzie: "przyjeżdżasz do komisu(firmy)->sprzedajesz na miejscu"? Link Zgłoś Obserwuj wątek
mary_elx Mary 10.01.07, 12:13 Daj ogłoszenie np. na traderze. Ja dwukrotnie tak robiłem w ciągu ostatnich 4 lat i dobrze (wg mnie) na tym wychodziłem. Raz zadzwonił facet i nie mówił, że jest z komisu. Jak przyjechałem na umówione spotkanie to się okazało, że to komis na Połczyńskiej (kilkaset metrów za Statoil w stronę Poznania). Kupił samochód od reki i bez specjalnego wydziwiania. Innym razem facet sam przyjechał do mnie, ale się wygadał, że jest handlarzem. Cenę dostałem może o kilka procent niższą niż od klienta bezpośredniego, ale cała operacja trwała pół dnia - od dania ogłoszenia do transakcji - a nie całymi tygodniami. Link Zgłoś
zenon77 Re: Sprzedać samochód 11.01.07, 10:14 W miarę uczciwe ceny proponowali mi w Piasecznie. Uczciwe to znaczy tak z 10/15% poniżej cen wywoławczych na gratce czy traderze... www.aaaauto.cz/pl/index.phtml Moja rada jest taka by dać ogłoszenie w traderze i gratce i jeżeli w kilka dni nikt się nie pojawi chętny to opchnąć handlarzowi. Będzie nieco mniej kasy, ale szybko i bez tłumaczenia dlaczego 6 letnie auto z silnikiem wysokoprężnym nie ma 100 tys. przebiegu a 200... Link Zgłoś
barylkaq Re: Sprzedać samochód 11.01.07, 11:44 a co masz do sprzedania? moze odkupię ... pisz na barylkaq@o2.pl Link Zgłoś
zdecydowany4 Może kupię? 11.01.07, 11:51 To samo. Napisz co i za ile oferujesz. zdecydowany4@gazeta.pl Link Zgłoś