Gość: pozitif IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.03, 08:04 Czy ktoś z Was kupił opony w sklepie www.opony.com.pl? Ja zastanawiam się nad zakupem u nich i jestem ciekawy jakie są opinie klientów. Pzdr. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: polokokt Re: www.opony.com.pl - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.03, 13:00 Nie kupywalem dokladnie tym slepie, ale juz dwa razy kupywalem w www.baloon.pl , ktory dziala na podonych zasadach. Naprawde godne polecenia. Od zamowienia do dosterczenia gora trzy dni (a zazwyczaj dwa). Kurier przywozi do domku (wczesniej zamowienie jest weryfikowane telefonicznie) zamowiony towar i przed zaplaceniem mozna dokladnie obejrzec czy wszystko sie zgadza i nie zostalo uszkodzone (a wtedy kupywalem opony, ktore byly przecenione z racji tego ze zostalo chyba 8 sztuk na magazynie, a opony mialy 3 miesiace, tak wskazywala data produkcji). Dodatkowo po pierwszym zakupie dostalem rabat 5% na nastepne zakupy, co spowodowale ze i tak najtansze felgi (porownujac do takich samych w stolicy w tradycyjnym sklepie) staly sie jeszcze tansze, sporo tansze niz rekomendowana przez producenta felg. Nawet po zalozeniu ogumienia i wywazeniu kol we "wlasnym" zakresie wyszlo sporo taniej. Pozdrawiam i polecam Link Zgłoś
derwisz911 Re: www.opony.com.pl - opinie 20.04.03, 13:06 Przedwczoraj zamówiłem u nich komplet opon. Jeszcze nie zadzwonili z potwierdzeniem, ale wybaczam ze względu na święta. Jeśli coś się nowego wydarzy - opiszę. pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: www.opony.com.pl - opinie IP: *.kolornet.pl / 192.168.11.* 20.04.03, 19:44 Kupilem u nich dwie opony. Wyslalem mailem we czawrtek zamowienie, w piatek zadzwonili do mnie, a w poniedzialek o 14 byl kurier, opony dostarczyl do mieszkania. Kupowalem opony w marcu, data produkcji - styczen 2003, wiec nie zlezale. Wydalem 100zl mniej niz w serwisie, montaz kosztowal 20 kilka, po przeliczeniu wyszlo mi,ze gdybym kupil 4 sztuki,jedna mialbym "za darmo" (wliczajac koszty montazu). Co do opon,ktore kupilem: Dayton D100. W swoim przedziale cenowym sa bezkonkurencyjne-naprawde niezle trzymanie na suchym i mokrym,bardzo ciche,mam nadzieje,ze sie nie beda szybko scierac-na razie widocznych sladow nie ma ) 2500km) Link Zgłoś
Gość: maxikaz Re: www.opony.com.pl - opinie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.03, 15:54 A czy punkt montażu opon wybieram sam, czy oni kierują mnie do jakiegoś konkretnego? Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: www.opony.com.pl - opinie IP: *.kolornet.pl / 192.168.11.* 21.04.03, 22:40 To zalezy od miejsca zamieszkania,np. ja mieszkam w Krakowie i tu nie ma zadnego serwisu opon,ktory by z nimi wspolpracowal-najblizszy jest 80km w Tarnowie. Na stronie serwisu www.opony.com jest mapka serwisow i mozna sprawdzic czy w twoim miescie maja jakis serwis wspolpracujacy-wtedy chyba jest montaz gratis,ale nie dam sobie uciac glowy czy na pewno Link Zgłoś
Gość: Niknejm Polecam IP: 143.26.82.* 22.04.03, 10:09 Kupiłem 3 komplety opon w opony.com.pl. Zero uwag negatywnych. W Baloonie próbowałem kilka razy, za każdym razem bezskutecznie. Ale to chyba ja mam pecha :-) Opony.com.pl dostarczają do domu lub serwisu opon, gdzie wymieniasz je (NIE bezpłatnie). W moim przypadku prosiłem o dostawę do domu, bo 'ich' warsztat był daleko, w dodatku był droższy niż pobliski kwik-fit. Pzdr Niknejm Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Polecam IP: *.gov.pl 23.04.03, 09:38 w opony.com.pl - serwis w Warszawie na Ostrobramskiej . Wymiana opon bezpłatnie - ale wyważanie po 10 zeta za sztukę. Musiałem sam dzwonić i się umawiać na założenie. Link Zgłoś
cardriver Re: www.opony.com.pl - opinie 22.04.03, 15:09 Ja mam za sobą bardzo dobre doświadczenie z firmą opony.com.pl. Na początku lutego zamówiłem opony zimowe Dunlop WinterSport M3 w cenie o 40% niższej niż w sklepie. Trochę się bałem, że dostanę opony zleżałe - ale tu trafiła się miła niespodzianka - na oponach widnieje data produkcji 50 tydzień 2002 roku! Czyli opony były bardzo świeże. Opony zostały mi dostarczone do domu po uprzednim potwierdzeniu telefonicznym w umówionym, wyodnym dla mnie, terminie i to za darmo! Następne opony też będę kupował u nich (albo w baloon.pl). Szacuneczek Link Zgłoś
Gość: zenon77 Re: www.opony.com.pl - opinie IP: *.man.polbox.pl 22.04.03, 15:58 Widzę tu b. pozytywne opinie, więc dołączę i swoją. W listopadzie wygrałem w konkursie nowe Vredesteiny. Dostarczyli w umówionym terminie, bardzo miła obsługa, dyplom pamiątkowy i list z gratulacjami od włascicieli firmy. Ogólnie - polecam. Link Zgłoś
Gość: XP Re: www.opony.com.pl - opinie IP: 213.77.31.* 23.04.03, 10:08 1,5 roku temu kupiłem zimowe Ultra Grip6 Goodyear'a, miałem obawy, ze są za tanie i moga być trefne, ale po telefonicznym kontakcie facet przekonał mnie dlaczego u innych sa droższe. Okazuje się, że lokalni dilerzy mają za małe obroty, żeby uzyskać duże rabaty od firm oponiarskich. Z dostawą nie było problemu, przywiozą gdzie chcesz. Link Zgłoś
Gość: Corsa Re: www.opony.com.pl - opinie IP: *.dop.krakow.pl 23.04.03, 10:14 Próbowałem zamawiać telefonicznie w baloon i po 3 próbach i 3 tygodniach zrezygnowałem. Dopiero zamówienie przez Internet i po 3 dniach miałem opony. Klientów zamawiających telefonicznie najwyraźniej się ignoruje, przyjęli zamówienie i kazali czekać na telefon (przecież jest to sklep internetowy, więc może nie powinienem mieć pretensji!?). Natomiast w na www.opony.com.pl zamówiłem i po 24 godz. opony miałem w domu. Polecam!!! Link Zgłoś
Gość: mac1 Re: www.opony.com.pl - opinie IP: 213.77.33.* 23.04.03, 10:46 Gość portalu: pozitif napisał(a): > Czy ktoś z Was kupił opony w sklepie www.opony.com.pl? Ja zastanawiam się > nad zakupem u nich i jestem ciekawy jakie są opinie klientów. > Pzdr. A ja nie korzystałem, bo kupiłem w zwykłej hurtowni taniej. Oczywiście to zalezy od rodzaju i marki. W moim przypadku - Dębica Frigo kosztowała u nich 230 zł. Ja kupiłem w hurtowni z montażem za 190 zł/szt. Trzeba więc uważać na NIEKTÓRE netowe okazje. Pzdr. Link Zgłoś
polokokt Re: www.opony.com.pl - opinie 23.04.03, 10:49 > Trzeba więc uważać na NIEKTÓRE netowe okazje. Pzdr. Oj to tak jak wszedzie, nawet w normalnych sklepach. Kolega jakis czas temu robil remont mieszkania i jezdzil i szukal kafelkow. Pojechal w tygodniu do jednego z budowlanych supermarketow w stolicy i cena plytek byla 14zl. Po czym w weekend przyjechal je kupic a tu karteczka przyklejona, przekreslone 20zl i zrobiona promocja na 16zl (bo to z okazji urodzin supermarketu). Wiec wszedzie trzeba liczyc i porownywac oferty w roznych miejsacach. Pozdrawiam Link Zgłoś
derwisz911 Re: www.opony.com.pl - opinie 24.04.03, 20:39 Zamawiałem pod wieczór w wielki piątek. Przedwczoraj zadzwonili z potwierdzeniem. Dziś mam już opony na felgach. nie zawoidłem się pozdrawiam Link Zgłoś
gwidosz Re: www.opony.com.pl - opinie 29.04.03, 23:14 Owszem, ceny są super, ale trzeba uważać na szczegóły. Zamówiłem ContinentalPremiumConti 185/65R15 88V. Umówiłem się przez telefon, że opony bedą czekały w jednym z serwisów (przy ul. Ostrobramskiej). Przyjechałem na umówioną godzinę. Miły pan powiedział, że trzeba będzie poczekać do pół godzinki na wymianę. OK. Poprosiłem czy mógłbym obejrzeć moje opony. Odpowiedź: przyniosą z magazynu jak pan będzie wjeżdżał. Czekam i czekam... Po godzinie zadzwoniłem do sprzedawcy (tego z netu) i przedstawiłem sytuację. W ciągu kilku minut udostępniono mi opony i okazało się, że... data produkcji to piąty tydzień 2000 roku! Zadzwoniłem z reklamacją, ponieważ przy składaniu zamówienia wyraźnie uprzedzałem, że nie wezmę starych opon. Odpowiedź: nie mamy wpływu na datę produkcji. Link Zgłoś