Gość: Frank IP: 212.160.130.* 27.06.01, 20:07 Która z nowych rejestracji jest waszym zdaniem najgorsza. Ja mam trzy typy: SB - Bielsko Biała ZSL - Sławno w woj,zachodniopomorskim PSL - Słupca w woj. wielkopolskim Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Daras Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: *.gda.computerland.pl 28.06.01, 08:29 Poczekajmy, może kiedyś pojawi się PZPR :) Link Zgłoś
Gość: pl Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: 212.244.170.* 28.06.01, 08:38 Bo DUP już chyba widziałem. Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: 213.77.37.* 28.06.01, 08:35 W Gdyni dawali kiedyś numery GAY .... Trudno chyba znaleźć gorsze. Pozdrowienia Link Zgłoś
Gość: Garfield Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: BIOMETMERCK* / *.biometmerck.pl 08.05.02, 10:44 Owszem można - też w Gdańsku dawali GKS! Co na to fani Lechii/Olimpii? Link Zgłoś
Gość: ws Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: 212.45.227.* 28.06.01, 08:56 CAP - ciechanowscy nieudacznicy drogowi Link Zgłoś
Gość: mjollnir Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: *.hist.uni.wroc.pl 10.05.02, 11:15 Kiedyś w dawnym woj. sieradzkim była rejestracja SIK Link Zgłoś
Gość: lol Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: 212.75.127.* 28.06.01, 09:52 Gość portalu: Frank napisał(a): > Która z nowych rejestracji jest waszym zdaniem najgorsza. > Ja mam trzy typy: > SB - Bielsko Biała > ZSL - Sławno w woj,zachodniopomorskim > PSL - Słupca w woj. wielkopolskim Zdecydowanie: PKN - powiat Konin woj. Wielkopolskie PKO - jw. PKS - Kościan woj. Wielkopolskie Link Zgłoś
Gość: Frank Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: 212.160.130.* 28.06.01, 15:13 Gość portalu: lol napisał(a): > Zdecydowanie: > > PKN - powiat Konin woj. Wielkopolskie > PKO - jw. > PKS - Kościan woj. Wielkopolskie > Ja wolałbym te wszystkie trzy na raz, niż jeden: PSL. Link Zgłoś
Gość: Levy Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: *.*.*.* 28.06.01, 10:25 W dawnym koszalińskim, konkretnie w Białogardzie dawali KGB. Tylko proszę - żadnych skojarzeń, że Białogard to miasto rodzinne Kwaśniewskiego - to nie to forum :)) Pzdr Link Zgłoś
Gość: hihi Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: 213.77.91.* 28.06.01, 10:49 zobaczyłam kiedyś fiata 125 z rejestracją WRAK - o rany, rejestracja droższa o sd samochodu - pomyslałam, bo nie wpadłam na to, że takie rejestracje ma jedno z miasteczek w woj. dawnym radomskim Link Zgłoś
Gość: rico Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: 195.136.25.* 28.06.01, 12:26 W dawnym woj. katowickim jeżdziły niektóre auta z rej. KAU W wojsku niektóre zaczynały się na H, ale nie wiem czy był jakiś star z rej. HUJ. A może i był... Link Zgłoś
Gość: sandwich Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: *.centrala.kbsa / 10.67.193.* 08.05.02, 09:22 KAU to była Dąbrowa Górnicza Link Zgłoś
Gość: luna Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: *.srkch.pik-net.pl 09.05.02, 15:38 Znajomi mieli BRĄZOWEGO malucha z rej. KAU. Link Zgłoś
Gość: brunner Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: 183:* / 10.0.0.* 29.10.02, 12:33 HUJ-e jeżdżą w Belgii. W Polsce widziałem LLU-J-a (Łuków woj. lubelskie). Ciekawe są SMY-K-i (nowe-Myszków), KAC (stare - katowickie) Link Zgłoś
Gość: lol Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: 212.75.127.* 28.06.01, 12:28 Gość portalu: hihi napisał(a): > zobaczyłam kiedyś fiata 125 z rejestracją WRAK - o rany, rejestracja droższa o > sd samochodu - pomyslałam, bo nie wpadłam na to, że takie rejestracje ma jedno > z miasteczek w woj. dawnym radomskim Rejastracja z 4 literami??? A może to był 126p z Niemiec:))) Link Zgłoś
Gość: ma Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 28.06.01, 12:32 > > Rejastracja z 4 literami??? A może to był 126p z Niemiec:))) > Tak, sa trzy litery WRA (oznaczaja d. woj radomskie) przerwa i litera K Tak moze byc. Link Zgłoś
Gość: lol Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: 212.75.127.* 28.06.01, 12:40 Gość portalu: ma napisał(a): > > > > > Rejastracja z 4 literami??? A może to był 126p z Niemiec:))) > > > Tak, sa trzy litery WRA (oznaczaja d. woj radomskie) przerwa i litera K > Tak moze byc. Racja. Ale śmieszniej byłoby gdyby był z Niemiec... Link Zgłoś
Gość: wrocman Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: *.magma-net.pl 10.05.02, 15:52 WRA to byla dawna rejestracja wroclawska Link Zgłoś
Gość: frogg Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: *.acn.pl / 10.128.134.* 10.05.02, 22:15 Gość portalu: hihi napisał(a): > zobaczyłam kiedyś fiata 125 z rejestracją WRAK - o rany, rejestracja droższa o > sd samochodu - pomyslałam, bo nie wpadłam na to, że takie rejestracje ma jedno > z miasteczek w woj. dawnym radomskim to nie miasteczko tylko tzw. Radom wieś czyli okolice Radomia Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: *.wsjoe.czest.pl 28.06.01, 12:51 GS-Słupsk, SB- to chyba Bytom,a nie Bielsko ?! NEL-Ełk, lepsze niz Staś, NIL-Iława, zamiast Wisły ERA-Radomsko Link Zgłoś
Gość: P. Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.01, 22:23 Gość portalu: wojtek napisał(a): > SB- to chyba Bytom,a nie Bielsko ?! nie.. Bytom ma, jak latwo sie domyslic SY :) a Chorzow (Hożuf) ma SH. Ortografia rulezz :) Link Zgłoś
Gość: orion Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 05.05.02, 19:36 Gość portalu: wojtek napisał(a): > SB- to chyba Bytom,a nie Bielsko ?! SB to rejestracja miasta Bielsko Biała, powiat bielski to SBI a Bytom ma SBY. A ja jeżdżę skośnooką k.... Tajką czyli corollą o rejestracji KTA J... W powiecie krakowskim występują "KRA K..." co jak nabardziej odpowiada miejscu. Pozdrowienia spod Wawelu Link Zgłoś
Gość: wuj Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.02, 12:20 Bytom ma SY, SBY bialych to w ogole nie ma. I , co ciekawe SS też nie - a w latach 70- tych jeszcze to Sosnowiec miał SS. Link Zgłoś
Gość: DARIO Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: *.europolgaz.com.pl 14.05.02, 16:31 SEX SER KAU Link Zgłoś
Gość: Snake Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.01, 18:15 A taka Wam leży: EL-MACHO ? Link Zgłoś
Gość: garfield Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.01, 10:57 POT A ...... Jaki zaduch! Link Zgłoś
Gość: p Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: 195.205.4.* 03.07.01, 13:32 Gość portalu: garfield napisał(a): > POT A ...... Jaki zaduch! A gdzie taka jest? Bo raczej do niczego nie pasuje... Link Zgłoś
Gość: lol Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: 212.75.127.* 03.07.01, 15:02 Gość portalu: p napisał(a): > Gość portalu: garfield napisał(a): > > > POT A ...... Jaki zaduch! > > > A gdzie taka jest? Bo raczej do niczego nie pasuje... Ostrzeszów w południowej Wielkopolsce Link Zgłoś
Gość: krysiuku Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: *.uml.lodz.pl 03.07.01, 16:38 dawniej za czasów "czarnych" [blach] widywałem sporo niezłych furek z pieknym napisem WIO z d. woj stołecznego chyba... Link Zgłoś
Gość: appleg Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: *.spirs.jest.piekna.pl 03.07.01, 17:56 Widzialem różne wyczyny np. Stare blachy - Porsche 911 na blachach WZK 911 K Nowe - Powiat siedlecki - WSIE xxx (to sie akurat zgadza ze wsie) Myslenice czy cos takiego widzialem SMYK xxx Link Zgłoś
Gość: pozdro SMYK IP: WAWZZ* / *.siemens.pl 28.10.02, 13:00 kolego smyk pochodzi z Myszkowa. Sam mam taką rejestrację. Link Zgłoś
Gość: pozdro SMYK IP: WAWZZ* / *.siemens.pl 28.10.02, 13:04 kolego smyk pochodzi z Myszkowa. Sam mam taką rejestrację. Link Zgłoś
Gość: kwinto Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.02, 08:55 WIO - to czarne tablice z Warszawy-Pragi Link Zgłoś
Gość: Haha Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: 213.25.143.* 15.05.02, 10:08 Ale WI **** to była rejesracja z Żoliborza. Link Zgłoś
Gość: Haha Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: 213.25.143.* 15.05.02, 10:06 W bardzo dawnych czasach moi Rodzice mieli Octavię z rejestracją WI 01**, czytało się WIO Link Zgłoś
Gość: fociek Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: 10.10.12.* / *.atena.pl 16.07.01, 11:29 Kiepską rejestracją jest także ERA xxx dla przedstawiciela PLUS'a GSM... :) Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: *.gunb.gov.pl 16.07.01, 11:32 PKO - Konin czy mądra czy głupia jak kto woli. Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: *.deu.dupont.com 16.07.01, 11:59 Moze nie najgorsza, ale interesujaca: NBA - Bartoszyce (?) no i stara czestochowska - CEP Link Zgłoś
Gość: kocio Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 17.07.01, 12:49 Pewno nie ma to związku ale jeżdżę z czarną rejestracją BOR i przez 70 tys. km nie miałem kontroli drogowej, a moja żona ma SBIR od miesiąca i co chwię musi niebieskim pokazywać dokumenty... Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: *.deu.dupont.com 17.07.01, 12:59 Ja tez chce miec BOR!!! Link Zgłoś
Gość: yos Re: Najgorsza rejestracja - PSL rulezz IP: 192.168.100.* / 212.244.95.* 17.07.01, 13:51 Z tym PSL zgoda - najgorsza ze wszystkich ! Współczuję ludziom z tej Słupcy.Nie lubię też PO ( tfu ! Platforma Obywatelska ) - Poznań.Jaką mają teraz słynni nieudacznicy drogowi z Sieradza - PSI ? Link Zgłoś
Gość: MIK Re: Najgorsza rejestracja - PSL rulezz IP: 217.153.88.* 17.07.01, 14:46 Spod Ostroleki tez maja niezle WOSK Link Zgłoś
Gość: Arti Re: Najgorsza rejestracja - PSL rulezz IP: *.teleaudio.com.pl 01.05.02, 12:33 Gość portalu: yos napisał(a): > Z tym PSL zgoda - najgorsza ze wszystkich ! Współczuję ludziom z tej Słupcy.Nie > > lubię też PO ( tfu ! Platforma Obywatelska ) - Poznań.Jaką mają teraz słynni > nieudacznicy drogowi z Sieradza - PSI ? Na pewno nie PSI, bo Sieradz to łódzkie, a nie wielkopolskie. A łódzkie zaczyna sie od E, to może Sieradz ma ES, albo ESI. Link Zgłoś
Gość: RÓLES Re: Najgorsza rejestracja IP: *.cst.tpsa.pl 10.05.02, 08:50 ciechanowska - CIA warszawska - WAP radomska (jak sadze) - ROA (jak ten bramkarz) niemiecka - SHA RKxx Link Zgłoś
Gość: Olo Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: *.com.pl 19.07.01, 11:52 Widzialem juz barana w platynowym mesiu z tablicami GOLD 01. Link Zgłoś
Gość: MIK Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: 217.153.88.* 20.07.01, 14:49 A takiego z rejestracja MAFIA widziałeś. To jest dopiero coś !!! Link Zgłoś
kami.kadze Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. 04.05.02, 21:02 Gość portalu: MIK napisał(a): > A takiego z rejestracja MAFIA widziałeś. To jest dopiero coś !!! Ja widziałem w wawie mesia (chyba clk, ale glowy nie dam) z rejestracja MAFIA. A w nim dwóch łysych, duuużych panów. Bez komentarza Link Zgłoś
Gość: Haha Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: 213.25.143.* 15.05.02, 10:13 A ja widziałam barana w nie pamietam już jakim super - duper cabrio z rejestracją SHARK 01... Link Zgłoś
Gość: Maro Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.01, 12:53 Wszystkie blachy burakow z Ciechanowskiego Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: *.deu.dupont.com 20.07.01, 13:43 Oho, jest "warsiawka"... Temat brzmi "Najgorsza REJESTRACJA w Polsce". Powiedz mi, ktora konkretnie ciechanowska blache miales na mysli i dlaczego jest taka zla... Pozdrawiam serdecznie Link Zgłoś
Gość: Agnes Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: *.uni.lodz.pl 20.07.01, 13:40 Pamiętacie: OK OB Obie w woj. opolskim (OK - Kędzierzyn, OB - Brzeg) ;-)) Link Zgłoś
Gość: jack Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 30.04.02, 20:07 była kiedyś taka ,chyba w Świnoujściu - MO w czasach gdy rejestracje miały 2 litery. Link Zgłoś
Gość: ryjek Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: *.waw-mec.dialup-ppp.ids.pl 30.04.02, 20:41 Były takie czarne blachy w gorzowskim: GWN i pierwsza cyfra 0, czyli G W N O albo G W C (też do dupy) Link Zgłoś
Gość: adyn Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: *.dialup.supermedia.pl 30.04.02, 21:03 Do tej serii pasuje jeszcze czarne SDS (dolożyc dwa e i bedzie SeDeS :)) Adyn Link Zgłoś
Gość: Róles Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: *.cst.tpsa.pl 10.05.02, 08:51 wojskowa - HWD Link Zgłoś
Gość: chris Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: *.pde.philips.com 11.05.02, 13:29 Gość portalu: ryjek napisał(a): > Były takie czarne blachy w gorzowskim: > > GWN i pierwsza cyfra 0, czyli G W N O > albo > G W C (też do dupy) Z tej serii polecam Pyrki z Poznania z : PZD A poza tym to w byłym pilskim było sporo ciekawych sam mam PAB (szkoda że lekko spolszczone) były też PIF i PAF PIG (sporo maluchów takich jeździło bo to był szczytowy okres dla 126p) PAC (pewnie tylko dawali niektórym kierowcom) PIC (na wodę) PIP PAL (całkiem nipolitycznie) PAN (nieco pompatycznie) PAS PAP a teraz jest zupełnie nieśmiesznie : PP xxxxx Link Zgłoś
Gość: cc Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.02, 21:09 Na cinquecento fajnie wygląda CIN-K0xx ;-) Widziałem też ostatnio niemiecką F-FUJ i węgierską HUY. Mój wujas miał kiedyś BBC, a mi zawsze podobała się GOD ;-)) Link Zgłoś
Gość: ghost Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: 195.216.115.* 06.05.02, 08:44 Kiedys w leszczynskim byly blachy LSD xxxx A z dzisiejszych fura proboszcza POS Txxx Link Zgłoś
Gość: wuj Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.02, 15:13 co by tu nie mówic, w Radomiu to mieli kiedyś fajne rejestracje: RAF,a teraz to im na W sie zaczynaja ... Link Zgłoś
Gość: Marek Maluch z rejestracja KIC IP: *.atl.ec.equifax.com / 172.18.118.* 30.04.02, 21:08 (dawne kieleckie) Link Zgłoś
Gość: Struś Re: Maluch z rejestracja KIC IP: *.sosnowiec.sdi.tpnet.pl 30.04.02, 21:20 A ja widziałem nowego Lancera EVO VII i miał na tablicy "jazda"... Bez komentarza. Link Zgłoś
Gość: gangers Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: *.elsat.net.pl / 10.70.0.* 30.04.02, 21:29 szkoda że Sosnowiec nie ma SS a ma SO :-( Link Zgłoś
kriss.forum Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. 30.04.02, 22:28 Widziałem kiedyś jakiegoś piździka (motorynkę) z rejestracją SEX xxxx Jak byłem w Wawie to również widziałem wspomnianą czarną 911 z rejestracją WZK 911K czy jakoś tak. Ale nie rozumiem jednego: przecież wtedy nie można było mieć indywidualnych rejestracji, a to jest niemożliwe żeby to był przypadek. Chyba, że na firmę? Proszę o wytłumaczenie. Pozdrawiam, Kriss. Link Zgłoś
Gość: ffmarkus Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 03.05.02, 14:40 kriss.forum napisał(a): > Widziałem kiedyś jakiegoś piździka (motorynkę) z rejestracją SEX xxxx > Jak byłem w Wawie to również widziałem wspomnianą czarną 911 z rejestracją WZK > 911K czy jakoś tak. Ale nie rozumiem jednego: przecież wtedy nie można było > mieć indywidualnych rejestracji, a to jest niemożliwe żeby to był przypadek. > Chyba, że na firmę? Proszę o wytłumaczenie. Nie jest to aż tak skomplikowane. Wystarczą tylko dobre znajomości w Urzędzie Komunikacji albo odpowiednio wypchany portfel. W P-niu też jest Buuma 750 z czarnymi blachami PZH 750R > > Pozdrawiam, > Kriss. Link Zgłoś
Gość: frogg Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: *.acn.pl / 10.128.134.* 10.05.02, 22:28 Gość portalu: ffmarkus napisał(a): > kriss.forum napisał(a): > > > Widziałem kiedyś jakiegoś piździka (motorynkę) z rejestracją SEX xxxx > > Jak byłem w Wawie to również widziałem wspomnianą czarną 911 z rejestracją > WZK > > 911K czy jakoś tak. Ale nie rozumiem jednego: przecież wtedy nie można był > o > > mieć indywidualnych rejestracji, a to jest niemożliwe żeby to był przypade > k. > > Chyba, że na firmę? Proszę o wytłumaczenie. > > Nie jest to aż tak skomplikowane. Wystarczą tylko dobre znajomości w Urzędzie > Komunikacji albo odpowiednio wypchany portfel. W P-niu też jest Buuma 750 z > czarnymi blachami PZH 750R > > > > > Pozdrawiam, > > Kriss. > Nawet nie trzeba za dużego portfela w pewnym momencie przed wprowadzeniem białasów skończyły zakresy numeracji dla starych blach i w zaczeli wydawać numery z literą na koncu tak jak kiedyś dla państwówek pozdro Kriss Link Zgłoś
Gość: Haha Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: 213.25.143.* 15.05.02, 10:20 Wszystko jest możliwe... Link Zgłoś
antares777 Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. 30.04.02, 22:34 Gość portalu: gangers napisał(a): > szkoda że Sosnowiec nie ma SS a ma SO :-( Ale miał w latach sześćdziesiątych (ubiegłego wieku)! Wtedy Będzin miał SE, a Dąbrowa - SH. Link Zgłoś
Gość: Maga Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 30.04.02, 23:07 W filmie "Moj Kuzyn Vinny" (nie wiem czy takie jest polskie tlumaczenie, ang. My Cousin Vinny) Joe Pesci jezdzi samochodem z rejestracja HUJ xxx (nie pamietam cyfr). :)))) Link Zgłoś
Gość: sandwich Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: *.centrala.kbsa / 10.67.193.* 08.05.02, 09:03 Sosnowiec miał SJ Właśnie w tych czasach unikano niewygodnych skojarzen. Link Zgłoś
Gość: DD NAJCIEKAWSZA >>>>>>>>>>>>>>> IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 01.05.02, 00:49 W Poznaniu jeździ Chrysler PT Cruiser z rejestracją: P0 BABCI Znajomy ma sprawę w sądzie, bo uparł się na rejestrację: P0 LICJA ale nie dostał zgody. Link Zgłoś
Gość: Boryna Z Niemiec IP: *.dip.t-dialin.net 01.05.02, 00:58 Co prawda nie w Polsce... W Niemczech jest miasto Hanau gdzie rejestracja zaczyna sie na HU. Urzednicy jezyka polskiego nie znaja nie nie naja zahamowan w dawaniu dalszych liter. Trzeba wiec uwazac bo smiech bedzie juz od granicy. Pozdrowienia Link Zgłoś
Gość: ARAFAT Re: Kiedys była taka rejestracja... IP: 2.4.STABLE* / 10.10.10.* 01.05.02, 08:36 No właśnie SLD brrrrr, polecam ja millerowi moze gdzies z demobilu ściagnie. Wydawali je w 1997 ale gdzie tego nie wiem Link Zgłoś
Gość: Miller;) Re: Kiedys była taka rejestracja... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 01.05.02, 08:41 Gość portalu: ARAFAT napisał(a): > No właśnie SLD brrrrr, polecam ja millerowi moze gdzies z demobilu ściagnie. > Wydawali je w 1997 ale gdzie tego nie wiem W Slupskiem, serce SLDowskiego dobrobytu i poparcia... Link Zgłoś
Gość: cx500 Re: Kiedys była taka rejestracja... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.02, 11:29 sld ma woj. słupskie (oczywiscie byłe). mój wujek ma sld a jest super prawicowcem. Link Zgłoś
Gość: shookee Re: Z Belgii IP: *.gtsgroup.com 08.05.02, 12:26 Tu rejestracja skada sie z 3 liter i 3 cyfr przydzielanych losowo. HUY/HUJ widzialem juz wielokrotnie. Link Zgłoś
Gość: jam Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: 195.136.58.* 02.05.02, 22:48 Polecam bazy.hoga.pl/rejestracje.asp Link Zgłoś
kriss.forum Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. 03.05.02, 13:56 Widziałem niedawno Porsche (nawet nie pamiętam czy w TV, w gazecie czy na żywo) z rejestracją P0 RSCHE. Widział go ktos? Pozdrawiam, Kriss. Link Zgłoś
Gość: ffmarkus Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 03.05.02, 14:37 kriss.forum napisał(a): > Widziałem niedawno Porsche (nawet nie pamiętam czy w TV, w gazecie czy na żywo) > > z rejestracją P0 RSCHE. Widział go ktos? Jest takie cudo w Poznaniu: 911 nówka z ospojlerowaniem GT3, tylko ten kolor!!! FUUUJ... > Pozdrawiam, > Kriss. Również Link Zgłoś
Gość: abc Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: 212.160.114.* 08.05.02, 17:00 kriss.forum napisał(a): > Widziałem niedawno Porsche (nawet nie pamiętam czy w TV, w gazecie czy na żywo) > > z rejestracją P0 RSCHE. Widział go ktos? > ja widzialem w tamtym roku na zlocie tuningowym w toruniu to Porsche. Spoko wyglada:))) Pzdr. abc. Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.02, 23:52 A ja widzialem dzisiaj w olkuszu Megane z rejestracją KRA N xxx - też fajna. Link Zgłoś
Gość: Wiseguy Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: *.tpnet.pl / *.nsm.pl 04.05.02, 19:49 W gdanskim dawali: GAY- wiadomo o co chodzi GNA- do niektorych pasuje do dzisiaj GAL- anonim GAD SEX- byla wydawana w siedleckim A teraz Sopot ma GSP A jak by byl jakas wioska na zadupiu, Bo im wiecej liter na rejstracji tym wieksza wioska. A w Gdansku jezdzi Porsche 911 z rejstracja G0 DUCH1. sympatyczna rejstracja. Link Zgłoś
kami.kadze Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. 04.05.02, 21:08 Gość portalu: MIK napisał(a): > A takiego z rejestracja MAFIA widziałeś. To jest dopiero coś !!! Ja widziałem w wawie mesia (chyba clk, ale glowy nie dam) z rejestracja MAFIA. A w nim dwóch łysych, duuużych panów. Bez komentarza Link Zgłoś
Gość: martynka Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: *.lukowa7.waw.pl 05.05.02, 00:04 widziałam różnych - ADAM, EWKA, BEKON (???) ale podobała mi się dziewczyna w czarnym , sportowym samochodzie (chyba Honda) z rej. KICIA....ja osobićie zrobiłabym sobie MASTER - ale to ma 6 literek i się nie da..:((..;)))) Link Zgłoś
Gość: Rutus Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: 2.4.STABLE* 10.05.02, 12:50 G0 DUCH 1 to rejestracja na Porsche radnego miasta Gdyni z ramienia SLD, niejakiego Duszewskiego. Jest też G0 DUCHY, tegoż samego własciciela. czekam na G0 LONKA -golonych jest pełno, więc kto wie.... Miłośnikom militariów polecam warszawskie WH 00000 o układzie i kolorystyce identycznym jak Wehrmacht podczas wojny. Link Zgłoś
Gość: Maniak Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 05.05.02, 00:24 W0 TVNOK na Toyocie RAV4 - bez komentarza Link Zgłoś
Gość: Tomaszek Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: *.soft / 192.168.2.* 05.05.02, 16:48 Na Węgrzech litery nie mają żadnego przyporządkowania terytorialnego, zastępują cyfry, a rejestracje wydawane są hronologicznie. Pierwsza była AAA 001, ostatnia z tej serii pewnie będzie ZZZ 999. Teraz rejestrują samochody z pierwszą literką H. Kilka dni temu przejechałem całe Węgry i wiele aut widziałem z literkami HUJ. No, taki bratanek to nie ma po co przyjeżdżać nad Wisłę. Widziałem też BUC, CIP, CAP, DUP, DYR (przy tym mam zdjęcie!!!) Link Zgłoś
Gość: Norman Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: *.pl 25.10.02, 17:25 To samochód Sandry Walter. Link Zgłoś
al.bandi TABLICE TO JESZCZE NIC.... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.10.02, 08:46 Gość portalu: Norman napisał(a): > To samochód Sandry Walter. A imię jak sąsiada suki rasy Seter-Gordon ;-\ Kretyńskie zresztą. Link Zgłoś
Gość: Metaxa Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: proxy / 212.244.106.* 01.11.02, 19:36 He he.. mania jakaś... A poseł Giertych ma na swojej rejestracji deklarację W0 UENIE (UE nie) :) Link Zgłoś
Gość: martaa2 Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: *.pl 01.11.02, 19:52 Gość portalu: Maniak napisał(a): > W0 TVNOK na Toyocie RAV4 - bez komentarza ------------- To samochód Sandry Walter-córki Mariusz Waltera.Więc nie dziwne,że ma właśnie taką rejesterację:))) Link Zgłoś
Gość: Gruby Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: *.proxy.aol.com 05.05.02, 19:14 W Niemczech miasto Duisburg ma dwie pierwsze litery DU, a potem dochodza 1 - 3 liter i cyfry. Czesto spotykam DUPA lub DUPY. Niektorym kierowcom taka rejestracje dal chyba przewidujacy urzednik znajacy polski :))) Link Zgłoś
Gość: Rafal Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. IP: *.ab.hsia.telus.net 06.05.02, 05:44 2hot4u, Link Zgłoś
agus7 Re: Najgorsza rejestracja w Polsce. 06.05.02, 10:05 A ja dzisiaj widziałam samochód z rejestracją BSE he he he !!! jak najbardziej na czasie! :))) Niezłe jest też WZW. :))) Link Zgłoś
al.bandi W0 CRZ4U 28.10.02, 08:49 Gość portalu: Rafal napisał(a): > 2hot4u, Jak w tytule. (Crazy For You) Link Zgłoś
Gość: Lemmy Najfajniejsza rejestracja w Polsce. IP: *.stacje.agora.pl 06.05.02, 16:31 Wsrod indywidualnych tablic wyjatkowo podobaja mi sie dwie: N0 NAME (grafitowe audi A4) i G0 AHEAD (chyba mazda 323F). To znacznie mniej banalne niz PYSIA, MYSIA, WASYL, a nawet STACH. Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: Maniak Re: Najfajniejsza rejestracja w Polsce. IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 06.05.02, 16:38 Fajne jest jeszcze NO LIMIT na Roverze 214/216. Link Zgłoś
Gość: Lemmy Re: Najfajniejsza rejestracja w Polsce. IP: *.stacje.agora.pl 06.05.02, 16:48 N0 LIMIT - super. Choc nie wiadomo - czy to dewiza zyciowa posiadacza, czy wyzwanie rzucone policji (a moze tak ma byc?). I chyba nie daje szans na to, by podczas kontroli predkosci wykrecic sie sianem. Link Zgłoś
Gość: misi@k Re: Najfajniejsza rejestracja w Polsce. IP: 217.197.166.* 13.05.02, 13:38 to Audi widziałem w warszawie na grochowie :) Gość portalu: Lemmy napisał(a): > Wsrod indywidualnych tablic wyjatkowo podobaja mi sie dwie: > N0 NAME (grafitowe audi A4) i G0 AHEAD (chyba mazda 323F). To znacznie mniej ba > nalne niz PYSIA, > MYSIA, WASYL, a nawet STACH. > Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: bart Re: Najfajniejsza rejestracja w Polsce. IP: 157.25.88.* 14.05.02, 11:26 widzialem kiedys motor z rejestracją D0 BARU, sam bym taki chcial :) Pozdrawiam Link Zgłoś