los_chlopakoss 15.03.07, 23:15 ło matko i tu trzeba się logować? ech, napisze tylko że za tę kasę wolałbym Swift'a swiftserveur.ifrance.com/suzuki_swift.jpg Link Zgłoś Obserwuj wątek
jarkoni Re: piekne bryloczki 16.03.07, 00:07 no jaaasne.... A na razie starszy brat nie wygonił cię z netu? A Tata nie krzyczy? Browara mu przynieś....I komórkę na dworzu zamknij bo koza meczy...I spac!!!! Link Zgłoś
nickram1 Na zdjęciach jest stary smart 16.03.07, 00:00 A czemu artykuł o nowym smarcie ilustrują zdjęcia starego smarta poorzedniej generacji? Link Zgłoś
ancymonka Re: Smart fortwo II - tea for two 16.03.07, 10:06 Tylko czemu on taki drogi jest? Taki śliczniusi, słodziusi, kobiecy, ale cenę ma... ciut wybujałą. Link Zgłoś
pavliktoja Smart fortwo II - tea for two 16.03.07, 20:41 jak dla mnie to stanowczo za maly... Link Zgłoś
durczok Smart fortwo II - tea for two 16.03.07, 23:14 ja dałem 2 bo go miałem, czy Wy dający 8 widzieliście go wogóle na żywo? już lepszym rozwiązaniem jest nowa corsa: 5 drzwi, więcej miejsca dużo praktyczniejsza, bezpieczniejsza i mniej pali! (smart mając 3 tłoki w dieslu pali 4 litry corsa w 4 tłokach 3,5l) Link Zgłoś
erm_wro Re: Smart fortwo II - tea for two 17.03.07, 10:14 > ja dałem 2 bo go miałem, czy Wy dający 8 widzieliście go wogóle na żywo? już le > pszym rozwiązaniem jest nowa corsa: 5 drzwi, więcej miejsca dużo praktyczniejsz > a, bezpieczniejsza i mniej pali! (smart mając 3 tłoki w dieslu pali 4 litry cor > sa w 4 tłokach 3,5l) heh, nie wiem czy zauwazyles, ale ankieta dotyczy fortwo II, ktory w salonach bedzie od kwietnia, wiec, ze tak powiem, nie pieprz Link Zgłoś
mizu55 Smart fortwo II - tea for two 17.02.08, 22:18 Witam, napisałem do Ciebie bo jesteś posiadaczem Smarta...... Masz ,,Smarta” - zacznij zarabiać Dlaczego opłaca się jeździć Smartem? Osoby posiadające ,,Smarta” zapraszamy do współpracy. Jesteśmy zainteresowani wypromowaniem nowej usługi - jazdy autem z reklamą MY PŁACIMY TY TYLKO JEDŹDZISZ!!! Zapłacimy Ci 500 zł miesięcznie za to że jeździsz własnym autem, oklejonym reklamą. Nie ma limitu górnego ani dolnego przebiegu kilometrów! Nie ma obowiązku brania udziału w kampaniach reklamowych! Jeśli interesuje cię ta forma współpracy, podaj, proszę, swoje: Imię Nazwisko adres mailowy nr telefonu komórkowego miasto po którym jeździsz JEŚLI JESTEŚ ZAINTERESOWANY DODATKOWYMI SZCZEGÓŁAMI LUB WSPÓŁPRACĄ, PROSZĘ O KONTAKT: adam.pacholski@wp.pl lub telefoniczny 606 319 279 JEŚLI NIE, PRZEPRASZAM, ŻE ZABRAŁEM CI 30 SEKUND TWOJEGO ŻYCIA NA PRZECZYTANIE TEJ INFORMACJI. Pozdrawiam, Adam Pacholski Link Zgłoś
mizu55 Smart fortwo II - tea for two 17.02.08, 22:16 Witam, napisałem do Ciebie bo jesteś posiadaczem Smarta...... Masz ,,Smarta” - zacznij zarabiać Dlaczego opłaca się jeździć Smartem? Osoby posiadające ,,Smarta” zapraszamy do współpracy. Jesteśmy zainteresowani wypromowaniem nowej usługi - jazdy autem z reklamą MY PŁACIMY TY TYLKO JEDŹDZISZ!!! Zapłacimy Ci 500 zł miesięcznie za to że jeździsz własnym autem, oklejonym reklamą. Nie ma limitu górnego ani dolnego przebiegu kilometrów! Nie ma obowiązku brania udziału w kampaniach reklamowych! Jeśli interesuje cię ta forma współpracy, podaj, proszę, swoje: Imię Nazwisko adres mailowy nr telefonu komórkowego miasto po którym jeździsz JEŚLI JESTEŚ ZAINTERESOWANY DODATKOWYMI SZCZEGÓŁAMI LUB WSPÓŁPRACĄ, PROSZĘ O KONTAKT: adam.pacholski@wp.pl lub telefoniczny 606 319 279 JEŚLI NIE, PRZEPRASZAM, ŻE ZABRAŁEM CI 30 SEKUND TWOJEGO ŻYCIA NA PRZECZYTANIE TEJ INFORMACJI. Pozdrawiam, Adam Pacholski Link Zgłoś