kosyq 28.03.07, 09:34 ciekawe jak będzie się spisywać silnik 1,4TFSI Pogratulować takiej ilośći!!! Link Zgłoś Obserwuj wątek
matka_niemka tandetne auto ludowe 28.03.07, 12:40 nigdy więcej tej zarazy :( ale kto miał ten wie Link Zgłoś
diopsyd1 Re: tandetne auto ludowe 28.03.07, 13:43 Mialem, mam i miec bede. Dzieki temu nie wiem, co to jest awaria... A moj pierwszy jak go oddawalem mial ponad 400 tysiecy, od tamtej pory zrobil kolejne 200 i dalej bez zarzutu :) Link Zgłoś
matka_niemka Re: tandetne auto ludowe 28.03.07, 13:50 jasne, teraz idź po tornister i do lekcji, takie bajki możesz tylko w necie pociskać Link Zgłoś
diopsyd1 Re: tandetne auto ludowe 28.03.07, 14:21 No co ja na to poradze, ze tak jest? Chyba ze mialem cholerne szczescie, ze akurat trzy pod rzad trafily mi sie bezawaryjne, a te pozostale 24999997 sztuk to szajs Link Zgłoś
pacanek_ten_prawdziwy Re: Do diopsyd1!!! 28.03.07, 20:03 Hallo diopsyd1 Nie ma sensu dyskutowac , ja zauwazylem na tym forum ze wszystkie auta "niemieckie" to szrot i najgorsza zaraza. Nie ,przepraszam jeszcze gorsza jest Skoda . Jezeli chcesz otrzymac "aplaus" za Twoje posty to musisz pisac o tym jak dobre sa "japonce" i o ile to przewyzszaja one "szrotowozy". Ja, nie moge sie wypowiadac na temat samochodow , bo pani przedszkolanka nam tego zabronila. A tak bardzo bym chcial miec Passata z 2000 roku . Takiego ktory ma mialby na liczniku 90 Tys.km . Ktory do tej pory -wbrew logice tego forum- jeszcze nigdy by mnie nie zawiodl. Tak wiec zapamietaj sobie ze chwalac "szrotowoza" automatycznie dyskwalikujesz sie sam i przyznajesz ze powiniwn zes wziasc zabawki i isc do domu . Pozdrowienia od pacanka Link Zgłoś
jot-23 Re: tandetne auto ludowe 28.03.07, 20:18 ja mam! 700km przebiegu i O DZIWO jeszcze na chodzie! Link Zgłoś
decisive Re: tandetne auto ludowe 29.03.07, 12:03 matka_niemka napisał: > nigdy więcej tej zarazy :( ale kto miał ten wie chrzanisz! pewnie trafiłeś na powypadkowe auto po prostu GOLF to naprawde solidny i niezawodny samochód! sam jeżdze golfem IV niestety powypadkowym a mimo to żadnych większych problemów z nim nie miałem! Link Zgłoś
black_code Re: tandetne auto ludowe 29.03.07, 12:26 decisive napisał: > matka_niemka napisał: > > > nigdy więcej tej zarazy :( ale kto miał ten wie > > chrzanisz! pewnie trafiłeś na powypadkowe auto po prostu GOLF to naprawde > solidny i niezawodny samochód! sam jeżdze golfem IV niestety powypadkowym a > mimo to żadnych większych problemów z nim nie miałem! Nie reaguj na tego durnia to tylko zakompleskiony forumowy troll znany tu jako izyda i 500 jego roznych odmian . Link Zgłoś
rasiauskas Re: 25000000 x Golf 29.03.07, 18:25 Ludzie wiedza co kupuja. Dobre auto, a nie bubel z klamliwej reklamy. Link Zgłoś