reaver247 02.04.07, 20:26 krowiasta strasznie.. chyba tylko altea i leon jakos sie bronia z nowej gamy seata Link Zgłoś Obserwuj wątek
elvis85 Seat Altea w rozmiarze XL 02.04.07, 21:46 nie podoba mi sie to ... robia z samochodow falujace firanki Link Zgłoś
hipek_ewci o to bardzo fajne auto 02.04.07, 22:01 W srodku czuje sie ze nawet potezny facet powyzej 2metrow wzrostu siedzi w tym pojezdzie wygodnie.Sam samochod tak na zewnatrz jak i w srodku sprawia wrazenie auta solidnego.Dobre materieay oraz finisz tego auta oraz cala gama silnikow sprawia ze potencjalni klienci volkswagena moga kupic auto tak samo solidne za mniejsze pieniadze. W tym samochodzie czuje sie naprawde jakies fajne wibracje ,czego nie ma zaden z volkswagenow. To auto jest niby male,a 4 doroslych z bagazem jedzie nim bardzo wygodnie. Silniki disela spalaja bardzo malo i maja duzy zapas mocy na trasie.W ruchu miejskim to auto sprawia sama przyjemnosc. Pamietajcie zeby w dodatkach wybrac jednak pomoc parkowania do przodu i tylu oraz klimatyzacje,cala reszte to auto posiada. Jezeli wybirzecie Altea XL bedziecie miec prawdziwie ludzki stosunek do tego pojazdu,ktory napewno was nie rozczaruje. Zebyscie zaczeli myslec obsesyjnie o kupnie tego wozu wystarczy ze raz w nim usiadziecie w srodku zamkniecie drzwi ,ustawicie siedzenia i wlaczycie stereo.Polozcie rece na kierownicy i przypatrzcie sie jak wygladaja zegary.Jak stylistyka wnetrza harmonizuje doborem ksztaltu i kolorw.Az chcialoby sie wlaczyc motor i od razu odjechac.... . Link Zgłoś
reservoir_dog Re: Seat Altea w rozmiarze XL 03.04.07, 14:14 jechalem ostatnio na lotnisko takim pojazdem z zoną, dzieckiem i panem taksówkarzem (razem 4 sosby) Mialem ze sobą 2 średnie walizki, mały plecak i mały wozek spacerowy. Nieststy wózek do bagaznika się nie zmieścił i musieliśmy go umieścić na przednim siedzieniu, w trójkę podróżując jednoczesnie z tyłu. Auto z zewnątrz wygląda potężnie, ale w środku miejsca co kot napłakał. Nie wiem jak można to to nazywac autem rodzinnym. Dwoje dorodslych + 2 dzieci (to przeciętna rodzina) wraz z bagazami i wozkiem wybierając się nawet na tygodniowe wakacje nie zmieści sie do tego auta. Jak dla mnie porażka w sensie komfortu i wygody. Link Zgłoś