Gość: ark IP: *.visp.energis.pl 15.05.03, 18:37 Rozbiłem boczne lusterko, może ktoś z szanownych forumowiczów wie gdzie w Warszawie lub okolicach (na zachód - Piastów itp) mógłbym dorobić samą "szybkę" za niduże pieniądze? Z góry dzięki za pomoc. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Adam Re: Help! rozbite lusterko. IP: *.acn.waw.pl 15.05.03, 18:52 Nie piszesz czym jeździsz, ale widziałem takie wkłady do większości modeli w Norauto przy Auchan w Piasecznie Pozdrawiam, Link Zgłoś
Gość: ark Re: Help! rozbite lusterko. IP: *.visp.energis.pl 15.05.03, 19:36 Jeżdżę hondą civic. Wiem że są firmy które wycinają lusterko i wklejają zamiast zbitego za parę zł i szukam takowej. Link Zgłoś
Gość: bajek Re: Help! rozbite lusterko. IP: *.acn.waw.pl 15.05.03, 23:42 na Świdnickiej (przy Odrowąża) dorabiają lusterka na wymiar , koszt ok. 20 zł .Robią to od ręki Link Zgłoś
Gość: ark Re: Help! rozbite lusterko. IP: *.its.waw.pl 16.05.03, 14:42 Gość portalu: bajek napisał(a): > na Świdnickiej (przy Odrowąża) dorabiają lusterka na wymiar , koszt ok. 20 > zł .Robią to od ręki A w którym mijscu konkretnie bo jakoś nie kojarzę. Link Zgłoś
doro6 Re: Help! rozbite lusterko. 16.05.03, 16:01 Gość portalu: ark napisał(a): > Gość portalu: bajek napisał(a): > > > na Świdnickiej (przy Odrowąża) dorabiają lusterka na wymiar , koszt ok. 20 > > > zł .Robią to od ręki > > A w którym mijscu konkretnie bo jakoś nie kojarzę. To chyba Staniewicka. Naprzeciw cmentarza. 1 km.od głównej bramy w stronę Pragi jest wjazd. Link Zgłoś
Gość: Rififii Re: Help! rozbite lusterko. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.03, 07:43 W FeuVercie w jankach sa same "szkiełka". Do Civica coś za około 27 zł. Akurat spojrzałem na nie bo sam Hondą jeżdżę... Link Zgłoś
Gość: mateo Re: Help! rozbite lusterko. IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 16.05.03, 07:48 Kup oryginalny wklad - ja kiedys tez dorobilem i gowno widzialem. Moze mialem pecha a moze nie, ale oryginalne wklady sa lepsze, wiecej zbieraja z drogi. PZDR Link Zgłoś