Dodaj do ulubionych

fusion - fajne autko

IP: 217.8.188.* 16.05.03, 14:24
pojeżdziłem wczoraj, obejrzałem - autko rewelacyjne, przyjemne , silnik 1.4
80 KM zupełnie wystarczający . I pozytywnie z tyłu - dużo miejsca, a mam
ponad 1.80. wszystko chodziło idealnie.
Obserwuj wątek
    • Gość: piotrek Re: fusion - fajne autko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.03, 15:00
      Napisz coś więcej o tym samochodzie. Czym to się różni od Fiesty?
      • Gość: e Re: fusion - fajne autko IP: *.bremultibank.com.pl 16.05.03, 15:28
        Gość portalu: piotrek napisał(a):

> Napisz coś więcej o tym samochodzie. Czym to się różni od Fiesty?
        Do Fiesty mozna założyć bagażnik dachowy..
      • Gość: bolek Re: fusion - fajne autko IP: 217.8.188.* 16.05.03, 15:44
        wyżej sie siedzi, wiekszy bagaznik, duze koła. Generalnie robiło to dobre
        wrazenie. Nie wiem jak zawieszenie, w okolicy nie bylo specjalnie dziur
    • dep Re: fusion - fajne autko 16.05.03, 16:00
      A po ile to cudo ?
      • Gość: Sławek Re: fusion - fajne autko IP: *.trzebinia.net / 192.168.1.* 16.05.03, 16:23
        To cudo jest na dzień dobry tańsze od Merivy o 10 tys złotówek i moim zdaniem
        to rozsądna cena,a Opel niech lepiej zweryfikuje swój cennik...

pozdrawiam

> A po ile to cudo ?
        • kajman Re: fusion - fajne autko 23.05.03, 15:42
          Właśnie zamówiłem to cudo. Mam pewne obawy co do jakości - choroby wieku
          dziecięcego, i o Fordzie też słyszałem parę nienajlepszych opinni. Spodobał się
          zarówno mnie, żonie, jak i dziecku, jazda próbna też dostarczyła pozytywnych
          wrażeń. Zobaczymy w praniu. Kupiłem wersję 1.4 Trend X100: elektryka, klima, 2
          poduchy, radio, składany fotel pasażera. Cena 48 950. Dodatkowo wynegocjowałem
          alarm i gumowe dywaniki (zdziwiłem się, że brak ich w standardzie). Największym
          minusem jest odbiór za 2 miechy. Nie możemy się doczekać ...
          • Gość: cuba79 Re: fusion - fajne autko IP: *.net80.citysat.com.pl 23.05.03, 16:06
            to jest na podlodze fiesty?! za tyle to nie lepiej Focusa?
          • Gość: piotrek Re: fusion - fajne autko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.03, 16:07
            U którego to dealera nie dają dywaników?
            Napisz mi koniecznie.
            PZDR
          • Gość: cyke Re: fusion - fajne autko IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.03, 14:46
            kajman napisał:

> Właśnie zamówiłem to cudo. Mam pewne obawy co do jakości - choroby wieku
            > dziecięcego, i o Fordzie też słyszałem parę nienajlepszych opinni. Spodobał
            się
            >
            > zarówno mnie, żonie, jak i dziecku, jazda próbna też dostarczyła pozytywnych
            > wrażeń. Zobaczymy w praniu. Kupiłem wersję 1.4 Trend X100: elektryka, klima,
            2
            > poduchy, radio, składany fotel pasażera. Cena 48 950. Dodatkowo
            wynegocjowałem
            > alarm i gumowe dywaniki (zdziwiłem się, że brak ich w standardzie).
            Największym
            >
            > minusem jest odbiór za 2 miechy. Nie możemy się doczekać ...

Ja też takiego zamówiłem, z tym, że odbieram swojego w czwartek - ktoś już
            zamówił i zrezygnował, ale też nie mogę się doczekać...:)
            Pozdrawiam
        • Gość: Gotham Re: fusion - fajne autko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.03, 09:31
          Jechales juz Meriva ? Moim zdaniem lepiej dolozyc 10 tys PLN i jezdzic czyms co
          zostalo naprawde dobrze zrobione. Bylem na jezdzie testowej. Polecam zobaczyc
          bajer z siedzeniami tylnymi, jeszcze nie widzialem nigdy w zyciu zeby mozna
          bylo z nimi robic takie cuda... Wnetrze poza tym duzo lepiej wykonczone niz w
          Fusionie. Wersja Merivy ktora jechalem 1.8 125 km byla do wziecia za 62 tys PLN
    • Gość: Gotham Re: fusion - fajne autko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.03, 09:27
      Tez tym jezdzilem i ogladalem. Silnik - bardzo duzy plus. Jednak jesli chodzi o
      wnetrze to po dokladnym przyjzeniu sie mozna znalezc sporo niedoróbek. Np.
      zamykany schowek w gornej czesci deski rozdzielczej - katastrofa, ze nie mozna
      bylo takiej prostej rzeczy dopracowac, swiadczy bardzo zle o Fordzie. Ponadto
      jakos plastikow tez jest daleka od rewelacji. Mnie auto nie zachwycilo....
    • Gość: ekilo Re: fusion - fajne autko IP: *.adm.us.edu.pl 27.05.03, 09:53
      Ja napiszę tylko parę słów jeżeli podoba się auto to go kup bo zaraz zaczną
      pisać że lepiej kupić inne Auto Ja miałem ten sam problem 3 lata wstecz gdy
      kupowałem Renówke każdy mówił że każde lepsze oprócz Renault Dlatego dla
      mnie kupuj auto jakie podoba się Tobie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka