Gość: bolek IP: 217.8.188.* 16.05.03, 14:24 pojeżdziłem wczoraj, obejrzałem - autko rewelacyjne, przyjemne , silnik 1.4 80 KM zupełnie wystarczający . I pozytywnie z tyłu - dużo miejsca, a mam ponad 1.80. wszystko chodziło idealnie. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: piotrek Re: fusion - fajne autko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.03, 15:00 Napisz coś więcej o tym samochodzie. Czym to się różni od Fiesty? Link Zgłoś
Gość: e Re: fusion - fajne autko IP: *.bremultibank.com.pl 16.05.03, 15:28 Gość portalu: piotrek napisał(a): > Napisz coś więcej o tym samochodzie. Czym to się różni od Fiesty? Do Fiesty mozna założyć bagażnik dachowy.. Link Zgłoś
Gość: bolek Re: fusion - fajne autko IP: 217.8.188.* 16.05.03, 15:44 wyżej sie siedzi, wiekszy bagaznik, duze koła. Generalnie robiło to dobre wrazenie. Nie wiem jak zawieszenie, w okolicy nie bylo specjalnie dziur Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: fusion - fajne autko IP: *.trzebinia.net / 192.168.1.* 16.05.03, 16:23 To cudo jest na dzień dobry tańsze od Merivy o 10 tys złotówek i moim zdaniem to rozsądna cena,a Opel niech lepiej zweryfikuje swój cennik... pozdrawiam > A po ile to cudo ? Link Zgłoś
kajman Re: fusion - fajne autko 23.05.03, 15:42 Właśnie zamówiłem to cudo. Mam pewne obawy co do jakości - choroby wieku dziecięcego, i o Fordzie też słyszałem parę nienajlepszych opinni. Spodobał się zarówno mnie, żonie, jak i dziecku, jazda próbna też dostarczyła pozytywnych wrażeń. Zobaczymy w praniu. Kupiłem wersję 1.4 Trend X100: elektryka, klima, 2 poduchy, radio, składany fotel pasażera. Cena 48 950. Dodatkowo wynegocjowałem alarm i gumowe dywaniki (zdziwiłem się, że brak ich w standardzie). Największym minusem jest odbiór za 2 miechy. Nie możemy się doczekać ... Link Zgłoś
Gość: cuba79 Re: fusion - fajne autko IP: *.net80.citysat.com.pl 23.05.03, 16:06 to jest na podlodze fiesty?! za tyle to nie lepiej Focusa? Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: fusion - fajne autko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.03, 16:07 U którego to dealera nie dają dywaników? Napisz mi koniecznie. PZDR Link Zgłoś
Gość: cyke Re: fusion - fajne autko IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.03, 14:46 kajman napisał: > Właśnie zamówiłem to cudo. Mam pewne obawy co do jakości - choroby wieku > dziecięcego, i o Fordzie też słyszałem parę nienajlepszych opinni. Spodobał się > > zarówno mnie, żonie, jak i dziecku, jazda próbna też dostarczyła pozytywnych > wrażeń. Zobaczymy w praniu. Kupiłem wersję 1.4 Trend X100: elektryka, klima, 2 > poduchy, radio, składany fotel pasażera. Cena 48 950. Dodatkowo wynegocjowałem > alarm i gumowe dywaniki (zdziwiłem się, że brak ich w standardzie). Największym > > minusem jest odbiór za 2 miechy. Nie możemy się doczekać ... Ja też takiego zamówiłem, z tym, że odbieram swojego w czwartek - ktoś już zamówił i zrezygnował, ale też nie mogę się doczekać...:) Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: Gotham Re: fusion - fajne autko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.03, 09:31 Jechales juz Meriva ? Moim zdaniem lepiej dolozyc 10 tys PLN i jezdzic czyms co zostalo naprawde dobrze zrobione. Bylem na jezdzie testowej. Polecam zobaczyc bajer z siedzeniami tylnymi, jeszcze nie widzialem nigdy w zyciu zeby mozna bylo z nimi robic takie cuda... Wnetrze poza tym duzo lepiej wykonczone niz w Fusionie. Wersja Merivy ktora jechalem 1.8 125 km byla do wziecia za 62 tys PLN Link Zgłoś
Gość: Gotham Re: fusion - fajne autko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.03, 09:27 Tez tym jezdzilem i ogladalem. Silnik - bardzo duzy plus. Jednak jesli chodzi o wnetrze to po dokladnym przyjzeniu sie mozna znalezc sporo niedoróbek. Np. zamykany schowek w gornej czesci deski rozdzielczej - katastrofa, ze nie mozna bylo takiej prostej rzeczy dopracowac, swiadczy bardzo zle o Fordzie. Ponadto jakos plastikow tez jest daleka od rewelacji. Mnie auto nie zachwycilo.... Link Zgłoś
Gość: ekilo Re: fusion - fajne autko IP: *.adm.us.edu.pl 27.05.03, 09:53 Ja napiszę tylko parę słów jeżeli podoba się auto to go kup bo zaraz zaczną pisać że lepiej kupić inne Auto Ja miałem ten sam problem 3 lata wstecz gdy kupowałem Renówke każdy mówił że każde lepsze oprócz Renault Dlatego dla mnie kupuj auto jakie podoba się Tobie Link Zgłoś