gold007 11.06.07, 17:27 Prosze o konkrety - jaka moc, jaka cena na polskim rynku Link Zgłoś Obserwuj wątek
robert888 Re: GSi - to zobowiązuje! 11.06.07, 19:55 tak jak ci co w 90tym roku wzdychali na widok Calibry teraz wreszcie realizuja swoje marzenia, he he:) Link Zgłoś
frequentflyer Re: GSi - to zobowiązuje! 11.06.07, 21:28 na mnie niech nie liczą. podejrzewam, że z tym silnikiem corsą da się jechać, ale właśnie przez tydzień dane mi było pojeździć corsą 1.2 80KM od Avisa po Szwajcarii, i jest to produkt kompromitujący. Szwajcaria jak wiadomo jest trochę nierówna, ale tym cudem jeździłem od rana do wieczora na dwójce bo na trójce pod byle górkę się nie dało. silnik ciągnie dopiero od 4000 obr/min, ale wtedy już po prostu wyje. może 75-konny diesel z Tychów lepiej by sobie radził, a już na peweno byłby cichszy. do tego jest to samochód zaprojektowany przez debila. te durne okienka przed przednimi drzwiami, przez które nic i tak niesposób dostrzec (identyczny patent jak w GPunto) powiększają przedni słupek do monstrualnych rozmiarów - kosztem widoczności rzecz oczywista. za to przez środek deski aż do przedniej szyby fantazyjnym łukiem biegnie ozdobna, szampańskiego koloru listwa, odbijająca się cały czas w przedniej szybie! przynajmniej jej widoczność jest znakomita. Jak Staszek Szozda kończył kolarską karierę, redachtor spytał co najlepiej zapamiętał z tych wszystkich widoków jakie widział jeżdżąc na tylu imprezach. Szozda odpowiedział, że zapamiętał widok przedniego koła. Ja ze Szwajcarii najlepiej pamiętam widok tej kretyńskiej ramki odbity w przedniej szybie. Link Zgłoś
kodem_pl ales ty postepowy 12.06.07, 03:49 Niemniej zeby byc prawdziwym brytolem musisz jeszcze troche cwiczyc... Link Zgłoś
wj_2000 GSi - to zobowiązuje! 11.06.07, 23:05 Od ponad miesiąca wystawiona jest w "Złotych Tarasach". Kosztuje niewiele ponad 100 000. Link Zgłoś
sagata Re: GSi - to zobowiązuje! 11.06.07, 23:14 Niewiele ponad 100.000??? Za tę kasę wolałbym Seata Leona Cupra - 240KM. Link Zgłoś
pandzik Chyba oszalales 12.06.07, 11:11 Astra 2.0 turbo 200KM kosztuje 90 tyś. A wersja 240 KM koszuje 115 tyś. Coś pomyliłeś - pewnie bedzie kosztowała okolo 60 tys Link Zgłoś
maciasty555 Re: GSi - to zobowiązuje! 12.06.07, 13:59 He...nic nie jest w stanie pobić starej, dobrej, poczciwej Astry GSi16v. pozdro dla GSi maniaków! Link Zgłoś