Dodaj do ulubionych

Honda Prleude 95-96

IP: 10.1.100.* / *.bdm.com.pl 05.07.01, 12:06
Czy ktoś jeździ takim autem. Co z
awaryjnościa ,spalaniem, wrażeniami z jazdy. Skąd
macie ten samochód?
Obserwuj wątek
    • Gość: Niknejm Re: Honda Prleude 95-96 IP: *.pg.com 05.07.01, 12:40
      Polecam www.hondapl.org, forum Hondziarzy.
      Zarówno opis modelu (dostępny z menu po lewej, na stronie głównej), jak i Forum
      Dyskusyjne.

Generalnie według opinii właścicieli samochód bardzo fajny, a przy tym niemal
      bezawaryjny.

Pozdrawiam,
      Niknejm
      • Gość: Zielony Re: Honda Prleude 95-96 IP: *.oakton.edu 05.07.01, 18:56
        Jezdzilem chwilke nim wiec nie mam zbyt duzych doswiadczen jesli chodzi o
        jakosc ale w koncu to honda a to samo za siebie mowi.
        Propo wrazen z jazdy to niesamowicie sie czyma drogi i jest niesamowicie zwinny
        ale ma jeden wielki minus ktory go praktycznie przekresla jesli chodzi o
        normalne uzytkowanie - jak jedziesz tym samochodzikiem to masz wrazenie ze
        du... drzesz po asfalcie.
    • Gość: Marcin Re: Honda Prleude 95-96 IP: *.mw.mediaone.net 10.07.01, 07:05
      Jezdzilem tym autem przez jakies 8 miesiecy po czym mi go ukradli. Byla to
      wersj 2.3L (160KM seryjnie) (kupiona w Stanach, gdzie aktualnie mieszkam),
      lekki tuning (ok 180KM), 17" alufelgi przy zozmiarze opon 225/40R17 auto
      trzymalo sie drogi jak przyklejone. Jesli masz wersje 2.2L VTEC to jest dopiero
      auto do pozazdroszczenia (190 KM przed tuningiem). Bardzo cenilem sobie Prelude
      ze wzgledu na wlasciwosci jezdne i bardzo dobry silnik. Jesli ktos waha sie
      miedzy Golfem VR6 a prelude 2.2 VTEC goraco polecam Honde. Golfem tez jezdzilem
      i nie stanowi on powaznej konkurencji nawet w najmocniejszej wersji VR6 dla
      Hondy. Nie wiem jak w Polsce, ale w Stanach Honda jest tez najlepszym autem do
      tuningu (wszystko co dusza zapragnie).
      Krotka charakterystyka mojego (bylego) auta:
      2.3L manual, ok. 180KM, wymienione camshafts, headers, performance air filter,
      felgi Einkei 17", przyspieszenie od 0-100 ok. 6.5sek.
      Dla zainteresowanych moge przeslac kilka zdjec przez mail'a.
      Moj e-mail: gal48302@hotmail.com
      Nara. Marcin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka