Dodaj do ulubionych

polonez caro

IP: *.telan.pl 20.06.03, 21:10
Prosze o rade od jakiej ceny moge wystartowac do sprzedazy z polonezem caro
z maja 1998r.? I jaka minimalna cene moge zarzadac? Nie ma bajerow procz
immobilaizera. Metalik i km ok 8000.
Dziekuje za odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • greenblack Re: polonez caro 20.06.03, 21:19
      A czy to ma jakiś silnik? Nie wiem, 8000 zł?

Pozdrawiam
      • Gość: mati_lecha Re: polonez caro IP: *.icpnet.pl 20.06.03, 22:00
        Jaki przebieg dokładnie? Za ten rocznik wołajš od 10.000-13.000 złotych.Ale
        realna cena za to auto , jeżeli przebieg nie jest wyższy jak 60.000km to
        10.000pln.Wed� na stronę www.fso.ptk.prv.pl
        • forumowicz Re: polonez caro 21.06.03, 22:30
          Dobrze rozumiem, przebieg 8.000 km? Po pierwsze GLI czy GSI i jaki stan
          ogólny :) Jeśli przebieg taki mały i stan idealny to startować możesz
          spokojnie z 12 tysiącami i masz duże szanse na sprzedaż :) Plusy są podobno
          teraz w cenie. Możesz startować z jeszcze wyższej ceny, aby było z czego
          opuszczać ;)
          wejdź na www.fsoautoklub.pl/
          • Gość: aga Re: polonez caro IP: *.telan.pl 24.06.03, 19:19
            forumowicz napisał:

> Dobrze rozumiem, przebieg 8.000 km? Po pierwsze GLI czy GSI i jaki stan
            > ogólny :) Jeśli przebieg taki mały i stan idealny to startować możesz
            > spokojnie z 12 tysiącami i masz duże szanse na sprzedaż :) Plusy są podobno
            > teraz w cenie. Możesz startować z jeszcze wyższej ceny, aby było z czego
            > opuszczać ;)
            > wejdź na www.fsoautoklub.pl/

Okazuje sie ze ok 42000 km pzrebiegu. Silnik GLI stan bardzo dobry.
            Dzieki wszytskim za rade. Bardzo pocieszajajce, ze sa w cenie a myslalm na
            odwrot. Sprobuje wystartowac z 12,500 nie za wysoko?
            • Gość: GDA Re: polonez caro IP: *.psm.gda.pl / 192.168.1.* 24.06.03, 19:58
              Gość portalu: aga napisał(a):
              > Okazuje sie ze ok 42000 km pzrebiegu. Silnik GLI stan bardzo dobry.
              > Dzieki wszytskim za rade. Bardzo pocieszajajce, ze sa w cenie a myslalm na
              > odwrot. Sprobuje wystartowac z 12,500 nie za wysoko?

Nie no proszę Państwa trochę przesadziliscie - 12,500 za rocznik 98? Oczywiscie
              ze polonezy sa aktualnie w cenie, w końcu jest to duże przestronne auto i po
              założeniu LPG koszta użytkowania są niewielkie (oczywiście zdaję sobie że to
              auto dla niektórych ma wiele wad ale cóż są tacy co je lubią :-D )
              Cena z którą chcesz "wystartować" dotyczy modeli z roku 2000-2001, za model 98
              dostaniesz góra 8,0 - 8,5 tys

pozdrawiam
              GDA - FSOAUTOKLUB
              www.fsoautoklub.pl/
              • forumowicz Re: polonez caro 24.06.03, 20:54
                W sumie masz racje GDA, jak pisałem o 12 tysiącach to myślałem że przez te 5
                lat stał w garażu (8.tys.km), rzeczywisty przebieg nie jest zbyt duży, no ale
                jednak silnik GLI jest nieco tańszą wersją niż GSI. Ogólnie wydaje mi się że
                cena z jaką chcesz wystartować zależy od miejsca, regionu itd., ja myśle że 10
                tys. powinnaś dostać!
                • Gość: mati Re: polonez caro IP: *.icpnet.pl 24.06.03, 23:01
                  Startuj z 12.000pln.Nie daj się wykiwać handlarzom , którzy będą chcieli Ci
                  dać 8.000.Ostatecznie 10.000 dostaniesz bez problemu.Tak sądzę.
                  • Gość: aga Re: polonez caro IP: *.univ.szczecin.pl 25.06.03, 14:25
                    A propos regionu to zachodniopom. Dziekuje wszystkim za rady. I fakt, chyba
                    wystartuje z 12 tys. a co mi tam nalezy bede opuszczac co jakis czas. A jesli
                    chodzi o handlarzy to slyszalam probuja zbijac i to niezle. Ostatniego poloneza
                    tez udalo mi sie niezle sprzedac za dosc pokazna sume jak na tamte czasy. Wiec
                    moze i teraz bede miala nie co szczescia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka