Dodaj do ulubionych

Toyota Avensis 2002

07.08.07, 21:12
Jestem zainteresowany zakupem Toyoty Avensis i na dobrą sprawę takie auto już
widziałem w komisie które mi się spodobało, ale zastanawiam się czy to dobry
pomysł i czy to dobre auto. Może ktoś mi coś ciekawego napisze odnośnie tego
samochodu.
Obserwuj wątek
    • skyddad Re: Toyota Avensis 2002 08.08.07, 17:47
      Zanim zakupisz sprawdz ksiazke servisowa.Jezeli wpisy sa regularne i stemple.
      Mozesz brac.Bardzio dobre autko,niezawodnei bez awaryjne pod warunkiem ze bylo
      servisowane w Toyocie.
      Dlaczego ? Servis Toyoty wie co trzeba wymienic w jakim czasie i przebiegu co
      prywatne firmy tego nie robia tylko
      pzdr.Sky.czekaja kiedy klientsie zwali .
    • soledag Re: Toyota Avensis 2002 12.08.07, 18:53
      hm, auto jest super. my mamy co prawda rocznik 2004, ale nie sadze zeby
      specjalnie sie 2002 roznil.
      jesli jest wersja full, to nie bedziesz narzekal. nic sie tam nie psuje, i nie
      ma prawa, jesli wlasciwie serwisowane. dlatego upewnij sie, ze to, ktore chcesz
      kupic, ma ksiazeczke up to date, jak kolega doradza.

z mojej perspektywy-uzytkownika, nie mechanika/maniaka;) moge powiedziec, ze
      jest wygodne, duze (ja lubie takie, mniejsze nie wchodzilo w rachube), ciche i
      po prostu swietne.
      masa elektroniki w srodku (skladane lusterka boczne-przynajmniej nikt ich nie
      urwie;), wyjec przy niezapieciu pasow, etc), ale jest to elektronika przyjazna
      uzytkownikowi/laikowi.

osobiscie podoba mi sie wskaznik biezacego zuzycia paliwa i przecietnego spalania.

a poza tym, dizajn tego auta jest po prostu ladny-jesli o sama estetyke chodzi;))
      • machara Re: Toyota Avensis 2002 17.08.07, 00:04
        ale zdaje się że kolega chce kupić avensis z 2002 r. Ty masz avensis z 2004,
        więc napewno różni się wyglądem. bo o ile mi wiadomo avensisy w nowej budzie są
        produkowane od 2003. a w starej do 2002. chyba że się mylę
        • soledag Re: Toyota Avensis 2002 17.08.07, 14:54
          no, tego to nie wiem, laik jestem.
          kolega pytal takze o ogolne sprawowanie sie auta, wiec powiedzialam, co wiedzialam;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka